Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

05 50.heti.remélem nem defektes.
Jó lesz az!...videó?...nehogy azt mond, hogy az éjjel aludtál...
Ja.............az talán..............nem feltétlen a píz.................bár most kicsit kiköltekeztem előre a nem létezőre is..................inkább az idő.

Hétvégén a kocsi alatt kel melóznom...................már vagy 2 hónapja halogatom a kipufogót................már nem nagyon merek ránézni mer még attól is elporladhat.Talán január óta egyre hangosodik.

Plusz a gumisembert ali birtam rádumálni hogy adja kicsit olcsóbban a pirelli elejét.

De legalább megvan.
Sima diablo corsa.És még régi is.
Azé' 1-2 egynapos nem annyira megviselős na meg a kamerát is használni kell....
Ha lesz is én ugyan mostanában nemigen.......................
Nagyon pro vagy gyógyszerben.
Kedves egybegyűtek!

Először is Egészségetekre már akik Horvátba vótak!
Örülök hogy mindenki élvezte és baj nélkül hazaért!

Másodszor.
Mikor lesz esmént esedékes 1 577?
Hogy mért? Mert be vagyok zsongva és menni szeretnék nagyon
Annyi az egész hogy remélem nem a következő hétvégén mert akkor eret vágok magamon ugyan is megyek Potyolínó autó találkozóra Titta szégyen tudom de hát na.

Harmadszor
Köszönöm a figyelmet.
nincsmit :)
Hát, most már igen! Habár szerintem olyan jellegű mozdulattal is próbálkoztam! NA majd ha hazaérek kipróbálom , max nem olyn félve nyúlok majd hozzá!

Köszönöm amúgy!
azt vágod, h el kell forgatni az üveget a kerettel együtt, és úgy jön ki a műanyag biliből az eleje?
Köszönjük! Ofkorz, lőttem párat, feltolom majd Picasa-ra valamikor...
Helló "horvátosok "
Üdv újra itthon !
Sajnos már nem csak széles utat, hanem jó szerencsét is kell kívánni egymásnak ( mint a bányászoknak )
Fotók lesznek ?
Sziasztok!

Szét kellene szerelnem az első lámpát a motoron (SV 650N K8) .Gondoltam nem nagy dolog, kihajtom a két csavart és kész!De a felső részén valami fogja még és nem akar szétjönni.Vmi trükkje van ,vagy csak finom voltam vele? Nem akarom eltörni!
(Jah és mindezt azért mert az indexek nem igazán akarnak működni, ill néha h ha a kábeleket ami a lámpaburába bemennek megmozgatom.)

Előre is köszönöm a segítséget!
Állítólag most Balatonszárszón baleset ért egy SV1000-et és mentőben volt a motoros, ki lakik arra?
oké köszi azért.
Nem nagyon, de így nincs értelme agyalni......mondok egy csomó dolgot és vagy az vagy nem.....nézesd meg valakivel....
ha köhögne arra lenne tippem - Robitussin
Szia elképzelhető hogy a felszabályzó miatt csinálja?
Sziasztok!
Ma este megyek megnézni egy 2005ös 650N-t, valami tipp rejtett hiba lehetőségről, érzékeny pontról vagy gyári betegségről?
Választ előre kössz!
Szia Fabbri plexim van és szerintem elég jó a szélvédelem.ÉN meg vagyok vele elégedve.
Ez még ősszel volt.
matracot nem vitted?

nekünk tul hideg volt a kotori öböl vize
...pedig most is vittem pályinkát

jaja
Mi csobbantunk..................békatalpal...............külön e célra lett vételezve.

A képek is jobbak voltak és nem lett sokkolva a jónép rögtön a számokkal
thx
összel jóesetben még lehet csobbanni is a tengerben
eladás:másodszorra vsz jobb lett a hirdetés,és a durva öszinteség mégiscsak megtérült,csak nem bántam meg hogy nem forgattam vissza