Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
Most vettem egy SV 1000-et és gyári, eredeti dob van rajt. Ha neked van egy pár sport dobod, ami szintén jó állapotú és jó hangja van, akkor elcserélhetjük.
Várom válaszod.
szia
Remelem mindenki motorkazik.
Szintén köszi
Köszi a jó tanácsokat, akkor ez a motor felejtős lesz.
Szia!
tegnap hívtam 1/2 8h-kor,akkor azt mondta elvileg elviszik,ha mégse visszahív,hogy egyeztessünk időpontot,megtekintés ügyiben.Sajna nem hívott azóta se,igy több mint valószinü elvitte a "kisöreg",de ha gondolod,csörgesd meg,hogy meg van-e,azt jelezd nekem,és én majd akkor zaklatom továbbra is
lefénymásolták az előző motoromat 3800 km van benne
Elég moslék módon néz ki ez a motor...
Tipushiba nemigazán van inkább az általános állapot mérvadó.
Megnézni szokásosat.
Kezdőként megszokást igényel a terhelésváltási reakciói.
Kicsit nyers de szeretnivaló járgány.
A kiszemelt példány első látásra egy lezúzott S-es amit csóri és fakezű módon állítottak helyre.
Én keresnék másikat.
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok, kezdő motoros vagyok. Valószínű szeptember közepére megérkezik a friss jogsi. Lenne pár kérdésem a SV 650 N-es motorral kapcsolatban.
Kezdő motorosoknak ajánlott-e, fogyasztását láttam 4,5-7l-ig terjed, alkatrészellátás, ill. az árak hogy alakulnak? Vásárlás előtt mire érdemes odafigyelni kifejezetten, vannak-e típushibák stb?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A kiszemelt motor, ha ez segít.
Na az fasza,köszi.Nincs itt a motor és nem tudom megnézni.
Akkor megoldjuk.
Azt mondták itt horror árakon dolgoznak a szereldében
Ja............köszi...............bár szettben kell a mosóval és a rozsdaátalakítóval.
Le.............csavar tartja.
Jó lenne pedig,mert épp a hátsó a nagyon szar,1 mm es kb,azt meg szeretem használni kanyarba meg mindíg
Nincs emelő itt,azért nem akarnám bolygatni a kereket
Ennél nem úgy van hogy a nyerget le lehet venni egyben?Az a konzol nélkül hátul?
Lent a lifteseknek van szerszámuk,szerelik a hótolókat,remélem nem spájszerral állnak neki
Minek fekezel?
Elso kijon leszedes nelkul bar a dugokat vissznyomni cumi hatso szinten.
Úgy emlékszek ki lehet az első nyergeket szedni,vagy is kifér a felnitől.De a hátsó nincs a szemem elött
Muszály itt kicserélnünk őket,mert a sok hegyi kiruccanás elkoptatta őket,nem várhat hazáig
Üdv

Azt kérdezném,hogy sv 1000 en ugye elöl hátul ki lehet a fékbetéteket cserélni a kerék kiszerelése nélkül?
Nekem sajna a fejidom tartó konzol sérült anno így a rajta lévő idomok is törtek plussz az összes lámpa tartó csavar kitört a lámpatestből
Én megnézném azért, hogy mitől ment beljebb 1 centivel, ha mozog lehet hogy a tartócsavarok mentén betört a lámpa test hátsó oldala.
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni! Sajnos koccantam egy autóval, ennek következtében a lámpám kb egy centit beljebb ment, a fejidom meg semmi nem sérült, csak kicsit megkarcolódott.A kérdésem az lenne, h a lámpát hogy lehetne az eredeti állapotra vissza hozni? Segítségeteket nagyon köszönöm!
Embere válogatja...........én sosenövöm ki.
..de szerencsére azt már műanyag motorral tettem
..és az meddig tart? Mert én levezettem több mint 70 ezret az első komolyabb esésemig
Várd meg az esek-kelek korszak végét.............utána rakd fel a plasztikot.
tegnap elött küldték ki a jogsim meg ugyan azon a napon hoztam haza ezt a drágaságot tehát elég friss motoros vagyok lehet rá mondani ez a legelső mocim szó szerint, tehát kissé olyan vagyok mint 1 kiskölyök karácsonykor XD(elvégre 1 évig meloztam érte)