Ismerem én is
Egyszer egy délutánra kaptam egy RSV 1000 R-t,elindultam gondoltam átmegyek Lelléről Fonyódra,na azt Boglár végénél fordultam is vissza,mert azon nagyon rossz volt ülni
Annyi idő elég volt a tesztre
Na akkor csak nekem van igazam ee . A 636 -al max. 120 -km egyhuzamba utánna meg életet kell lehetni a kezembe ,mert úgy elzsibbad hogy simán le tudnám vágni nem érezném és ez nem túlzás. A gázkar helyett olyan érzés mintha egy kislabdát fognák geci szar érzés.
Még nem néztem,de amikor tavasszal jöttünk haza,akkor szinte végig pályán,meg autóúton jöttünk,igaz autóval de az nagyon jó volt,és lehetett haladni!
Ránézek amit mondtál,köszi
Persze nem olyan mintha egy karosszékben ülnék
Nekem nem rossz
Ahogy jöttem most ki olaszba vele,semmim nem fájt,csak a két felkarom,de ez is azért mert sokat mentem falvakban.Amúgy más panaszom nem volt.Én annak mondanám.
De hazának biztos nem arra megyek
Ha kötekedni akarnék,akkor kényelmes az FJR,Gold Wing
Azokhoz képest nem,de amúgy jó vele hosszú úton menni
Cső hzolee 1000 S-t nézegetem erőteljesen. A csutkakormány sztem kényelmesebb ezen mint a 636-on hisz az supersport ami eléggé hasalós hegyes gép míg az sv meg túrasport amin nem kell annyira feküdni ezáltal picivel jobb és kényelmesebb érzés főleg nekem 172cm magassággal (már sikerült egyet kipróbálni és nagyon tetszett ).
És igen a láb poziciója is jobb nem kell annyira magam alá húzni.
A másik ok amiért Ő rá esik nagy valószínűséggel a választás,hogy nem kell szarrá forgatni,hogy meginduljon és túrázni 1000-szer jobb mint a 636 ebben biztos vagyok.
Hali.
Gyakorlatilag tacskó kora óta velem van 10000-km es kora óta.
Az ég világon semmi baja nem volt,semmibe nem tudok bele kötni!
Viccen kívül!
4 hónap állás után is úgy indult most tavasszal,mint ha egy órája ment volna
Eladó,de úgy sem veszik meg
Az a baj ezek a dobok nélkül nyilván lejjebb megy az ára,ennek így van varázsa.Na de vagy az öcsikém veszi meg tavasszal,neki ezzel a dobbal kell.
Vagy ha nem ő,akkor a motorradnál szinte már le van beszélve hogy ebben az állapotában beszámítják.
De még az is lehet hogy marad egy darabig mert benevezek egy autóra
A dobokat már sokan megvették volna,de azt szeretném ha rajta maradna,ne haragudj!
Az eladás kizárólagos oka az,hogy 1999-óta beleszerelmesedtem a Hayabusába
Hát nincs közel sajnos..... És ha netán eladod az SV-t akkor annak mi lesz a fő oka? Mióta van meg? Volt vele bármi bajod, gondod..... Kérlek ha esetleg eladó sorba kerül a vas, a kipufogót üzleteljük meg, mert én azt nagyon szeretnék az enyémre.... :) Ha lehet róla szó. :) :)
A lényeg hogy neked tettszen
Ha azt mondod jó,szép akkor az az is!
Aki meg lefikázza,az meg nyilván azért mert egy irigy geci
Vagy kúrta az apja kiskorában
Sziasztok...
Most mondjátok meg, hogy jó motort vettem-e, vagy sem?
SV 1000 2007-es 26 km. kifogástalan állapotban, szervizkönyvvel, (leinformáltam...), makulátlan.
Csak mert pár napja lefikázta valaki nagyon, hogy... ilyen meg olyan, de nekem bejön! Most ráfáztam vagy nem? :)
Várom a kedves hozzászólókat!
Egyszer egy délutánra kaptam egy RSV 1000 R-t,elindultam gondoltam átmegyek Lelléről Fonyódra,na azt Boglár végénél fordultam is vissza,mert azon nagyon rossz volt ülni
Annyi idő elég volt a tesztre
Ránézek amit mondtál,köszi
Nekem nem rossz
Ahogy jöttem most ki olaszba vele,semmim nem fájt,csak a két felkarom,de ez is azért mert sokat mentem falvakban.Amúgy más panaszom nem volt.Én annak mondanám.
De hazának biztos nem arra megyek
Ha kötekedni akarnék,akkor kényelmes az FJR,Gold Wing
Azokhoz képest nem,de amúgy jó vele hosszú úton menni
És igen a láb poziciója is jobb nem kell annyira magam alá húzni.
A másik ok amiért Ő rá esik nagy valószínűséggel a választás,hogy nem kell szarrá forgatni,hogy meginduljon és túrázni 1000-szer jobb mint a 636 ebben biztos vagyok.
Gyakorlatilag tacskó kora óta velem van
Az ég világon semmi baja nem volt,semmibe nem tudok bele kötni!
Viccen kívül!
4 hónap állás után is úgy indult most tavasszal,mint ha egy órája ment volna
Eladó,de úgy sem veszik meg
Az a baj ezek a dobok nélkül nyilván lejjebb megy az ára,ennek így van varázsa.Na de vagy az öcsikém veszi meg tavasszal,neki ezzel a dobbal kell.
Vagy ha nem ő,akkor a motorradnál szinte már le van beszélve hogy ebben az állapotában beszámítják.
De még az is lehet hogy marad egy darabig mert benevezek egy autóra
A dobokat már sokan megvették volna,de azt szeretném ha rajta maradna,ne haragudj!
Az eladás kizárólagos oka az,hogy 1999-óta beleszerelmesedtem a Hayabusába
Én meg Lellén lakok,hát nincs közel
köszönömszépen a segítségedet, megpróbálom elérni telefonon bár eddig nem sikerült. mivel tartozom az eddigiekért ?
A lényeg hogy neked tettszen
Ha azt mondod jó,szép akkor az az is!
Aki meg lefikázza,az meg nyilván azért mert egy irigy geci
Vagy kúrta az apja kiskorában
Most mondjátok meg, hogy jó motort vettem-e, vagy sem?
SV 1000 2007-es 26 km. kifogástalan állapotban, szervizkönyvvel, (leinformáltam...), makulátlan.
Csak mert pár napja lefikázta valaki nagyon, hogy... ilyen meg olyan, de nekem bejön! Most ráfáztam vagy nem? :)
Várom a kedves hozzászólókat!