A kanyarképessége olyan hogy lassan kijukad a kipufogódobom alul
Alkatrész az nem kell,mert nem arról híres hogy beszarik
Én most ahogy jöttem ki Olaszba,közel 700-km t jöttem egybe,de semmi panaszom nem volt,csak annyi hogy a sok buzi kis faluban 50 el lehetett menni,és a vége fele már eléggé fájt mind két felkarom.
Skacok az a rém hír mennyire igaz ,hogy a 2. henger beázik könnyen vagy mi a rák.? Ez most igaz vagy valaki hülye és megetetett ilyen hülyeséggel ,mert hülye vagyok hozzá ..... Na szóval értitek mi a rákot akarok kérdezni nem ? mert én már nem , ,
De van..................kijöttünk és visszamentünk.És visszengedtek.
délután 4-kor indultunk a glokner aljáról a Maltara.
Mire odaértünk mindenki elkotródott és felnyitva a sorompó...............naná hogy fizetés nélkül mentünk fel nulla forgalomban.
Már hál istennek volt szerencsém és tetszett nagyon . Viszont azért érdeklődöm,mert ennél többet sajna nem tudok róla mint hogy V2, jól néz ki és bitang hangja van nyitott dobbal ,
a 4 hengereshez képest ráz.Nem szeret 50km/h-nál 6.-ban lenni.
Viszont nagyon király motor.Férfias karakteres nyomatékos nem kell szarrá forgatni...6.-ban 6000-es fordulaton 160km/h a sebesség.Én csak jókat tudok mondani.
Próbálj ki egyet azt javaslom..
Sok szép túrát,kilómétert,és nőt kívánok
Alkatrész az nem kell,mert nem arról híres hogy beszarik
Én most ahogy jöttem ki Olaszba,közel 700-km t jöttem egybe,de semmi panaszom nem volt,csak annyi hogy a sok buzi kis faluban 50 el lehetett menni,és a vége fele már eléggé fájt mind két felkarom.
Mert volt sok a bagolybaszó kiserdeikkel és a kukoricás átveztővel együtt én sem emlékszem mindenre.
Hatötvenen előfordul hogy elöregedik a gyertyapipa,eldugul a vízelvezető és ezért az első henger leáll.
Aki ezt megetette veled járjon sornéggyel a fakezéhez az való.
Nagyon tuti volt a három nap, meg a megtett km-ek is, na meg a társaság is!
Zoli
Dobsz egy útvonalat, nem birtam megjegyezni minden megállót
Köszi
nockalm strasse megvolt
délután 4-kor indultunk a glokner aljáról a Maltara.
Mire odaértünk mindenki elkotródott és felnyitva a sorompó...............naná hogy fizetés nélkül mentünk fel nulla forgalomban.
2060km
valóban jó idő volt
Miden tagom fáj de elég jó túra volt szép helyen jó szállással.
Bár teszem hozzá csak egy duki előzött meg meg egy valami béjemvé de az pofátlan volt ert a sorban előzött mindenkit.
1691 Km egész pontosan.
Überjó helyeken jártam.
Kicsit olyan mint a rossz házasság...időnként gondolsz egy másikra, de aztán mindig megmarad az ezres melletted
aztán óvatosan a gázkarral, nehogy alacsonyabb fokozatokban megtréfáljon!
Zoli: alig várjuk a tanítós videódat!
Viszont nagyon király motor.Férfias karakteres nyomatékos nem kell szarrá forgatni...6.-ban 6000-es fordulaton 160km/h a sebesség.Én csak jókat tudok mondani.
Próbálj ki egyet azt javaslom..