Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémen még nem volt szinkron, pedig már átléptem a 35 000 Km., esetleg más tipped?
Talán, de nem biztos, hogy az a gond....szinkront amúgy 12000.-ként kell elvégezni......
Persze. Lemarta a benzin.
abban igazad van, de a szinkron segíthet, illetve okozhatja a kis fordulaton a rángatást és az egyenletlen járást?
nem, de attól még nem árt ellenőrizni.....
azon már kicsit túl szaladtam, szerinted is lehet a szelephézag a rángatás oka?
24000.-nként
Köszi a hozzá szólást, szelephézag állításnak, mennyi a gyári előírása Km-ben?
mechanikailag. (szerintem jól beállított szelephézag az alapfeltétel előtte).

elektronikusan power commanderrel lehetne, leömlőnként 1-1 lambdaszondával :-)
Még valami, ez csak mechanikusan állítás (pillangó szelepek stb), vagy elektronikusan is összehangolják az injektorokat?
Erről, már halottam. Lehet, hogy igazad lehet, ezt csinálják bármelyik szervizben?
Lehet egy injektor szinkronizálás jót tenne neki
DL az luxusfelszereltségű.
csík? mármint a mérőpálcán? :-))))
Nekem 200 km-nél eltűnt az első csík az üzemanyag jelzőről.
Jó nekem DL van és 650-es.
Sziasztok!
Egy két tippet kérnék, a valóban hozzá értőktől( van itt olyan)
Az 1000-esem néhány hete alacsony fordulaton összefüggéstelenül rángat, persze eddig sem szerette a túl kicsi fordulatot de mostanában feltűnően nem, folyamatosan kuplungolnom kell, ha csak gurulgatok. Felsőbb fordulatokon szépen, simán megy és gyorsul is. Gyertyák szinte újak, lészűrő tiszta, lánc rendben
Inkább a bokákat a kézbe talicskapóz a gond nem a méret.
ezt a szöveget!
2005-ös volt az utsó, abból még van 2006 forg.helyezésű.
az sv-m K3-as, ehhez képest nyernék 3 évet, meg egykerekezésekkel szétb_ott telókat és villanyakat :-)
Motorelrendezés alapján a 675(R) is nagyon tetszik, csak amennyire tudom a régi kawákon még volt hely, ezek az új 600-asok meg már nagyon picikék.
Ha kihúznák a számaimat asszem pályát csinálnék a motorhoz.
A 636-ost azt asszem má nem gyártják.
A köbcenti semmit nem jelent, ugyanakkor minden a köbcenti :-)

no replacement for displacement
én visszalépni szeretnék.
650-ről 636-ra :-)

nem, nem tudok annyira, és nem "motoroztam ki" az sv-t.
egyszerűen szeretném mint járművet, és kész.

meg is várom a szombat estét ezzel (lottóhúzás...) -- mikor kérdik mit kezdenék 3 milliárddal, és az a válasz, hogy kivennék belőle 1 millát motorra :-).
Tudom................csak nehezen hiszi el a nagyérdemű.
nana.Az én terveim még csak embrió állapotban vannak.Lehet,hogy semmi sem lesz belőle.
A köbcenti semmit sem jelent.