Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááááá ..............dallas.................
sokba kerül.Inkább elmotorozom azt a pénzt.
Hogyhogy?
nekem sincsen sport dobom,és valószínü nem is lesz....
Tyűűűűűű................3 hónapig vót sportdobom.
Mondjuk a dallast előbb meguntam.
az sv sport dob nélkül olyan mint a Dallas Boby nélkül
Szeva!

Elfekvőben van egy alig használt bordó pazzaz kormányom,olcsóba megszámítom ha érdekel..
Nem én akartam cserélni, bár elgondolkoztam rajta :)
Egyelőre jó így ahogy van a moci, majd ha lesz rá keret, akkor egy hasidomot dobnék még rá.

Zoli
Lehet, hogy igazad van :) (acél törik=én is török)
Na ha tényleg felvet a pénz és már minden létező felesleges extra a gépemen lesz lehet áldozok egy e jeles dobpárra.
Szia hzolee!
Látom itt is megy a kipufogó téma!
Én műszaki előtt a no name sportdobomba lézerrel belegravíroztattam a yoshimura jelet és egy elvileg hozzá tartozó E jelzést plussz csináltattam bele egy hangtompítót.
Műszakin csak az érdekelte őket, hogy ne legyen hangos,de nem ellenőrizték még az E jelzést sem és papírokat sem kértek a dobról!
Ez nyíregyházán volt máshol nincs tapasztalatom, de itt csak az volt a lényeg, hogy ne legyen hangos!
köszi! ez jó infó.
azt, hogy ha hangos a kipufogó, akkor papír meg E-betű ide vagy oda, úgy megb_nak , hogy a szádon fogsz sz_rni :-) Dehát tudod milyen a fórum-dolog, elindul egy legenda, és hizlalják, szóval franc se tudja. Mindenesetre olyan E-betűt, ami a Bódis dobomon van, olyat a Mastek-re is rakhatok éppen :-)
Én leveleztem már ez ügyben osztrákokkal, adott mocira azok a szabályok vonatkoznak amelyik országban forgalomba helyezték és ha nálunk átment a műszakin akkor ott nem fognak szólni. Persze ahogy zs2 is írta csak akkor kötekednek ha elgurul a gyógyszered. De nálunk is így van, ha normálisan közlekedsz rá se néznek a kipufogóra.
Alapvetően műszaki beállítottságú vagyok, szóval idővel szépen lassan biztos egyre jobban bele fogom ásni magam a motorba és a szerelésbe, de azért jó lenne egy megbízható ember aki helyrerak mindent ha én elb*

Viccet félretéve, mindig jó ha van egy jó szaki a "háznál".
Proptech Esztergomban?

Esetleg a Csináld Magad szaki?
OK!
Akkor mindent megbeszéltünk
Az sajnos nekem nagyon messze van egy szereléshez...
Vki más esetleg Pesten aki jó szaki hírében áll?

Pesten a XVI.ker-ben lakom, de járok a XV-ben, IX-ben, XI-ben..stb.
Szóval Pesten akárhol találkozhatunk. Gondolom az Erzsébet Híd felé jössz ha bejössz a városig, vagy pedig a nulláson keresztül a XI-be.
(Félig balatoni gyermök volnék v mi).
A motorosboltba akár el is tudlak kísérni, a prostit illetően max egy élménybeszámoló erejéig tudok csatlakozni
Tárnok.
És ő merre lakozik? :)
Mit mondanak a fórumok?
E és dbKiller az van. papppír nincs.

közben olvasgattam fórumokat e témában.
miért akarod lecserélni?

én azért cseréltem le, hogy lejjebb legyen, ezért egyeneset vettem.

túl széles volt, Sanyiék fűrészeltek a végéből. Így is szélesebb picivel. a bowdenek elegek voltak.

egyébként 21-es volt, nem 22-es.
és ausztria?