a kereskedésben csak ez az 1 volt és haver azt mondta h fel tudom idomozni mondjuk így is tetszik meg sok jót halottam róla és eszméletlen jó állapotban volt így megvettem h akkor később költök rá 1 kis pluszt h idomot szerzek rá. de akkor megoldható simán.Vagy a tartó konzol felszereléséhez kell valamit átalakítani rajta na meg hogy az idomot is fel tudjam rögzíteni ahogyan azt kell?
Üdv mindenkinek !
új vagyok itt és most vettem 1 2006 os sv 650 n-et körlámpásat és szeretném megérdeklődni h erre a típusra tudok e rakni idomokat. Teszem azt pl: a körlámpát lecserélni az s-es fejidomra.
a válaszokat előre is köszi!
Főnök................remélem nem csutkás ezressel szemezel.....................mert szőrbe ugyanaz lehet mint a kawa csak nyersebb és alúról tolja át a szemeden a seggedet gyorsítsákor.
(na jó ez költi túlzás)
Viszont ha kényelemre vágysz nakedet keress vagy rögtön egy kormányátalkítót is tehetsz a csomagba.
köszönöm az infókat mondjuk rosszat még nem halottam ill. olvastam a motorról . Erősen elgondolkodtam a váltáson mivel inkább túrázni akarok és egy megbízható motor kell ,mert a 636 -al nem lehet túrázni 720 km-et 8 -10 megálással nyomtam le, mert azt hittem beszarok úgy elzsibbadt a jobb kezem. Hiába húztam a gázt a sebesség és a fordulat esett vissza olyan érzés volt mintha labdát fogtam volna nem a gázkart.
Ésami fontos erről stabilan leér mind a kettő lában a 636-ról meg csak az egyik 3/4 talp a másik erősen láb ujj hegyen az meg valahogy nem stabil na.
ja míg el nem felejtem utolsó kérdés és nem zavarok többet .. a fordulóköre az milyen inkább nakedhez hasonló vagy sporthoz ? rem .érthető a kérdésem ,
Én az a tipikus jóidőmotoros (papír kutya) vagyok,
de előfordult párszor h utolért az égi áldás.Eddig még nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Tócsákat alapból kerülöm, vízátfolyásnál lassítok (ha lehet)
Jah tényleg.
De mért nem idomost vettél?
új vagyok itt és most vettem 1 2006 os sv 650 n-et körlámpásat és szeretném megérdeklődni h erre a típusra tudok e rakni idomokat. Teszem azt pl: a körlámpát lecserélni az s-es fejidomra.
a válaszokat előre is köszi!
Vagy csak sok vót a szaké.
(na jó ez költi túlzás)
Viszont ha kényelemre vágysz nakedet keress vagy rögtön egy kormányátalkítót is tehetsz a csomagba.
Ésami fontos erről stabilan leér mind a kettő lában a 636-ról meg csak az egyik 3/4 talp a másik erősen láb ujj hegyen az meg valahogy nem stabil na.
ja míg el nem felejtem utolsó kérdés és nem zavarok többet .. a fordulóköre az milyen inkább nakedhez hasonló vagy sporthoz ? rem .érthető a kérdésem
(karbishoz)
SV 650-hez keres szép állapotú tankot, sárgát első sorban.
Hívjatok vagy írjatok nekem nyugodtan, és majd felveszi a kapcsolatot ő.
Köszönöm, köszönjük.
30 622 12 38, mail adatlapon.
de előfordult párszor h utolért az égi áldás.Eddig még nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Tócsákat alapból kerülöm, vízátfolyásnál lassítok (ha lehet)
Lassan meglesz a 20.000-ik km
Most majd az eredetvizsga papír alapján remélem átírják.
Ne is kérdezd mennyi az átírás.
Én nem írattam át,mert az unokatesómtól vettem
Le is nyomoztam gyorsan alvázszám alapján, gyárilag N-es.
Na mindegy...