Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem
Fékfolyadékot cserélnék,most dot 4 van benne,de dot 5.1-et gondoltam belerakni,keveredés nem gond?
Felőlem....ugyan ha beleolvasok a yamaha topicokba ott csak a legelvakultabbak dicsérik....a többiek nem annyira... ......azt pedig, hogy mi van ráírva a dobozára, hogy miket tud....azt én is ráírom bármire, nem egy termékkel volt gond hiába írtak bármit rá és ez főleg az olajakra igaz...
A castrol actevo is.......................a tapasztalatok mégis azt mondják hogy csomókban jön le a motorból.
Nem tudom hol készül, milyen gyártónál, de teljesíti a Jaso MA, API SG minősítést, szóval onnantól fogva megfelel az SV-be. Nem hülyeségből gyári yamaha olaj, biztos le akarják járatni magukat hulladék minőségű kenőanyagokkal. Édesapám a csónakmotorjába nagyjából 12 éve használ yamalube olajat, az éves szervizeken kívül maximum propeller csere volt rajta, igaz az 2T.
Ha lehet inkább ne...semmire való olaj az, minden földrészen egy helyi gyártó által gyártott legvacakabb cucc....ha gondolod keress rá a gyártójára.....én egyszer megtettem egy fazeres haver miatt és volt meglepődés...
Nekem volt már benne. Nem emlékszem pontosan, de ásványi vagy félszintetikus olaj. Elég olcsó és sokkal kevésbé fogyasztja a motor, mint a szintetikusat.
Kérdés hogy szintetikus e.
Én repsolt vagy motult dobnék bele 10-40-et.
Hello! Segítsetek nekem légyszives. Suzuki sv 650s K4 hez yamalube 10w-40. Szerintetek jó lesz? Yamaha kereskedésben azt mondta ismerősöm, hogy egyik sv-s kuncsaftja ilyet vitt a motorjába és nagyon elégedett vele. e-mail: tf89@freemail.hu
Végre megjöttek!
..hogy csak a szélső sor járólapot kelljen felszedni?
óóóóóó.....................egész éjszaka kerestem neten arab vátót Pécs környékén.
Nem kell a pénzváltáshoz arab. A Tescoba is 251 a frank, szóval akkor veszek azt. Kösz
jurót k****a szarul váltják... tipp szerintem otthon araboknál váltsál, most olyan 248 körül váltják...
vagy, ha van euród, akkor először váltsd át forintra, majd picivel később frankra, többet nyersz vele
Zsé! Nemsokára megyünk motorozni Svájcba (is) most azon gondolkodtam, h ugyebár ott frank van. Jurót el se fogadják? Vagy szarul váltva csak, vagy...? Jaaa személyi elegendő oda?
vegyél rá fogantyút, mármint a tanksapka csavarjaira illeszkedőt, és máris tudsz kapaszkodni

itt is gyártják többen az apróban, 12k körül
az aza autó csak az első két ülésen élvezhető... időben nem sokkal a megborult magyarok után vittek túrán, szóval beszartam s mivel elég hangosan sikoltoztak a csajok,az arabok gondolták, h a túristáknak tetszik z ugrabugrálás, rázkódás, meg a 90+ a kősivatagban...

na azóta sincs gond a vesekővel amúgy döbbenet, h az a kocsi mit bír!

amúgy inkább vegéyl ezredes, sokkal több a mókafaktor...
én egy nap utassal (barátnőm személyében 170 cm magasságával) 380 km-t motoroztam, ő nem panaszkodott az SV-n egy kicsit sem a nap végén. Másnap cska nekem fájt a csuklóm de ezt betudhatom a csutkakormányos S változatnak...,amikor egyedül voltam egy nap 850 km (nem autópályán) azt is jól bírtam, 600 km után kezdett fájdogálni a hátsóm, de másnap úgy keltem mintha misem történt volna...
nemá. a kis szerszámos készlet mellett melyik 1/4-ed négyzetméteres zugban találom ?
Daytona oszt punktum.
ez csúnya volt :-)
hogyis van az a vicc, h ki kell tolni-csúsztatni a fürdőből? :-)
a tejfölösdobozok közül az R1-R6 a legjobb kinézetű, szerintem.
Neeeem?

De.

Énnyertem.