Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szedd szét,minden darab legyen meg,müanyag hegesztő összerakja,ha nincs meg minden darab,az se gáz,müanyaghegesztő pótólni is tud,csak akkor drágább
K3-K4-nél inkább gyári sárvédőben van és az ülés alatt van a bejárata.
De mivel neked a dizájn oltárán lett feláldozva egy telefonos segítség az eladótól és még játékban lehetsz.
Na sztoj..............ne szaladj ennyire előre.
Első körben én szétkapnám alapból az elejét.
Igazából szerintem nem csak a lámpa lesz gebasz hanem más is.
A lámpából ha kiszakadt a 4 fül és megvan levéve egy műanyagoshoz elviszed az idommal egyetemben simán visszarakja úgy hogy nem látszik.
Nézd meg az idomtartót is nem e hajlott.
Meg lehet az idomban lévő fülek is megszívták.

Tehát csavarhúzóra fel és dobd szét mint hülyegyerek a kisautót.
Fényképezz szétszedés közben az segít az összerakásnál.
Rendben, megnézem, én azt hittem, hogy a hátsó levehető ülés alatt lesz eléggé annyi hely van ott ami oda illene.
De ettől függetlenül ha esetleg még sincs, akkor mivel tudnám állítani?
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, sajnos multkor koccantam egy autóval, és az első lámpám ennek következtében egy fél centit beljebb ment és ha kézzel megnyomom akkor mozog! az ISMERŐSEIM AZT MONDTÁK H KISZAKADTAK A LÁMPÁBÓL A LÁMPA TARTÓ CSAVAROK. Ha ez így van akkor kell egy lámpát vennem? És az kb mennyibe kerül? Segítségeteket köszönöm4
Üdv a társaságban, nagyon szép a gép. Nekem az akksi alatt van a szerszámkészlet, nézd meg ott, mert sok tulajdonos nem is tudja merre keresse.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_egyedi-6045407

Sziasztok!
Ennek a gyönyörű vasnak lettem az új és egyben boldog tulajdonosa.
Az első kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám lejjebb állítani a hátsó rugóstagot?Nincs meg hozzá a gyári kulcsom.

Köszönöm
Dani
Na akkor én tudom mi merre hány lépés
Eldöntöttem,ha nem veszik meg 1milláért az enyémet,akkor marad,és legalább lesz 2 motorom
Mert előbb vagy utóbb összejön a lóvé a másikra

Nekem most per pill bevált................kiderül mire 40e-re ér az óra mi merre hány lépés.
Ej Zoli,nagyon elkötelezted magad a Triumph mellett
Azé egy 1200-as multistrada.

http://youtu.be/pTAq60t0PxU
SV 1000-ről mr csak Béjemvére vagy Dukáttira lehet váltani.
Japo és béjemvé csak ha befagy a keresztény pokol.
Isten óvja a királynőt.
Nöm.............ha én belecsapok csak stílusosan és márkahűen teszem.
Hát de akörül van.
És könnyen beszerezhető minden, ami nem utolsó szempont egy bontószökevénynél.
Az se 86 ló és 80 Nm.
Vegyé 750-es Yamaha Tenere-t.

Már megvan a kedvenc titkos túraendúróm.

Így megvan a 6 henger.

Nem kell szöghajtásra 3-4 kilót költenem kirgizisztánban és nem 2,5 milla.
titkon te is azt vennél
Most más akar béjemvét venni.
Kéne................de nem hiszem................ígyis véres rongynak néznek mert 2x 3 nap ami 1 nap össz munkahelyi kiesés volt idén.
Akkor hamar utolérsz....idén alig mentem 4000-et..... ...szeptemberben kéne még egyet menni ahogy írtam....lehet, hogy kiírom a motorozz-ra, majd kiderül...
Csak ha húzom bajszát, akkor nem kuplungolok. Amúgy szoktam. Vagyis az esetek 95%-ában használom a kuplungot természetesen.
Azistennek se akarta megérteni.......................szerintem nem is fogja.
Jógép...............csak nehéz...............és pénz kell hozzá..............meg pár telefonszám.
Én lassan elérem a 20-ezret.