mixnitz: elvileg egy nap alatt megvan
mautern: itt lehet olyan hogy sífelvonóval felvisznek és nyári bobbal lehet lejönni? valahol láttam, de nem biztos hogy itt volt.
palfau: wasserlochklamm, vízesés szurdok stb
wienerbruck: valami itt is van, de pontosan nem tudom mi
fröschnitz: itt talán valami kilátó van
rendszámos robogóról lenne szó, nekem messze van, hogy megnézzem. a telszámom : 06-70-708-2070 csörgess meg és felfoglak hívni a részletek miatt.
előre is köszönöm.
Szerintem hely válogartja.
Ahol mi voltunk az egy kis falucska egy 8 km-es szerpentin végén és zsákutca.
Ergo elég távol minden felkapott helytől...........inkább síturizmusra vannak berendezve ezért nyáron töküres volt az apartman.............bár voltak túristák de nyoma sem volt a wörti tó nyomorának.
Ergo oda nem kell foglalni.
Ugyanúgy mint a gleccser alját.
Rechnitz - Lockenhaus és pár km-e van Szombathelytől
kikerestem a hírdetést ,azt majd azt is próbálom hívni holnap
ezt az útvonalat terveztem: link
mixnitz: elvileg egy nap alatt megvan
mautern: itt lehet olyan hogy sífelvonóval felvisznek és nyári bobbal lehet lejönni? valahol láttam, de nem biztos hogy itt volt.
palfau: wasserlochklamm, vízesés szurdok stb
wienerbruck: valami itt is van, de pontosan nem tudom mi
fröschnitz: itt talán valami kilátó van
robogó.
rendszámos robogóról lenne szó, nekem messze van, hogy megnézzem. a telszámom : 06-70-708-2070 csörgess meg és felfoglak hívni a részletek miatt.
előre is köszönöm.
Mindenképpen oda szeretnék menni, a wörti tóhoz, aztán onnét elég sokminden közel van.
Ahol mi voltunk az egy kis falucska egy 8 km-es szerpentin végén és zsákutca.
Ergo elég távol minden felkapott helytől...........inkább síturizmusra vannak berendezve ezért nyáron töküres volt az apartman.............bár voltak túristák de nyoma sem volt a wörti tó nyomorának.
Ergo oda nem kell foglalni.