Vettem egy használt Shox kétrészes összezipzározható bőrt. 17 e volt, igaz kellett rajta zipzárt cserélni, meg rakattam a nadrágba nadrágtartót, 4,500 at költöttem még rá. Nyilván nem újszerű, de cserébe kopottas :)
Ruházat milyen?
Amúgy halál jól.
Sőt.200 felett nyomja a sisakot és elvesztem a gumiból a kukacot........más gond nincs csak a trafik.
Most hogy festés miatt lekaptam a kis bikini óratakarót mégjobb.
A szél szerves tartozéka a motorozásnak.
Nélküle autózás lenne a neve.
Hát nem régóta van meg a motor, nem is mentem vele még sokat, mert a jogsi még csak folyamatban van (köszönhetően a rendkívül jól kitalált rendszernek, hogy A1 vagy A korl megléte esetén az eddigi két év gyakorlati idő után lehet átképződni, most meg már egy éven belül..... na mindegy). Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 140-nél, de még 120 nál sem, hogy lehet elviselni a szelet, főleg hosszabb távon. Aztán ki tudja, lehet majd hozzászokok..
Téridőkontínium anomáliája................mittomén.
Lassan 5000.-et teszem egy egy 2006-os pirelli diablo corsa elsőbe és az a szar csak nem akar elkopni.
bár ez 9000-be került ellenben a párforintos gyógyszertári izével.
Tuti befutó nálam a rosso II-es.
Ha megpróbálom belemélyeszteni a körmöm érezhetően keményebb mint a Conti Road.
Bár Gss asszem azt használ.
Nekem kell a racsing előre.
Párszor a 2-es fosatott.
Le is vágtam a madzagot.
Pr3-at nemigen kéne előre.
Amúgy halál jól.
Sőt.200 felett nyomja a sisakot és elvesztem a gumiból a kukacot........más gond nincs csak a trafik.
Most hogy festés miatt lekaptam a kis bikini óratakarót mégjobb.
A szél szerves tartozéka a motorozásnak.
Nélküle autózás lenne a neve.
45huf/db
Lehet nekem is ilyen korzát kéne használnom...Ha nem jutok el a szezon végéig akkor PR3 kerül előre...
Lassan 5000.-et teszem egy egy 2006-os pirelli diablo corsa elsőbe és az a szar csak nem akar elkopni.
Füldugó kellett mert a monotón sivítás szarul jön ki.
oldala kopik?közepe miért nem?
Szerintem ezt akarta Laller mester kihozni.
2.45Bar az eleje és kanyar előtt fékezem, nem közben.Akkor