Mert mind a 2 naggyon tetszik és ez amit most vettem kihagyhatatlan üzlet volt de azt hittem olcsón meg lehet úszni ha kedvem akad ahhoz h felöltöztessem én kb 100-max 150 ig gondoltam bele esetleg de akk lehet h nagy húzós lenne. lehet h marad a b verzió a kerek lámpára szerzek 1 hosszabb plexit azzal is faxán fest
Bontóban ilyen tartót elég necces venni...............egy kisebb borulás és simán úgy deformálódnak hogy fel kell feszíteni az idomot,ami ha bontott jó esetben azon is kell javítani............és simán elpattan a javítás mentén a feszültség meg a vibráció miatt.
Én hagynám a fenébe az egészet vagy eladnám és szereznék egy idomost.
Apropó ha ekkora vágyad az idom hogy ebbe a rémálomba is belevágnál mért nem kerestél idomost?
Srácok a sv 650 s-nél a fejidomnak a tankig hátranyúló részénél a felfogatás hogy van rögzítve? a tartókonzol nyúlik oda vagy a vázon van odaillesztve erre a célra rögzítő csavar
hát igen azt sem árt beállítni, meg megnézni mennyire mozog együtt, meg hogy ül össze mikor cska simán ráülsz...futómű profi beállítása, szakértelmet igényel az biztos. Én cska visszagondolok arra mennyit kinlódtam még mikor Endurocrossban versenyeztem az EC -vel...volt hogy óráki cska a futóművel játszottunk mire volt egy oylan kiindulási pont amiből már lehetett adott pályákra alapként tekínteni.
ha kell szervizkönyv a gyári beállításokkal akkor szólj, amúgy az 5w való bele, de az SV nem egy sportfutómű, csodát ne várj tőle de talán igy nem szakad le a veséd ezeken a jó magyar utakon... kompromisszumokat kell kötni, én pl a gyárihoz képest mindent felkeményítettem, először úgy használtam, nagyon stabil lett kanyarokban, de pattogósabb is lett ...
az enyém is hasonlóan viselkedik, az olaj ami benne van , nekem áprilisban lett cserélve, 5w-s , én a rugó előfeszítést is vissza vettem, ajánlom hogy lőj be mindent gyárira s onnan indulj ki, persze 2 évente egy teló olaj csere nem árt...aztán utánna lehet tekergetni kedvedre
Igen én is olajra gondoltam a telókban, de félek, hogy más lesz.
Ha például kanyarodás előtt visszaengedem a gázt, tehát már egy picit döntve van a motor, akkor is beinog. Mi a fene lehet? DE ha a kanyarban egynletes dőléssel illetve tempóval megyek akkor nem, viszont ha van egy úthiba akkor is beinog az eleje.
Aki tud segítsen, Köszi!
Ha elkezded a szélvédelmet kinyuvadok.