Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kereskedésben csak ez az 1 volt és haver azt mondta h fel tudom idomozni mondjuk így is tetszik meg sok jót halottam róla és eszméletlen jó állapotban volt így megvettem h akkor később költök rá 1 kis pluszt h idomot szerzek rá. de akkor megoldható simán.Vagy a tartó konzol felszereléséhez kell valamit átalakítani rajta na meg hogy az idomot is fel tudjam rögzíteni ahogyan azt kell?
Idomost?

Jah tényleg.
A véletlen műve.
Ez egy olyan ritka motor, hogy szerintem egyet se talált belőle
Mindent lehet.........................csak pénz kérdése.

De mért nem idomost vettél?
Üdv mindenkinek !
új vagyok itt és most vettem 1 2006 os sv 650 n-et körlámpásat és szeretném megérdeklődni h erre a típusra tudok e rakni idomokat. Teszem azt pl: a körlámpát lecserélni az s-es fejidomra.
a válaszokat előre is köszi!
Hát jah..................nekem is S-es volt a forgalmiban.
Szerintem a digók elbaltázták ezeket a jelöléseket, vagy pont leszarták, hogy mi van benne......
Japóknál nem dívik a szervezés,lajstromozás?Ez nagyon olasz szokás.
Vagy csak sok vót a szaké.
Nekem is SV 1000 S van a forgalmiban? És alvázszám alapján N-es!
Főnök................remélem nem csutkás ezressel szemezel.....................mert szőrbe ugyanaz lehet mint a kawa csak nyersebb és alúról tolja át a szemeden a seggedet gyorsítsákor.

(na jó ez költi túlzás)

Viszont ha kényelemre vágysz nakedet keress vagy rögtön egy kormányátalkítót is tehetsz a csomagba.
Próbálj esetleg egy throttle rockert. Csutkás motorhoz nem tudom milyen..nekem a túramotoron bevált.
köszönöm az infókat mondjuk rosszat még nem halottam ill. olvastam a motorról . Erősen elgondolkodtam a váltáson mivel inkább túrázni akarok és egy megbízható motor kell ,mert a 636 -al nem lehet túrázni 720 km-et 8 -10 megálással nyomtam le, mert azt hittem beszarok úgy elzsibbadt a jobb kezem. Hiába húztam a gázt a sebesség és a fordulat esett vissza olyan érzés volt mintha labdát fogtam volna nem a gázkart.
Ésami fontos erről stabilan leér mind a kettő lában a 636-ról meg csak az egyik 3/4 talp a másik erősen láb ujj hegyen az meg valahogy nem stabil na.

ja míg el nem felejtem utolsó kérdés és nem zavarok többet .. a fordulóköre az milyen inkább nakedhez hasonló vagy sporthoz ? rem .érthető a kérdésem ,
dettó...
Köszi, egynek jó, ráugratom az embert.
A bajai Sugo motor bontónak van egy grafit színű, asszem 30 ért
(karbishoz)
Üdv, SV-s havernak szeretnék segíteni:

SV 650-hez keres szép állapotú tankot, sárgát első sorban.
Hívjatok vagy írjatok nekem nyugodtan, és majd felveszi a kapcsolatot ő.

Köszönöm, köszönjük.

30 622 12 38, mail adatlapon.
Én az a tipikus jóidőmotoros (papír kutya) vagyok,
de előfordult párszor h utolért az égi áldás.Eddig még nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Tócsákat alapból kerülöm, vízátfolyásnál lassítok (ha lehet)
Baromság szerintem is
mikor hazafelé jöttünk 2 napot olyan esőben, h a műszerfal led-jei halványan égtek...De henger, vagy gyertyagondunk aligha volt...kopp kopp

Lassan meglesz a 20.000-ik km
Az előző tulajnak fel se tűnt kb.
Most majd az eredetvizsga papír alapján remélem átírják.
Ne is kérdezd mennyi az átírás.
Jövőre megyek.
Hát most átiratod,akkor tedd szóvá,kíváncsi leszek összesen mennyi lesz
Én nem írattam át,mert az unokatesómtól vettem
Nemtom nekem miért írtak bele S-t.
Le is nyomoztam gyorsan alvázszám alapján, gyárilag N-es.
Na mindegy...
Nekem csak simán SV1000.