arról még nem volt szó, h mennyi olaj van ott...
olajpára az airbox belső falán, ami csak szilviapapírral törölgetve kimutatható --- vagy minden olajban úszik.
ugy kell neked
...vegyél ahhoz is láncspray-t,sött szerintem egy turaemelö ahhoz is kellene
2 hete meg jól elhuztatok mellettünk (strp-ben a parton a szállásunk elött)
kb tankolni mentetek majd vissza
Ha volt mostanában olajutántöltés, akkor lehet csak kicsit sokat öntöttél bele. A felesleget meg felnyomta a szűrőházba. Ha nem akkor viszont utalhat akár kopott blokkra is, mivel a kartergáz megnő és ez "fröcsköli" tele a szűrőházat. Amúgy meg majd jönnek az okosok azt jól megmondják...... (nem félreérteni)
Totál laikusként kérdezem, meglátásom szerint nem feltétlen egészséges, hogy olaj van a légszűrőházban... Mitől lehetséges ez, illetve mivel lehetne ezt orvosolni?
én cseréltem kátszer actevot a fazerbe... csomok és szutykok nélkül
A zx 12r-be is jól mükszik a havernak,próbaképpen került bele mert a fullszintek nem jöttek be neki...Kellemes csalódás lett
Nekezd.
olajpára az airbox belső falán, ami csak szilviapapírral törölgetve kimutatható --- vagy minden olajban úszik.
...vegyél ahhoz is láncspray-t,sött szerintem egy turaemelö ahhoz is kellene
2 hete meg jól elhuztatok mellettünk (strp-ben a parton a szállásunk elött)
kb tankolni mentetek majd vissza
Szíjjal meg a húsdarálót hajtatom disznóvágáskor!
Totál laikusként kérdezem, meglátásom szerint nem feltétlen egészséges, hogy olaj van a légszűrőházban... Mitől lehetséges ez, illetve mivel lehetne ezt orvosolni?
Előre is köszi a választ.
Üdv.: Imi
Amúgy 1050-a megoldás.
A zx 12r-be is jól mükszik a havernak,próbaképpen került bele mert a fullszintek nem jöttek be neki...Kellemes csalódás lett