Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mindíg használom a hátsót
Elvégre azért szerelték fel a gyárban
A "nagyok" szokták mondani hogy soha nem használják,csak azt nem értem akkor miért nem szerelik le,könnyebb lenne a motorjuk
Na most megmértem a hátsó tárcsám, és cirka 6000 kilométer alatt nincs érdemi vastagság változása. S mivel fél millimétert kophat, gyári ajánlás szerint.. így jelen pillanatban úgy tűnik hogy ez még elég sok tízezer kilométerig elég lesz. Ja, és 5 ezer forint volt a tárcsa.. A fékhatásom pedig több mint kielégítő.

Hozzáteszem hogy fékezés esetén mindig használom a hátsó féket.. az elsőt nem mindig, tehát nem spórolok vele
Az EBC-t konkrétan tudom,hogy mennyibe kerül mert nem rég vettem 13500ft volt.
És meglepően jó.
És ez milyen volt?
Láttam elég motort, aminek elég gyorsan elette a féktárcsáit, és mostani fékbetéteim teljesen jók voltak és mégse ették meg a tárcsát.
De, miután vettem új féktárcsát és fékfelújító szettet, szinter került bele. Elöl meg eleve az volt benne..
Te se szintert vettél.
De az is hülyeség hogy a szinter betét pikkpakk felfalja a tárcsát
ez butaság volt
Én vettem..............viszont kell felfogatás a dobon.Nem mindegyikben van meg.
Brembo SA,AP racing,talán EBC.
Lassulni akarsz, vagy tárcsát babusgatni?
Db killerből létezik univerzális?
Akkor milyen fékbetéteket ajánlotok előre és mennyiért vannak? Ferodo-hoz hasonló nem kell, mert megeszi a tárcsát!
Meg a csinos hófehér berik ancugon.
..meg olajon, meg gumin, meg légszűrőn, meg futóművön
sztem féken nem spórolunk?
Túl sokba...majd' a fele a jó brembo és tsai...
Majd a 650-es pályamotorodra.
Hmmmm..............talán...........egyszer.Köszi.
Kiszedtem, kicseréltem.
H1, 12V 55W
ha esetleg valaki szintén cserélné.
Sziasztok! SV 1000 S-be NIssin fékbetétek mennyibe kerülhetnek?
Helló mindenki!
Tudja valaki milyen izzó kell a karbis 650S tompított fényszórójába?
Talán H1?
Köszi.
Nem a 1000-é ahogy írták hanem a K4 előttiek és utániak között van különbség, sikerült a nem belevalót megvenni.......