Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Manualban végig benne van....
Amúgy itt azért a lényeg le van írva.
Csak pont azok nem amikre én kiváncsi lennék.

http://www.bayarearidersforum....
Szelephézag téma. Szeretném megmérni a hézagot és ha kell állítani is rajta. Mivel még soha nem csináltam ilyet valaki (mondjuk Sanyi ) leírhatná lépéseket.
Felsorolnám nekem eddig mivel vannak gondjaim.
1. Hátsó henger láncfeszítő. Na azt onnan hogy a bánatba lehet kivenni? Illetve elég ha a rögzítő csavarokat lazítom, nem kell ugye a rugó kivenni?
2. Tankot le szoktátok venni?
3. És a legfontosabb. Ha kiveszed a veszítőt akkor gondolom már ki lehet a veztengelyeket is venni. Na itt a láncot hogyan kell "rögzíteni" ?

És akkor most leírnám a menetet ahogy én gondolom, és légyszi javítsatok ki ha valamit rosszul gondolok.
Első hengert gyújtásra tekerem a 17-es kulccsal F jelzésig. Én itt összefényképezném az összes tengely állását. Majd ugyanígy a hátsó hengernél is. Kivenném a két feszítőt, majd a tengelyeket. Megmérem a kérdéses szelepeknél a lapkákat. Most az apró lépéseket persze nem írom le, azok egyértelműek.

Egyébként nem vagyok műszaki analfabéta, kuplunggyárba vagyok elektromos karbantartó.
attól függ, hogy honnan nézzük és merről fúj a szél
Tehát 50-50%?
szerintem vagy igen vagy nem, de az biztos
Szerinted?
Legyen majd 1x család meg gyerek és majd rájössz
Pedig úgyvót hogy szabi alatt mész.
az kicsit hosszú lenne ma délutánra, valami rövidebbre gondoltam
Hogyhogy?
Milessz az olasz karikával?
délután még messze van, egy rövidebb kanyar csak nem fér bele
Fene tudja...,de egyre kevésbé mert telik az idő és holnap hajnal 3-kor kelek így ha délutánra esik az indulás már sehová... ....ez úgy akkor azonnal lett volna érdekes számomra...
mikor és hová nem mennél? csak mert én sem mennék sehová
KB ja..............egy szekrénysort dobok össze és rámolgatok öcsivel.
Délután tankcsiszolás és előkészítem festésre azt a pár idomot.
Minek?, meló van ma is?
Természetesen.
Én most nyomok egy Kistarcsa-Gödöllő TT-t 1,6 GL sedan astrával.
Valaki valahova azonnal?.....mondjuk Lentiből Gyulára?....csak kérdem mert én nem mennék....
Fel fogom rakni ide az eseménynaptárba,amint meglesz a végleges terv!Elvileg utánna kibérelünk egy helyiséget,és lesz egy beszélgetés,meg valami főzés is!Pia nuku Mert vezetünk,de jó lesz!
A 28-a péntek az biztos!Itt értekezünk erről még
Így vagyok a rosso corsával énis.
Nekem tutisikerül.
Van még rajta egy mili.
azé az M3 tapadását még élvezni akarom, szezon végééig mindenképp

utána megnézem mi maradt belőle és lehet elpasszolom pár gombért, állapottól függően
Bármikor ledobhatod a mostanit.
még nem adtam fel a szent célt!

Jövőre mindenképp PR3-at akarok, szettben...
Sírtál hogy nem tudod elkoptatni a gumit.
oszt az minek?:)