Helló.
Nem tudom honnan való,mert ezzel vettem.
Nekem jó mert kicsi vagyok
172 cm vagyok,mögékuporodva nem rossz!Mentem olyannal amin nem volt,hát van külömbség
Sziasztok SV sek!
Sv 650/1000 doboztartót,vagy nyeregtáska tartót konzolt,bukócsövet gyártok INGYEN az első megrendelőnek csak a motorod kell elhoznod 2-3 napra a kivitelezéshez! Rugalmas vagyok,minden megoldás érdekel!
Tel:20 261 4429
Jövő héten megyek ki Amerikába, tehát ha onnan rendelnék akkor haza is tudnám hozni by hand, a kérdés, hogy ki fogja ezt beszerelni?
Vkit tudtok ajánlani?
Ja és ami kinn van az Ebay-en pl. Amerikában, az nem az amerikai piacos SV-kre van?Vagy egyformák ebből a szempontból?
Tnap tankoltam. 230km ennek javarésze városban, kicsi országút és egyszer sem téptem meg a fülét ( még szokjuk egymást ) és erre sikerült 13L-ert tankolni. Vagyis a 17-ből leveszem azt az 1-et amit a szivattyú már nem tud felszívni akkor is marad még 3L ami az én vez.stílusomban még legalább 50-70km. Az nem kevés. Még tényleg tapasztalnom kell, azt hittem ennél már sokkal üresebb a tank.
A másik kérdés ami kezd egyre fontosabb lenni:
Szeretném lejjebb engedni a hátulját a motornak, hogy jobban leérjen a lábam ( sajna nem osztották bőszen a centiket születésemkor ). Ezt meg tudom tenni gyárilag, vagy kéne valami ültető szett?Ha utóbbi, van valakinek tapasztalat?Pl, mennyibe kerül, mennyire macerás, egyáltalán szabad e csinálni, mennyire változtatja a motor stabilitását, stb stb.
Szia!
Linkelnél olyan fejidomot amilyen neked van? Mekkora tempóig használható? Én 183 cm magas vagyok és 100 felett már igencsak rángat a szél.
Köszi!
ajánlom olvasgatásra:http://forum.svmedia.hu/viewtopic.php?f=30&t=143