Szelephézag téma. Szeretném megmérni a hézagot és ha kell állítani is rajta. Mivel még soha nem csináltam ilyet valaki (mondjuk Sanyi ) leírhatná lépéseket.
Felsorolnám nekem eddig mivel vannak gondjaim.
1. Hátsó henger láncfeszítő. Na azt onnan hogy a bánatba lehet kivenni? Illetve elég ha a rögzítő csavarokat lazítom, nem kell ugye a rugó kivenni?
2. Tankot le szoktátok venni?
3. És a legfontosabb. Ha kiveszed a veszítőt akkor gondolom már ki lehet a veztengelyeket is venni. Na itt a láncot hogyan kell "rögzíteni" ?
És akkor most leírnám a menetet ahogy én gondolom, és légyszi javítsatok ki ha valamit rosszul gondolok.
Első hengert gyújtásra tekerem a 17-es kulccsal F jelzésig. Én itt összefényképezném az összes tengely állását. Majd ugyanígy a hátsó hengernél is. Kivenném a két feszítőt, majd a tengelyeket. Megmérem a kérdéses szelepeknél a lapkákat. Most az apró lépéseket persze nem írom le, azok egyértelműek.
Egyébként nem vagyok műszaki analfabéta, kuplunggyárba vagyok elektromos karbantartó.
Fene tudja...,de egyre kevésbé mert telik az idő és holnap hajnal 3-kor kelek így ha délutánra esik az indulás már sehová... ....ez úgy akkor azonnal lett volna érdekes számomra...
Fel fogom rakni ide az eseménynaptárba,amint meglesz a végleges terv!Elvileg utánna kibérelünk egy helyiséget,és lesz egy beszélgetés,meg valami főzés is!Pia nuku Mert vezetünk,de jó lesz!
A 28-a péntek az biztos!Itt értekezünk erről még
Csak pont azok nem amikre én kiváncsi lennék.
http://www.bayarearidersforum....
Felsorolnám nekem eddig mivel vannak gondjaim.
1. Hátsó henger láncfeszítő. Na azt onnan hogy a bánatba lehet kivenni? Illetve elég ha a rögzítő csavarokat lazítom, nem kell ugye a rugó kivenni?
2. Tankot le szoktátok venni?
3. És a legfontosabb. Ha kiveszed a veszítőt akkor gondolom már ki lehet a veztengelyeket is venni. Na itt a láncot hogyan kell "rögzíteni" ?
És akkor most leírnám a menetet ahogy én gondolom, és légyszi javítsatok ki ha valamit rosszul gondolok.
Első hengert gyújtásra tekerem a 17-es kulccsal F jelzésig. Én itt összefényképezném az összes tengely állását. Majd ugyanígy a hátsó hengernél is. Kivenném a két feszítőt, majd a tengelyeket. Megmérem a kérdéses szelepeknél a lapkákat. Most az apró lépéseket persze nem írom le, azok egyértelműek.
Egyébként nem vagyok műszaki analfabéta, kuplunggyárba vagyok elektromos karbantartó.
Milessz az olasz karikával?
Délután tankcsiszolás és előkészítem festésre azt a pár idomot.
Én most nyomok egy Kistarcsa-Gödöllő TT-t 1,6 GL sedan astrával.
A 28-a péntek az biztos!Itt értekezünk erről még
Nekem tutisikerül.
Van még rajta egy mili.
utána megnézem mi maradt belőle és lehet elpasszolom pár gombért, állapottól függően
Jövőre mindenképp PR3-at akarok, szettben...