egyÉbként meg tökmindegy, lehet h csal a fotó, de ha a valóságban is olyan mint a fotókon, akkor bazi idegesítő lehet utolérni ezt a motort: "most akkor ez jön vagy megy"? Hátrafelé ne világítson már fehéren, ha ezért rászólnak az tök jogos. leárnyékolnám a hátravilágítást egy lemezdarabbal vagy átlátszatlan ragasztószalaggal. +1: a hátsólámpa lámpateste eltakarja a rendszámot, ez se OK szvsz. Az én konzolomat úgy alakítottuk ki, h rámegy a gyári rsz.tábla-lámpa, de prizma nálam sincs. Eddig még levizsgázott...
Ja,majd megírhatnád hol laksz azt valahol összefutunk,és mehetünk együtt
Én Balatonlelléről reggel indulok,Pestre belesek egy motorosboltba,meg lehet egy prostihoz is
Lesz valamikor SV gurulás október elején?
Öcsi említett egyet Kakucs ringre, az nekem tökéletes mert amúgy is terveztem kimenni egy picit ismerkedni a motorral, de azon kívül?
Pl az itteni fórumos kollégák nem szoktak összegyűlni néha?
btw: Van valakinek valóban megbízható szerelője, aki nagyon ismeri az SV-ket?Egyelőre nem kell, csak idővel ha mégis..
Főleg a XVI. ker környéke lenne jó.
Nekem is kis konzolom van a rendszámtáblára.
Viszont egyáltalán nincs világításom rá, csak a két gyári ledsor.
Ezért vajon szólnak?Én úgy gondolnám, hogy igen.
A rendőr akkor ha épp olyanja van, de műszakin meg kasza, mert ha jól tudom benne van a szabályokban, hogy kell rendszámtábla világítás ami fehér fényű.
Egyébként prizma van a gyári ledsoros lámpában, csak oldalt:)
Nekem is beszúrtak egy prizmát a műszakin. Legtöbb motoron integrálva van a lámpába a prizma, sajnos (vagy nem sajnos) az SV LED-es hátsó lámpája esztétikailag nem bírta volna el az integrált prizmát.
Leet hogy csak a fénykép csal... de van valami olyan passzus hogy a rendszámtábla világítás hátrafelé fehér fényt nem bocsáthat ki (csak lefelé, a táblát világíthatja meg), itt meg úgy tűnik hogy nem csak oda jut a fényből ahova szánva van
Még van rajta műszaki 2014/6 hóig, úgyhogy az még messze van, csak hogy mennyire állítanak meg érte a rendőrök. A prizmára valami tipp? (vagy a műszakit is arra írtad? :P)
alapjáraton hol tudok állítani? vmiért elállítódott
Fél nap 4000 Kakucson
Én Balatonlelléről reggel indulok,Pestre belesek egy motorosboltba,meg lehet egy prostihoz is
Öcsi említett egyet Kakucs ringre, az nekem tökéletes mert amúgy is terveztem kimenni egy picit ismerkedni a motorral, de azon kívül?
Pl az itteni fórumos kollégák nem szoktak összegyűlni néha?
btw: Van valakinek valóban megbízható szerelője, aki nagyon ismeri az SV-ket?Egyelőre nem kell, csak idővel ha mégis..
Főleg a XVI. ker környéke lenne jó.
Az se nézte.
KPM fogja.
Viszont egyáltalán nincs világításom rá, csak a két gyári ledsor.
Ezért vajon szólnak?Én úgy gondolnám, hogy igen.
A rendőr akkor ha épp olyanja van, de műszakin meg kasza, mert ha jól tudom benne van a szabályokban, hogy kell rendszámtábla világítás ami fehér fényű.
Egyébként prizma van a gyári ledsoros lámpában, csak oldalt:)
de ha megállít, és olyan gatya van rajta, akkor teljesen mindegy...
okos műszakin pedig sem a hangos dob, sem a prizma(és annak hiánya) nem jelent gondot...
állítólag, nekem is csak úgy mondták...
martis
lemértem az enyém, az 22mm -es gyárilag.
És itt vannak a képek a rendszámomról