Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem pont ott van.Talán 2500 és annyi a BT016-nak.3e körül már szöveten leszek.
Sárvédő nélkül is jöhetnél amúgy, de jövő hétvége jólesz addigra találok gumit hátra amin még van minta :)
Ha isten és az öcsém úgyakarja hétvégén kész a sárvédő festésem.
Úgyhogy jövő hét vasárnap akár mehetek is.
Ha Dozer ráér az már csak a slusszpoén lenne.
Hát ideje lenne!
Apropó nem kéne beiktatni egy olyan régi jó hosszan elmegyünk a 6.oson orrfűre túrát?
Hmmm lehet.....................régen volt.
A nyúl is menekül.
ahhoz képest, amikor pl mentünk orfűre, küldted rendesen :-))
Csak ha nagyon muszáj akkor megyek be..............de akkor is mint a nyúl a farkasok közé.
benne volt a szemében... úgy csinált, mintha nem látna-nem hallana engem. utána sem húzta vissza a másik irányba az orrát. először azt hittem, szándékosan csinálta. fel se idegesítettem magam, ez van és kész. aztán látom, hogy egy másikkal akart előzékenykedni és emiatt... én mindig 1-esben csorgok előre, szinte alapjáraton. Így is végigelőzöm őket. de ennél gyorsabban menve most otmaradtam volna...
Pontosan ezek miatt utálok városozni.
paszz, nekem tetszik. itt görgess lejjebb, próbáld ki..

de ma nem segített volna, amikor egy soffőr úgy gondolta, hogy a bal oldalt keletkező sávhoz úgy próbálja hozzásegíteni autóstársát, hogy ő hirtelen mozdulattal jobbra tolja a kocsija elejét. Így az előreosonó területemet egy méteresről 10 centisre szűkítette és egy álló teherautónak próbált nekipréselni oldalról. Vészfékkel megálltam, a tükrömet behajtotta a teher ponyvája. (hungária krt, lágymányosira felmenetel előtt a csepeli sáv keletkezésénél volt).
http://www.autoclubtravel.hu/p...

autós assistance szolgáltatások
Ez tény ha nem este 8-9 körül kezdenek el szállást keresni akkor lehet nem a legdrágább hotelt találják meg .

Amúgy meg 10 éves korig köthetsz assistance szolgáltatást autóra és mocira is. Biztosító állja a szervízbe juttatást, a szervíz költségek értelemszerűen téged illetnek. És ha nem tudják megjavítani a szervízben akkor jön a haza szállítás itthoni szállítóval.
Ez a villogtató mennyire hasznos?
Köszi! Online felületen nézegettem a 3 fokozat közti különbséget, de ezt vagy nem írta, vagy nem figyeltem Most már tudom!
Allianz Platina utas bizti + motorra is ugyanez 3-4 nap esetén egy ezressel több mint az alatta levő és ebbe több minden van benne. Pl moci haza szállítás 500 euróig ami az én esetemben pont elég volt.
Nem fontos és a konyha csak egy szegmense a profilnak.
átgurulhatok a konyhabútor szaküzletbe, hogy személyesen kérjek elnézést, amiért a két kategóriát azonosnak tűntettem fel az előző hozzászólásomban?

Az csak divat.
De a fordított teleszkóp,radiális fék,28,6-os kormány.............na az igen.
szerinted a féklámpa-stroboszkópoztató sofőrszem-kiégető közlekedőtárs-mérgesítő cucc az nem aktív biztonság? :-)
Tudom..................de én meg tudom magyarázni hogy mind aktív biztosnági alkatrész.
Persze..............van olyan hogy csak sofőrküldés de az nem egy jó biznicc ha nem megy a gép.
Én az EUB-nál kötöttem eddig de még nem kellett használni.
Kopasz is csak mázlista volt.