Nem volt, de Ferodo márkából igen. Még drágább is pár száz forinttal, csak nem szarabb :)
Bakker a hátsó iszonyat szar így :D Még jó, hogy ilyen fasza motorfék van, mert ha az első is ki lesz cserélve, akkor nem sokat fog érni :D
Van valami jó tipp a bekoptatáshoz? Azt hallottam, hogy nem szabad erőltetni, mármint nem szabad túlmelegíteni, hanem "majd kopik az" felfogással kell motorozni.
elméletben, szerintem, mindkét nézőpont védhető (előtte, utána).
gyakorlatban K_RA TÖK MINDEGY :-)))))))
van, akinek így, van, akinek úgy szimpatikus.
én nem cserélek szezononként, csak amikor eljön az ideje (km-ben mérve).
Azért ez nem tejszines csirkeraguleves, hogy megromoljon pár hét alatt a garázsban basszus. A másik slágertéma a csurig töltött benzintank, nehogy berozsdásodjon a belseje... töltsük csurig, de ne is benzinnel, az is vizes, hisz mindenki tudja h VIZEZIK a kutasok :-)))) hanem inkább hőálló orosz gépzsírral. :-)
Na nem Brembo lett mert abból csak carbon ceramic van. Ferodoból viszont jön holnap a szinteres :)
A hátsók már elég gatyák voltak amúgy, le is lett cserélve, de most még szarabb még amíg be nem kopik :D, de az elsőt majd csak holnap kapjuk meg. Kíváncsi vagyok, lesz e érezhető változás...
Tegnap a fékfolyadékok lettek cserélve. Azon is gondolkozok, hogy a motorolajat kéne-e cserélni, mert nem tudom mikor volt utoljára, tehát kéne, de télre meg úgyis leteszem, bár az is időjárás függő, hogy mennyit megyek majd vele....
Sziasztok!
Fékbetétekről szeretnék kérdezni:
Hátsót most rendeltük meg (barátnőm apja autó szerelő, megrendeltük, pár perc múlva ki is hozzák, )
Az iránt érdeklődnék, hogy előre milyet kéne venni? Brembo-t néztem, van Ferodo is. De fontosabb kérdés, hogy carbon-ceramic vagy szinteres. Nem tudom mi a különbség köztük. Ezen kívül pedig Road vagy Racing? Úgy tippelem, hogy inkább Road kéne :P
Előre is köszi!
á ezt így nem lehet megítélni... régi motor, sok minden történhetett vele, ami talán természetes is, és ha rendesen javítva volt, miért ne lehetne megvenni? olyat ezen a fórumon én még nem láttam, hogy sv-vel valaki befürdött volna. a motorját nem lehet szétütni (épeszű keretek közt), a többi rész meg úgyis kopó-fogyó. ennyi év alatt szimmeringeket, csapágyakat kell cserélni ígyis-úgyis. Beszélj az eladóval személyesen, ez sokat számít, rögtön levágod hogy őszinte és becsületes, vagy csak hamukál. ha tetszik a gép, alkudj és hozd el, ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani.
Akkor lecserélem az olajat is, amint találok. Motul 5100 10w40 kell bele ugye?
Bakker a hátsó iszonyat szar így :D Még jó, hogy ilyen fasza motorfék van, mert ha az első is ki lesz cserélve, akkor nem sokat fog érni :D
Van valami jó tipp a bekoptatáshoz? Azt hallottam, hogy nem szabad erőltetni, mármint nem szabad túlmelegíteni, hanem "majd kopik az" felfogással kell motorozni.
Volt nekemis.
Motoros felvonulás?
elméletben, szerintem, mindkét nézőpont védhető (előtte, utána).
gyakorlatban K_RA TÖK MINDEGY :-)))))))
van, akinek így, van, akinek úgy szimpatikus.
én nem cserélek szezononként, csak amikor eljön az ideje (km-ben mérve).
Azért ez nem tejszines csirkeraguleves, hogy megromoljon pár hét alatt a garázsban basszus. A másik slágertéma a csurig töltött benzintank, nehogy berozsdásodjon a belseje... töltsük csurig, de ne is benzinnel, az is vizes, hisz mindenki tudja h VIZEZIK a kutasok :-)))) hanem inkább hőálló orosz gépzsírral. :-)
A hátsók már elég gatyák voltak amúgy, le is lett cserélve, de most még szarabb még amíg be nem kopik :D, de az elsőt majd csak holnap kapjuk meg. Kíváncsi vagyok, lesz e érezhető változás...
Tegnap a fékfolyadékok lettek cserélve. Azon is gondolkozok, hogy a motorolajat kéne-e cserélni, mert nem tudom mikor volt utoljára, tehát kéne, de télre meg úgyis leteszem, bár az is időjárás függő, hogy mennyit megyek majd vele....
Carbon-kerámia verseny cucc.
Be kell melegíteni mielőtt használod.
Egy jó autópáya.Lehül és a lehajtót nem veszed be csak egyenesen.
Fékbetétekről szeretnék kérdezni:
Hátsót most rendeltük meg (barátnőm apja autó szerelő, megrendeltük, pár perc múlva ki is hozzák,
Az iránt érdeklődnék, hogy előre milyet kéne venni? Brembo-t néztem, van Ferodo is. De fontosabb kérdés, hogy carbon-ceramic vagy szinteres. Nem tudom mi a különbség köztük. Ezen kívül pedig Road vagy Racing? Úgy tippelem, hogy inkább Road kéne :P
Előre is köszi!
452km
http://goo.gl/maps/Tyq4L
Vagy a pihenő kihagyásával:
Bp - Pécs - Abaliget - Orfű - Mánfa - Komló - Zobákpuszta - Magyaregregy - Bonyhád - Bp
440 km
http://goo.gl/maps/k56uR
mármint nem a motorban :-)))
kerék, teló, stb.
Még több kép a kiszemelt motorról, több szem többet lát
Ha valaki észrevesz valamit, ne rejtse véka alá.
De rövidre zárom.
No pálya.
A többiben ő dönt.
- pálya
- országút
- pálya
- országút
Útvonal?