Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvastam a GS topicban a kis béjemvés szösszenetet...jó volt...
Hol,mivel,mikor,mennyire?

Olyan gyorsan kuplungolsz váltáskor,hogy nem is láttam
Meg egy kicsit házsártos is
Áh tök civilizált vok.
Na,nálad se lennék motor akkor
170 km alatt szárítottam ki az sv-t a békát volt hogy 190-alatt.

Nem hinném.
Tök rendes vagy
Neked kéne példát mutatnod nekünk fiatalabbaknak!Tanítgatni,jóra nevelni,lesni mindíg mi lenne nekünk a jó
De.
Az még nem ad okot arra,hogy a kisebbet bántalmazd

Triumph-os.
Gonosz vagy
Te mész még a normálisban is nem normálisan.
Kérdés neked mi a normális?
Vetted normális?
Hát akkor a ti motorotok csak csipeget
Nekem 190-200 km-nél már villog a sárga De akkor is ha normálisan megyek,utánna még igen csak papássan el lehet vele menni kb 40-km t
Érdekes mert 15 littónál többet soha nem tudtam beletankolni,akkor sem amikor úgy kifogyott hogy megállt,és lehetett hallani hogy a benzinpumpa csak próbálna szívni,de nem tud mit
Lehet a nyitott dob miatt eszik többet,meg a sportlégszűrő miatt,nem baj ameddig van addig hagy egyen
én ezt nyomtam világító lámpával :-)
köszi. nekem 260 körül szokott bevillanni, és nem sokat merek vele menni, majd rámegy 12 egész valamennyi liter. most azt hiszem egy huszast ráküldtem még, a folyamatos világítástól kezdve. ha jól emlékszem...
és megállt 1 literrel?

persze benne van az AC, nem alatta...
Pont múlt héten szárította ki a barátom az 1000-esének a tankját és 16,4 l tudott beletölteni utána. Hozzáfűzném, hogy a tankja, minkét oldalról horpadt volt tehát reális, hogy ennyi megy bele.
Nekem 240km-nél elkezdett világítani, mentem még vele 40 km-t és utána ment bele 14,2 l, pedig már azt hittem, hogy csont száraz lesz.
Nekem.
mármint nekem?
nem 17 literes?
mondjuk a kocsijaimat eddig mindet kiszárítottam legalább 1x (onnantól már tudtam, mennyivel lehet 0 alá engedni a mutatót). És sose tudtam a gépkönyv szerinti litert betölteni.
Talán egy liter körüli még volt benne.
amikor a motortolásos eseted volt :-) mennyit bírtál beletankolni?
mert én a hétvégén egy ízben már nagyon szorítottam a fogam mire végre egy kúthoz értem, nagyon régóta világított a sárga, és csak 13 liter ment bele. (Ennyit még sosem tankoltam). Lehet, h rossz az úszó vagy valami, és túl hamar jelez?
450km SK-HU túra szép utakon.
2012.09.01. szombat

Csak jó idő esetén lesz megtartva.
Indulás: 8.45 Vác OMW kút.
Túratempó: szerpentinen gyors amúgy átlagos.
Euró kell, valószínűleg kint kajálunk és biztosan kint (is) tankolunk.
Max. 8 motort várok!
5-ös a komolyabb telókhoz való, ebbe 10-es kell....