Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bagoly mondja
volt egy kis bejövő, lengyelbe is ezért tudtam elugrani ;-) --- kapott a feleségem is hasonló nagyságrendű ajándékot, mint nekem a hurkatöltő. Hááááát a tartalékolós fajták azok nem mi vagyunk . Mint látod én csak a motorra költöttem (ja bocs egy utcai cipőt is vettem X év után).
ja,akkor ez kifejezetten "motoros" bizti... én az allianznál szoktam sima utasbiztit kötni családilag (autó). aztán ha egyedül megyek, vagy elfelejtem (mint most PL-nél), vagy ugyanilyet kötök. Az utazás módjánál a motorkerékpár is benne van (tehát csak emiatt nem fognak elhajtani), de a spec kiegészítők amiket mondasz, nincsenek ott. Szóval köszi a tippet!
Rendesen költesz rá............
Ja........csak ügyelni kell hogy legyen motoros kiegészítő szállítás és műhely opcióval.
A biztositas.hu pont így ki is gyomlálja neked.
ja és ez nem a sebesség/fordulat jelből számolgatós, hanem a szervizcsatlakozós, álló helyben is működős.
hát a gipro fokozatkijelzővel egy kicsit csalódott vagyok... komoly késleltetéssel jelez vissza. egy rendesebbet rajtoltam, és 4-ben voltam (fejben számoltam :)), 1-et mutatott, majd 3, majd kis idő múlva 4. Erős fékezés + fokozatok visszarugdosása: álló motorkerékpár, 1-ből húzgálom felfelé, keresem a 0-t, ránézek a cuccra, még 3-nál jár... aztán 0. :-)

Sima váltásnál (amikor nem egymás után többet váltok) már nagyjából tudom, hogy vagy azonnal ránézek és hozzáadok 1-et, vagy várok X időt (ezt kezdem szokni) és korrekció nélkül a jót mutatja.

Nem tudom miért nem lehet közvetlen a váltóvisszajelző jeléből csinálni egy ilyet... na mindegy :)

ma vagy holnap mehetek a féklámpavillogtatóért + akkor hozom el a bódist. Már csak fel kell rakatni Janóéknál.
miféle bizti ez ha meg szabad kérdezni? sima utasbiztosítás, amit párezerért online én is megkötök minden út előtt? vagy valami komolyabb?
Mindenképp biztosítási csalással kell szálláshoz jutni.

Erről mindíg az az alkusz jut eszembe akit Rejtő Jenő írt le:
-Tehát a biztosításom foglalkozás közbeni halálesetre szól?
-Igen uram.
-És mi történik kérem ha az idegenlégióban halok meg?
-Először kérem kirúgjuk azt az alkalmazottat aki megkötötte magával a biztosítást és utána fizetünk.
Viccelsz? Ha jól emlékszem 150 euró környéke volt egy éjszakára a biztosítónak. Legközelebb ha arra járok viszek magammal egy szar fesszabályzót is és felhívom őket, hogy hát sajna megint kell segítség
Szintje meglegyen azért.És ne habos trutyi legyen benne.
Ja.............tényleg.................volt pezsgőfürdő is?
Ne légy irigy, amit nektek szerveztem szállást ott is volt ágy, amúgy meg a pezsgőfürdőt kihagytad
Nem az enyém, itt az idomok között nincs akkora hézag meg elég sok kiegészítő különbözik az enyémen lévőtől. Persze az alatt az egy év alatt össze is törhették és cserélhettek rajta dolgokat. A feszszabályzója meg utángyártottra lett cserélve szóval az elektronikával már nem volt gond.
a haveromnak nagyon bejött.Nem egy rossz dolog!
Lehet hogy én reagáltam túl ezt a lánc dolgot. Ha megvettem ezzel jönnék haza és tegyük fel szar olaj van benne, 250 km alatt lesz valami gond?
Nem voltam még pályán vele sohasem és nem is hajtom ki a szuszt belőle. De egy ismerősöm tanácsára azt vettem meg. Idős a motor, kapja meg mindenből a legjobbat
Tudom, hogy elég lenne az 5100 is, de én így nyugodtabban alszom...
Minek a 7100?
Pályázol?
Én a helyedben nem paráznék ennyire a lánc miatt. Én motor megvétele után ráköltöttem 45 pénzt és azóta csak tankolok bele. Lánc, lánckerekek, olaj (Motul 7100), fékfolyadék, hűtőfolyadék, kerékcsapágy. Láncon még semmit nem vettem észre 6000 km alatt. Kb. 500 km-ként fújom és egy szezonban egyszer letisztítom.

A linkelt motoron milyen állapotú lehet a lánc szerinted?
Nincs.És szerintem neked még nem kell.
Még én se mvagyok biztos benne pedig már a pócon az elektronyika.
Olajozó csak a barkácshajlamúak gépein van
Azért a mostani gép jóval kevesebbet rángatja...........én reménykedem egy 35e-ben.
Főleg hogy még fél gombócot sem kellett állítani és még van kétésfél.
Bár nem vagyok kibékülve ezzel az állítóval.
Egy telefonszámot írhatnál
soosbela@citromail.hu