Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesterem en elfogadnam.............csak itten speciel ki volt emelve hogy meggebed a sportos csutkakormanyos poztol...........es hat batorkodtam mondani hogy az s az biz ugyanolyan........attol hogy ezres vketto.
Attol hogy a meno machocsavok brjak lehet o nem.......mivel kawat nem birja a keze
Bar lehet csak teglat kene tornia pusztakezzel egy honapig.
Főnök, elfogadhatnád, hogy nem csak az vesz S-t akinek nem jut N
Néha elkelne a 7-ik is
Hát én még mindíg nem tudtam megemészteni amikor 2 éve nyáron az AMG-merci úgy otthagyott mint a szar
Bassza meg
3. maximum.A többi felesleges.
Na na!Ezt meg fogom kérdezni egy év mulva
Fasza
Felment nem?
fasza köszi
Felőlem.
Kiegyezek veled döntetlenben
Ahogy gondolod.
3 fős családi apartman reggelivel,2 napra 180 ojro.Ami /3 főnek 60 fejenként.Ez napi 30.

Így napi 8300.-/nap/fő zsömlével,vajal,szalámival,eperlekvárral és kévéval.
Meg Műhódas TV-vel és ágyneművel.
Ugyanaz vagy ugyanolyan?
Mennyi is volt a szállás?
Jah.
Okos válasz hogy dosztugyanaz.
Mindjárt jön az okos válasz Zoli32-től
Hello emberek .lehet hülye kérdés de Sv 650 S és N kipuffja ugyanaz ugye? mert cserélem egyik ismerősömmel a dobot és neki N-je van nekem meg S de K2es mindegyik.
Még nem volt időm.
Ma is 7-kor értem haza, kell a péz.
Erre a motorra nem is kéne 6. sebesség.
Most nem siettünk.Tartósa 110-120 előzéskor meg ami belefér.Szerpentinen meg ahogy esik.
Ja, a szélvédelem csak esőben és télen áldás. Minden más esetben szar (rövidebben nem tudom leírni).. persze ha csak túrázni akarunk.
Nekem 50 Km után megfájdult a hátam.
Naked a legjobb..................pláne túrázni.
Nem 270-el megyünk a bagolybaszó erdei hullámvasuton............meg a yard is ferde szemmel néz ha leviszi a zebrán a huzat a nénikék ruháit.
Úgyhogy nem kell a nagy szélvédelem.
Háááát franc tudja amit próbáltam 1000s-t az sokkal kényelmesebb volt mint az enyém nem kell annyira hegyesen ülni rajta legalább is én így éreztem mondjuk hatalmas ember vagyok ám 172 cm magas mint a tacskó ülve .

De azért ha lesz rá lehetőségem még egyszer kipróbálni simán kipróbálom és akkor könnyebb lesz dönteni talán.

Azért kösz még egyszer