nézd meg, hol a féklámpakapcsoló. lehet, h csak után kell állítani.
mikor vettem az enyémet, külön felhívta erre a srác a figyelmem.
(de sosem kellett utánállítani, szóval nem is értem).
Hát ez nagyon lehetséges, mert eddig Simsonnal nyomtam, ami ugyan naked bike ( ) de a tempó azért egy hajszállal kevesebb :)
Akkor várok még a plexivel, mert küllemre így jobban tetszik, majd megszokom a szelet is.
Tegnap észrevettem, hogy az új paripán nem ég a féklámpa amikor a hátsóval fékezek. Az elsőt húzva világít.
Tudom, hogy elektromos probléma ezer helyen lehet rossz, de van esetleg tipikus hiba / hely SV-nél amit érdemes megnézni?
Esetleg lehet ismert hiba ennél a típusnál?
pár dB a különbség a schubert és a többi sisak között, a schubi javára de 120 környékén sztem rohadtul mind1 hogy 106dB vagy 102dB. Inkább jó minőségű füldugó. Lehet rosszul látom de a felső kategóriás schuberteket amig állítólag csendesek olyanokon látom akiknek olyan motorja van amin a szélvédelem is eléggé adott. Ilyen motorokon nem csak a schubi csendes hanem a 150 ezerrel olcsóbb sisak is pont ugyan azt tudná
És nehéz a feje amit a menetszél se képes mozdítani
Ami a gumit illeti az elől sport hátul sport túra kombinációt tartom én is célszerűnek mert az első hamar felmelegszik s jobban fog mint a keményebb típus. Bár nekem most Z6 van a banditon elöl hátul és eddig csak a hátsó csúszott meg az első még szerencsére nem mert míg a hátsót már kis mértékben ugyan de letudom reagálni az első csúszásakkor már korántsem vagyok biztos abban, hogy vissza nyerném a tapadást.
Nekem kezdettől nem volt gond.
Pedig az a kübli GIVU x01 volt rajtam.
Jó nehéz,az orrommal tartottam a plexit cserébe kinyomta szemem a vákum amitől úgy néztem ki mint egy béka.
Szerintem a nyaka nem bírja.
A GS-sel az első szezonomat (cca 15k km) nyitott, kis plexis airoh jet sisakkal csináltam végig, aminek összvissz egy jó tulajdonsága volt, a külleme.. hát az elején nem tudtam egyhuzamban 15 kilométernél többet 120 fölött megtenni vele. Aztán ahogy hozzászoktak a nyakizmaim már nem volt annyira megerőltető. Aztán jött a tél, vettem egy zárt sisakot..ami azóta a fejemen maradt. Kicsit komfortosabb
Gyakorlatilag hasig csupasz az egész.