A Brembo-nál érdekes módon az utcaira van írva a carbon-ceramic pedig organikus betét, nem tudom miért, valószínüleg ezért volt olcsóbb mint a ferodo szinter....
Sehol, éppen ezért nem is kell a carbon. Bőven jó a szinter, vagy a full gyári. Nekem elég.
Egyébként tegnap este mentünk egy keveset Bp-en és Szentendrén és cseréltem egy barátommal ( neki CBR 600F4 FS ).
Végre megcsodálhattam kívülröl is ezeket a kipuffokat és a hangjukat.
A külön csoda benne, hogy ez a gép 650-es, mégis dupla kipuffos és és és és:))
durrog 3-ikban mikor elengedem a gázt és látszódnak a kis "lángnyulványok" ( valójában csak az utógyújtás durrantja későn a keveréket ha jól tudom ) a dobon belül és ez este már jól látható:))
A carbon jobb....................verseny körülmények közt.
De hol mész így utcán?
Sima gyári organikussal is fejreállsz simán a szinter meg ennél jobb.
Én meg azt hittem, hogy a szinter a jobb.
De akkor nyilvánvalóan én is a szintert fogom venni.
Vannak bevált márkák amik valóban jók?Egyébként gyárilag az SV-ket milyen betétekkel szerelik fel?
A carbon az versenyfék,hogy fogjon megfelelő hőmérsékletre kell melegíteni.
Reggel felkelsz álmosan felmászol pötyögsz a melóba jön egy piroslámpa és zumm keresztülcsörtetsz rajta mert nem fog a hideg féked.
Szinter mindenhol fog.
télen a fékbetétek nekem is aktuálisak lesznek ( még nem értem el a csíkot, de inkább kicserélem ).
Valaki magyarázza el pls, hogy mi a különbség a carbon és a szinteres között. Nekem nem kell versenyfék, extrém erővel, mert nem hajtom nyélen a gépet, így ezeknek inkább csak a hátrányát "élvezném".
jaaaaa, én nem napi rendszersséggel járok arra...
nincs aktuális képem a motorról, kis rendszámtartóm van fehér gyári indexekkel. (Bandit / DR-Z, egy az egyben rámegy a bura, és olcsó, gyári eredetiben). Ezüs K3-as N-es, fekete kisplexivel.
Tudsz képet felrakni a motorodról?
Én mindennap ezen a szakaszon megyek ( araszolok ), hátha egyszer összefutunk.
Én azon a részen inkább kimegyek jobbra ami lekanyarodna a híd előtt és a sáv legvégén visszamegyek 1-et balra ami már visz fel a Lágymányosira. Így általában nincs gond.
De én is lassan szoktam araszolni a sorban de én húzkodom egy picit a gázt is, hogy halljanak engem..a durva sportdobok amik rajta vannak jól hallhatóak :)
Én szeretemn, nem akarok állítani rajta:)
Mi baja lehet?Picit többet eszik?nem tökéletes az égés?
Egyébként tegnap este mentünk egy keveset Bp-en és Szentendrén és cseréltem egy barátommal ( neki CBR 600F4 FS ).
Végre megcsodálhattam kívülröl is ezeket a kipuffokat és a hangjukat.
A külön csoda benne, hogy ez a gép 650-es, mégis dupla kipuffos és és és és:))
durrog 3-ikban mikor elengedem a gázt és látszódnak a kis "lángnyulványok" ( valójában csak az utógyújtás durrantja későn a keveréket ha jól tudom ) a dobon belül és ez este már jól látható:))
Nagy öröm ez a vas:)
De hol mész így utcán?
Sima gyári organikussal is fejreállsz simán a szinter meg ennél jobb.
De akkor nyilvánvalóan én is a szintert fogom venni.
Vannak bevált márkák amik valóban jók?Egyébként gyárilag az SV-ket milyen betétekkel szerelik fel?
Reggel felkelsz álmosan felmászol pötyögsz a melóba jön egy piroslámpa és zumm keresztülcsörtetsz rajta mert nem fog a hideg féked.
Szinter mindenhol fog.
Valaki magyarázza el pls, hogy mi a különbség a carbon és a szinteres között. Nekem nem kell versenyfék, extrém erővel, mert nem hajtom nyélen a gépet, így ezeknek inkább csak a hátrányát "élvezném".
nincs aktuális képem a motorról, kis rendszámtartóm van fehér gyári indexekkel. (Bandit / DR-Z, egy az egyben rámegy a bura, és olcsó, gyári eredetiben). Ezüs K3-as N-es, fekete kisplexivel.
Mi baj van vele?Nem egy szar név...
Én mindennap ezen a szakaszon megyek ( araszolok ), hátha egyszer összefutunk.
Én azon a részen inkább kimegyek jobbra ami lekanyarodna a híd előtt és a sáv legvégén visszamegyek 1-et balra ami már visz fel a Lágymányosira. Így általában nincs gond.
De én is lassan szoktam araszolni a sorban de én húzkodom egy picit a gázt is, hogy halljanak engem..a durva sportdobok amik rajta vannak jól hallhatóak :)
Festek.
most hétvége esetleg?