Mint látod nem ugyanaz. Az 1000-esnek nem is az első keréken van a jeladója, hanem az első lánckeréknél. 650-nél is van változtatás 2005-től ha jól emlékszek
Valaki sejti véletlenül, hogy jeladó csere után miért méri a sebesség dupláját? Nekem olyat mondtak, hogy a km óra egy ezresé volt és azért csinálja.. de nem teljesen ugyan az a 650/1000 órája?
vettem egy gipro-t végülis.
van arra tippetek, h "kockavázas" (2003+) sv-n hogyan illik elvezetni, mire kell figyelni? mihez lehet hozzákötegelni a vezetékét? Ne is lazuljon le, ne is süljön meg, végigérjen és ne feszüljön, stb... köszi... rendeltem még egy féklámpavillogtatót és lefoglalóztam egy készleten maradt, jóárasított bódis csövet. nagyon állat :-)
Kérdés. Szerintetek létezik olyan szelephézagoló lapka ami 8000ft-ba kerül? Csak mert egyik "hozzáértő" ismerősöm szerint a lapka árak 3000-8000 között vannak. Azt még elhiszem hogy 3000ft. Mondjuk egy prox lapka kőkemény 430ft.
Mallnitz-ban fujtam be.Repsollal.
Azóta egy 200 Km ingajárat megvolt meg egy mosás.
És még szürke.
Jóeza spray csak ne kellene mosogatni azt a zsuvás izét.
Zoli: veletlenul kijott a lepes egy jo mocizashoz :)
Ezek meg nalad is nagyobb buheratorok
Nekem van egy 2003-as SV-m 35 000 km-el. Érdekelné a barátodat?
Üdv,
Hamár a drága ferdeszeműink gondosan kiválasztották a helyét.
Asszem bal oldalt a gyári oravezeték megy ott fel.
van arra tippetek, h "kockavázas" (2003+) sv-n hogyan illik elvezetni, mire kell figyelni? mihez lehet hozzákötegelni a vezetékét? Ne is lazuljon le, ne is süljön meg, végigérjen és ne feszüljön, stb... köszi... rendeltem még egy féklámpavillogtatót és lefoglalóztam egy készleten maradt, jóárasított bódis csövet. nagyon állat :-)
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
Azóta egy 200 Km ingajárat megvolt meg egy mosás.
És még szürke.
Jóeza spray csak ne kellene mosogatni azt a zsuvás izét.
Hány km-ként érdemes befújni a láncot újra?