Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 1000-res SV hátul egész kényelmes. Vállaható rajta az utazás.
Sziasztok!
Motorvásárláson gondolkodunk, az egyik egy R1, a másik pedig egy Suzuki SV .
Segítenétek abban, hogy az utas számára mennyire kényelmes ez a motor? (SV) Mik a tapasztalatok?
A párom nagyon az R1 mellett akar dönteni, de több helyről is hallottam, hogy nem valami kényelmes az asszonytartó.
Van még a hátsó ülés kényelmességén kívül más "indok" amivel a Suzuki mellet érvelhetnék? Köszi ha válaszoltok!
Üdv:
Heni
nincsmit
az egy tisztességes árrés, drága az élet arrafelé Te mondtad + ebből a kis haszonból még az óra visszatekerés ára is lejön
maradj már...
honnan tod hogy nem becsuletes swiss?
na, megjelent az első török/szerb/albán kereskedő, vinné a vasat kompletten 600-ért (dobozrendszerrel együtt)

aztán másnap, óra visszatekerve és látnám fent a top gepflegte, wenig km, tourer kategóriában 7000-ért
jah, az a korzikás cikk lesz

imádom a svájciakat...kicsi piac, de b+, valamiért nekik majd minden autó/motorgyártó ad ki swiss limited edition-öket...

pl. itt egy gixxi:link kibeba gyönyörű
2010. szeptember. Friss, még szinte meleg.
már megint?

te ez melyik hónap amúgy?
Olvasgatom itt az újságot nyugodtan, erre zsékettő pislog szembe velem fast ride-os pólóban...
mennyiért adod az elsőt?dobj egy mailt pls
nem kell a duma, láttam a videókat, nagyon tudsz te is menni...kár szerénykedned

Laller: lehet előtte azzal keverték a kólát, mígnem jött a fény...
képzeld el meddig kellett ülniük a mekiben mire ilyen frankón kitalálták hogy mire való az a vas
Eladó Sv kerék 2 első 1 hátsó.
Eccer azé taníthatnál mert ezt azé nem értem.................kevés vagyok én a keresztben érkezéshez.............inkább leszállok és áttolom.
ez már korral jár mint az olvasószemüveg

kinek a pap kinek a lánya...Én most éppen azt élvezem mikor kicsit keresztben érkezem a kanyarba első beszarás, sokadszorra halálfélelem, de aztán elkezdi élvezni az ember
Megérkezett az újság, köszönöm szépen.
Hmmmm...............karcos cipő nuku.............elalszom akkor?
szerintem a relatív tempó, ha szabad kiegészítenem...

pl. autópályán 200 = izgalom 0, elalvás...
pl. szerpentinen 60-90 v. hajtűkanyar, karcos cipő = 100% izgalom, adrenalin
Végülis csak tempo kérdése hogy mitől fél az ember.
ugyan az Ezredessel is magázó viszonyban voltam egy ideig...Pont itt az ideje, h újrakezdjem.Már nem félek tőle és az nem jó
Azé ahhoz kéne egy kis előképzés is.
suli és/vagy repjegy

aztán ha egyenesben leszek, akkor s1000RR (tudom, gyilkos LE, nem az én méretem stb...)