Gondolom N-esed van. Mérd meg a kormány vastagságát és kiderül, hogy jó e bele amit linkeltél :) Ha nem stimmel a méret, akkor már a befogókon is változtatni kell....
Az olajcsere nem tudom mikor volt legutóbb, mert nincs vezetett szervízkönyve sajnos.... Ezért is gondoltam, hogy azonnal lecserélem inkább, csak aztán mondta ismerősöm, hogy azért felesleges, hogy álljon a garázsban..
Van egy öntapadós prizmám, csak nem tudom hova tegyem fel... Na csak lemegyek, csinálok képet, hogy lássátok, hogyan néz ki a hátulja.
-ha a pofán van még horony akkor jó nem kell cserélni.
-Dot 4 jó bele vagy 5,1
-marhaság.Ha eljön az ideje cseréld az olajat.A régiben lévő víz és most még lebegő apro szennyeződések a sok állástól tudnak gondot okozni.
-rendőr nem biztos hogy szól de KPM tuti.2-300 pénz egy bicikliboltban öntapis prizma.szerezz egyet.
Hát azért leesni nem akar, egy kicsit lötyög, de csak a jobb oldali, ezért gondoltam, hogy gondot jelent. A héten lesz időm végre szervizelni. Ezekre gondoltam:
- fékpofák megnézése, kell -e cserélni őket (ezt honnan tudom, hogy mennyi a megengedett kopása?)
- fékfolyadékok cseréje (mit javasoltok? DOT4 -et ír a kiegyenlítő tartály, azon belül mindegy, hogy mit kap? Autóba való jó bele? Ha jól tudom, akkor csak a hőtűrő-képességet jelenti a DOTx.
- motorolaj csere, bár erről azt hallottam, hogy most ne cseréljem, mert úgyis lassan vége a szezonnak, ne álljon benne az új olaj, inkább majd tavasszal. Ez menniyre helytálló? Sajnos nem tudni, meddig lesz jó idő, de amíg lehet, szeretném használni a mocit. Azt hozzá kell tenni, hogy még a jogsim most készül, úgyhogy szept végéig nem fogom túlzásba vinni :(
Mit javasoltok még, mit nézzek át rajta? A légszűrőt már néztem, mert kuplung-bowdent kellett cserélnem, és ha már a tank fel volt emelve, bekukkantottam a légszűrőbe is. Olyan fehér mint a frissen hullott hó. Ezért gondolom jó is lesz így.
Még egy kérdés: úgy vettem a mocit, hogy nem a gyári rendszámtartó van rajta, hanem egy kis alu konzol. Nekem nagyon tetszik, csak két dolog miatt aggódok:
1. nincs rajta prizma. Igaz, hogy ez miatt szoktak szívózni a rendőrök?
2. a rendszám világítása egy 5 ledből álló csíkkal van megoldva, ami szerintem rohadt jól néz ki, vajon a rendőrök mit szólnak hozzá?
Eredetvizsgán már így volt, ott nem szóltak érte, vagy nem is kell, hogy szóljanak? Ha gondoljátok teszek fel képet is róla
2004 -es sv 650n -nél milyen vastagnak kell lennie a féktárcsáknak?
Az gáz, ha a jobb első tárcsám mozog? nem oldalra, hanem előre-hátra az a rész amit a pofák fognak, tehát nem a felfogatás. Szerintem nem kéne mozognia...
1 megoldás van csak, ezentúl ha mész valahova motorral, mindig felülteted az öreget magad mögé a kis aktatáskájával, és ha kérdezik akkor Ő igazolja hogy minden frankó a dobbal
tudom, a Koppány-kormányhoz is én kaptam 1 fénymásolt szart, aztán az összes Ladás cimbimnek ugyanaz volt a forgalmijába tömve... szerintem a papírnál az van, h van rajta egy engedélyszám. és amíg Kovács-23 főtörzs nézegeti csak, addig oké. De ha egyszer bármi miatt komolyabban megvakarják, és kiderül hogy az az engedélyszám nem ahhoz a termékhez (vagy nem úgy - dbkiller) tartozik, akkor van a baj. Tehát nem az a lényeg h az fénymásolat-e vagy sem, hanem h a rajta szereplő számok mögött van-e egy elintézett típusengedély. Nyilván van, de hogyan igazolom ezt?
vegyük azt, h én kizárólag azért adnék oda több darab széchenyi-arcképet, hogy a dobom végre legális legyen... valaki írta a fórumon, h ő se kapott hozzá, de némi értetlenkedést követően közvetlen a gyártótól megkapta. (tüv+E). .....Bódis-dobról volt szó? jól emlékszem?
kinézetre nagyon durva az új cső, ránézésre simán főbelövés jár érte, szóval nem mindegy :-)
kérdés. a legalitáshoz a kipufnál tényleg elég a rajta levő E-betű, önmagában? pl ha ausztriában megállítanak? vagy "műbizonylat" is kell? az E-betű a TÜV-t is felülírja (tartalmazza)? hogy van ez? "csak a beszerelt hangtompítóval érvényes" - ezt a rendőr honnan tudja, ha egyszer nincs papír hozzá? nem értem az egészet. Jövő héten hozom el Ágo-tól a bódis dobomat, szerinte hülyeség h papír kéne, és nincs is hozzá.
Zolinak fingja sincs egyáltalán hol van az SV-n a feszítő.24e alatt semmit még szelephézagot se nézett.
Minek.
SV.Nem kell.
Ahhoz hogy feszítőt cseréljek wartburg 2.0 kellett.
De azt meg álom volt csinálni.
A pofám előtt kopogott jobb oldalt ha letérdeltem.
vedd ki a láncfeszítőt, és nézd meg mennyire van már bent, lehet egy láncvezető csere ráfér. vagy magát a feszítőt is szokták cserélni, de erről Zoli többet tud
Nem a pénz miatt, hanem mert ez így kényelmesebb. Ha mondjuk nem lett volna jó, akkor is belevágok a lapkacserének. Igazából csak oda kell figyelni, nem kell hozzá 2 diploma. Engem még mindig a feszítők "zavarnak". Olyan nehéz hozzáférni mint a fene.
Van egy öntapadós prizmám, csak nem tudom hova tegyem fel... Na csak lemegyek, csinálok képet, hogy lássátok, hogyan néz ki a hátulja.
-ha a pofán van még horony akkor jó nem kell cserélni.
-Dot 4 jó bele vagy 5,1
-marhaság.Ha eljön az ideje cseréld az olajat.A régiben lévő víz és most még lebegő apro szennyeződések a sok állástól tudnak gondot okozni.
-rendőr nem biztos hogy szól de KPM tuti.2-300 pénz egy bicikliboltban öntapis prizma.szerezz egyet.
- fékpofák megnézése, kell -e cserélni őket (ezt honnan tudom, hogy mennyi a megengedett kopása?)
- fékfolyadékok cseréje (mit javasoltok? DOT4 -et ír a kiegyenlítő tartály, azon belül mindegy, hogy mit kap? Autóba való jó bele? Ha jól tudom, akkor csak a hőtűrő-képességet jelenti a DOTx.
- motorolaj csere, bár erről azt hallottam, hogy most ne cseréljem, mert úgyis lassan vége a szezonnak, ne álljon benne az új olaj, inkább majd tavasszal. Ez menniyre helytálló? Sajnos nem tudni, meddig lesz jó idő, de amíg lehet, szeretném használni a mocit. Azt hozzá kell tenni, hogy még a jogsim most készül, úgyhogy szept végéig nem fogom túlzásba vinni :(
Mit javasoltok még, mit nézzek át rajta? A légszűrőt már néztem, mert kuplung-bowdent kellett cserélnem, és ha már a tank fel volt emelve, bekukkantottam a légszűrőbe is. Olyan fehér mint a frissen hullott hó. Ezért gondolom jó is lesz így.
Még egy kérdés: úgy vettem a mocit, hogy nem a gyári rendszámtartó van rajta, hanem egy kis alu konzol. Nekem nagyon tetszik, csak két dolog miatt aggódok:
1. nincs rajta prizma. Igaz, hogy ez miatt szoktak szívózni a rendőrök?
2. a rendszám világítása egy 5 ledből álló csíkkal van megoldva, ami szerintem rohadt jól néz ki, vajon a rendőrök mit szólnak hozzá?
Eredetvizsgán már így volt, ott nem szóltak érte, vagy nem is kell, hogy szóljanak? Ha gondoljátok teszek fel képet is róla
Ha csak kicsit lötyög pár milit nem gond.Ha majd leesik a szegecsről elgondolkodhatsz hogy mennyit futott valójában és cserélheted.
Az gáz, ha a jobb első tárcsám mozog? nem oldalra, hanem előre-hátra az a rész amit a pofák fognak, tehát nem a felfogatás. Szerintem nem kéne mozognia...
PDF-el összedobnék egy papert.
kinézetre nagyon durva az új cső, ránézésre simán főbelövés jár érte, szóval nem mindegy :-)
Sok sikert
Minek.
SV.Nem kell.
Ahhoz hogy feszítőt cseréljek wartburg 2.0 kellett.
De azt meg álom volt csinálni.
A pofám előtt kopogott jobb oldalt ha letérdeltem.
Nem dolgozik drágán
Én elég sokmindent megoldok de speciel ezt nem.