Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bármilyen 10w40 kivéve castrol
Na ez is tök igaz!
Akkor lecserélem az olajat is, amint találok. Motul 5100 10w40 kell bele ugye?
Nem volt, de Ferodo márkából igen. Még drágább is pár száz forinttal, csak nem szarabb :)
Bakker a hátsó iszonyat szar így :D Még jó, hogy ilyen fasza motorfék van, mert ha az első is ki lesz cserélve, akkor nem sokat fog érni :D
Van valami jó tipp a bekoptatáshoz? Azt hallottam, hogy nem szabad erőltetni, mármint nem szabad túlmelegíteni, hanem "majd kopik az" felfogással kell motorozni.
Én cserélném mikor letelik.500 az semmi.És nincs még messze sem vége a szezonnak.......................csak ha a kövér hölgy énekel.
Sima brembo SA szinter tutivan.
Volt nekemis.
Mé mivanakkó?
Motoros felvonulás?
van az elmélet, és van a gyakorlat.

elméletben, szerintem, mindkét nézőpont védhető (előtte, utána).

gyakorlatban K_RA TÖK MINDEGY :-)))))))

van, akinek így, van, akinek úgy szimpatikus.

én nem cserélek szezononként, csak amikor eljön az ideje (km-ben mérve).

Azért ez nem tejszines csirkeraguleves, hogy megromoljon pár hét alatt a garázsban basszus. A másik slágertéma a csurig töltött benzintank, nehogy berozsdásodjon a belseje... töltsük csurig, de ne is benzinnel, az is vizes, hisz mindenki tudja h VIZEZIK a kutasok :-)))) hanem inkább hőálló orosz gépzsírral. :-)
Menj 500km-t és cseréld,nem kell túlragozni!
Gyertek,de ne a 15.-ei hétvégén!
Ez most nekem is aktuális kérdés.... Kb. 500 km múlva lenne esedékes az olajcsere. Lecseréljem most tél előtt vagy majd csak szezonkezdésre?
Na nem Brembo lett mert abból csak carbon ceramic van. Ferodoból viszont jön holnap a szinteres :)
A hátsók már elég gatyák voltak amúgy, le is lett cserélve, de most még szarabb még amíg be nem kopik :D, de az elsőt majd csak holnap kapjuk meg. Kíváncsi vagyok, lesz e érezhető változás...
Tegnap a fékfolyadékok lettek cserélve. Azon is gondolkozok, hogy a motorolajat kéne-e cserélni, mert nem tudom mikor volt utoljára, tehát kéne, de télre meg úgyis leteszem, bár az is időjárás függő, hogy mennyit megyek majd vele....
nekem a 440-es jobban tetszik így térkép alapján :-) de valszeg kihagyom, szóval ez csak egy vélemény :-)
Köszönöm! Akkor szinteres lesz!
Szinterest.
Carbon-kerámia verseny cucc.
Be kell melegíteni mielőtt használod.
Egy jó autópáya.Lehül és a lehajtót nem veszed be csak egyenesen.
Sziasztok!
Fékbetétekről szeretnék kérdezni:
Hátsót most rendeltük meg (barátnőm apja autó szerelő, megrendeltük, pár perc múlva ki is hozzák, )
Az iránt érdeklődnék, hogy előre milyet kéne venni? Brembo-t néztem, van Ferodo is. De fontosabb kérdés, hogy carbon-ceramic vagy szinteres. Nem tudom mi a különbség köztük. Ezen kívül pedig Road vagy Racing? Úgy tippelem, hogy inkább Road kéne :P
Előre is köszi!
Bp - Pécs - Mecsekpihenő - Orfű - Abaliget - Pécs - Hosszúhetény - Zobákpuszta - Magyaregregy - Bonyhád - Bp
452km
http://goo.gl/maps/Tyq4L

Vagy a pihenő kihagyásával:

Bp - Pécs - Abaliget - Orfű - Mánfa - Komló - Zobákpuszta - Magyaregregy - Bonyhád - Bp
440 km
http://goo.gl/maps/k56uR
Képekről nem néz ki rosszul.
szimmering, csapágy:
mármint nem a motorban :-)))
kerék, teló, stb.
á ezt így nem lehet megítélni... régi motor, sok minden történhetett vele, ami talán természetes is, és ha rendesen javítva volt, miért ne lehetne megvenni? olyat ezen a fórumon én még nem láttam, hogy sv-vel valaki befürdött volna. a motorját nem lehet szétütni (épeszű keretek közt), a többi rész meg úgyis kopó-fogyó. ennyi év alatt szimmeringeket, csapágyakat kell cserélni ígyis-úgyis. Beszélj az eladóval személyesen, ez sokat számít, rögtön levágod hogy őszinte és becsületes, vagy csak hamukál. ha tetszik a gép, alkudj és hozd el, ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani.
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...:
Még több kép a kiszemelt motorról, több szem többet lát
Ha valaki észrevesz valamit, ne rejtse véka alá.
Jaám.
De rövidre zárom.
No pálya.
A többiben ő dönt.
kezditek? :-))))))
- pálya
- országút
- pálya
- országút

Útvonal?
DE!