Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajzó?
Egy vákumszelepet kellene bekötnöm valahová, de nem szeretném se a vízcsövet, sem a benzincsövet szétvágni.
Most így nincs előttem de nem emlékszem csőre a hengertől..........hzoli viszont behatóan ismeri a csöveit az sv-nek.
És az ami a henger aljáról indul, az a vákumcső?
Szerintem nincs csap.............de lehet tévedek.

Nekezd.
Valaki lécci.... Az injektoros sv-nek vákumos a benzincsapja?
...vagy sürün és erösen használ motorféket (ugy tudom ilyenkor nagyobb a vákuum,de nem egészen tiszta hogy miért)
arról még nem volt szó, h mennyi olaj van ott...
olajpára az airbox belső falán, ami csak szilviapapírral törölgetve kimutatható --- vagy minden olajban úszik.
hát akkor már igen csak el kell,hogy legyen kopva a motor,lenne már kék füst is szerintem.
Gyanakszm.................de nagyon.............
ugy kell neked
...vegyél ahhoz is láncspray-t,sött szerintem egy turaemelö ahhoz is kellene

2 hete meg jól elhuztatok mellettünk (strp-ben a parton a szállásunk elött)
kb tankolni mentetek majd vissza
Mi van?
Szerintem meg a szobalány volt.
Én is a túltöltésre gyanakszom. Nézd meg az olajszintet.
ja.............de a kicsi sem csapkod.........a nagy meg fokepp.
ERŐátviteli szerkezet!

Szíjjal meg a húsdarálót hajtatom disznóvágáskor!
Az is láncos,nem?
Ha volt mostanában olajutántöltés, akkor lehet csak kicsit sokat öntöttél bele. A felesleget meg felnyomta a szűrőházba. Ha nem akkor viszont utalhat akár kopott blokkra is, mivel a kartergáz megnő és ez "fröcsköli" tele a szűrőházat. Amúgy meg majd jönnek az okosok azt jól megmondják...... (nem félreérteni)
Sziasztok!

Totál laikusként kérdezem, meglátásom szerint nem feltétlen egészséges, hogy olaj van a légszűrőházban... Mitől lehetséges ez, illetve mivel lehetne ezt orvosolni?

Előre is köszi a választ.

Üdv.: Imi
Jól ki kell feszíteni.

Amúgy 1050-a megoldás.
az meg mi?

Ehh,csapkodja a láncot....
én cseréltem kátszer actevot a fazerbe... csomok és szutykok nélkül
A zx 12r-be is jól mükszik a havernak,próbaképpen került bele mert a fullszintek nem jöttek be neki...Kellemes csalódás lett
V2-t kő venni
Köszi,amúgy hátsó fék,többször elforraltam...