Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtudom.............nagyon rég nem voltam.Orfűre meg elkalauzolsz.
Nekem sokáig ez volt az utolsó nagyobb.
Renoválásra koncentrálok.Talán ősszel.

Montenegróhoz is meg az eladáshoz is.
Grat az eladáshoz!
gratula.
Nektek bizony a Balcsi nem olyan mint nekem az biztos.

montenegróba kell menni,szarajevói szállással az elején-végén
Egész jó utak,irdatlansok kanyar,jó kaják,mesés táj,kibirható árakkal
...közben meg elvitték az sv-t (580 dobozzal,táskával,apróságokkal)
Júl 5-8-án megyünk páran Salzburg környékére motorozni. Ha gondoljátok lehet az a következő
nekem az a jó ,hogy a balcsi tőlem 70km.A benzinbe tűrhető.Nyáron a forgalom elviselhetetlen meg a rendőri jelenlét is.A kaja az vegaszi áron megy meg a pia is...
A nyár már csak ilyen,de az a motoros főszezon is .Majd orientálódok a Mecsek felé.Orfű és társai stb.
Nem most mondom azonnal.................
Lévén konstatáltuk hogy ez volt az utolsó értelmes szinte autómentes hétvége.Most jó hosszú időre lomha egybefüggo sorokkal lesz tömve minden.Már többen voltak mint eddig bármikor míg ott voltam.De most még inkább rengeteg magyar motorossal.
Vagy Husvét vagy szeptember az igazi.
Így idő az már/még meleg a szállás low cost (2 nap 6600/koponya volt) a benzin olcsóbb (itthon a pályán 450 ott még a pályán és a parton is 430.Kaja ugyanannyi mint itthon.
Tokkal vonóval ki lehet hozni KB 60-ból.És sokat mész meg jót kajálsz.
Nem Krím és ukrajna de szerintem 3 nap balcsi benne van többe is.
következő megmozdulás a bólyi motoros napok lesznek
low cost van.Nem hagyom el az országot
Azértegyszer megnézhetnéd saját szemmel.
90-120................túrás. Igaz az mindenhol megvolt.Egyenes nemnagyon.Talán 130-150.De mivel ritka az egykilómeter egyben egyenesen.........
Most lájtosban nyomtam.
mi volt a tempó?
bravo

van még hova fejlődnöm...visszanéztem a két nappal ezelőtti szerpentinezést...Olyan faintos volt, de a videóról csak a szüttyögés jön át, úgyhogy ez kuka:)

Zoli: a gopro is hullámzik, a kurva vibráció öli meg a felvételt...Ha nem fixe van valami csavarhoz rögzítve a motoron, akkor szívás.A sisakomon kívül mindenhol szar, de ott meg a szélzaj nyírja ki a felvételt...Ja, ha 50-nel megyek, akkor jó
Addig örülj...
Viszont nem ért le a lábtartóm.
De.
Majd jövő héten..............esetleg hétvégén.
Ne lustálkodj!
Ma nem..................még le kell cuccolnom.
..............hááát akkor vágj bele!
Laptopon már frankók a szinek,a hang szar. Valamennyire ez is beremeg de éles.....sajnos tényleg nem gopro......így sajnos sok nem nyilvános lesz mert ...........köhmmmm. Vágnom kell kegyetlen.
Diablo rosso II...............ez lesz a favoritom ha új gumi lesz.

Evvel nincs de az elődje tetszett.

A Powerrel sem lehet melléfogni.
A bogár elég ragaszkodó volt.....kíváncsi vagyok mennyire élvezhető lesz itt mert TV-n jó volt.