Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

párat gyártottam régebben én is
ajánlom olvasgatásra:http://forum.svmedia.hu/viewtopic.php?f=30&t=143
Ma eldurrantott mellettem székesfehérváron egy sárga sv 650 még 2003 előtti. De olyan hangja volt majdnem elélveztem :)
Helló!
Csak SV?
Amúgy megszoktam a szelet,mert csak ilyen motorjaim voltak,talán majd a következő másabb lesz
Helló.
Nem tudom honnan való,mert ezzel vettem.
Nekem jó mert kicsi vagyok
172 cm vagyok,mögékuporodva nem rossz!Mentem olyannal amin nem volt,hát van külömbség
Sziasztok SV sek!
Sv 650/1000 doboztartót,vagy nyeregtáska tartót konzolt,bukócsövet gyártok INGYEN az első megrendelőnek csak a motorod kell elhoznod 2-3 napra a kivitelezéshez! Rugalmas vagyok,minden megoldás érdekel!
Tel:20 261 4429
Jövő héten megyek ki Amerikába, tehát ha onnan rendelnék akkor haza is tudnám hozni by hand, a kérdés, hogy ki fogja ezt beszerelni?
Vkit tudtok ajánlani?
Ja és ami kinn van az Ebay-en pl. Amerikában, az nem az amerikai piacos SV-kre van?Vagy egyformák ebből a szempontból?
Kaszabolom én a motort is ha kell.
Zoli sosem viccel, ha flexről van szó!
Poén vagy tényleg?
Rövidített rugóút?Hogy viseli a motor?
Menj le kutyába a motor alá...............látni fogod.
Flexel mindent megoldok.
Mármint a gyári méret?
(tehát gyárilag nem lehet rövidíteni a hasmagasságot a motornak ha jól tudom )
Ja és pontosan hova kéne beszerelni?
Nem tudom elképzeln, hogy a rugónál hova kéne rakni ezeket a vízszintes "lapokat".
szerintem............Bár nekem jó volt a gyári.
Szia Zoli!
Köszönöm a gyors helpet.
Vagyis ez 4 centit ültet a gépen hátul jól értem?
http://www.ebay.com/sch/i.html..." target="_blank">kutyacsont
Sziasztok!

Tnap tankoltam. 230km ennek javarésze városban, kicsi országút és egyszer sem téptem meg a fülét ( még szokjuk egymást ) és erre sikerült 13L-ert tankolni. Vagyis a 17-ből leveszem azt az 1-et amit a szivattyú már nem tud felszívni akkor is marad még 3L ami az én vez.stílusomban még legalább 50-70km. Az nem kevés. Még tényleg tapasztalnom kell, azt hittem ennél már sokkal üresebb a tank.

A másik kérdés ami kezd egyre fontosabb lenni:
Szeretném lejjebb engedni a hátulját a motornak, hogy jobban leérjen a lábam ( sajna nem osztották bőszen a centiket születésemkor ). Ezt meg tudom tenni gyárilag, vagy kéne valami ültető szett?Ha utóbbi, van valakinek tapasztalat?Pl, mennyibe kerül, mennyire macerás, egyáltalán szabad e csinálni, mennyire változtatja a motor stabilitását, stb stb.

Köszönöm
Ha te mondod főnök...............én nem vettem észre egyiket se.
Nem rángat, hanem fúj.
Ha rángat akkó rángat.
Én is 183 vagyok, nem túlzás egy kicsit a rángatás dolog?
Komolyan rángat?
Szia!
Linkelnél olyan fejidomot amilyen neked van? Mekkora tempóig használható? Én 183 cm magas vagyok és 100 felett már igencsak rángat a szél.
Köszi!