Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi unixba milyen olajat érdemes venni még idén kell egy olajcsere. 2l elég? szűröt most nem cserélnék. köszi
Tudom ezért írtam, hogy nem írja, de az efi tuner gyakorlatilag ugyanazt tudja mint az írás....
A dobot még elviseli írás nélkül, ha szűrőt is cserélnél akkor kéne, de így nem muszály legfeljebb ha erősebbet akarsz akkor azt lehet...
ő a Suzuki efi tuner boxot ajánlja (80k körüli az ára).
Sanyi is ír tudtommal...
Van padja is?...mert ha nincs akkor csak ugyanazt csinálja mint bárki más....az Ago ha jól tudom nem írja a gyári ecu-t így marad a esztergom....vagy az általános sifnituning legfeljebb tiszta műhelyben...
OK, de ezzel várjunk szvsz :)
ha érdekel Gödöllőn van egy szerelő srác, aki injektortérképet meg tudja csinálni úgy, hogy az optimálisan működjön (gyári elektronika átírása, nem sufnituning, komoly műszerekkel) Szólj, ha érdekel Én addig utánakérdezek, hogy mennyiért csinálná.
hatvanas... de van benne szűkítő. sportlégszűrő nincs.
kicsit én is aggódok, h túl nagy, de abban bízok, Ágo nem ad olyat, ami nem jó.
mondjuk ha azt vesszük, h az ezerhatos ladámon volt hatvanas rendszer, és az leforogta a nyolc-kilencet... ez meg csak 650 ugye...
na mindegy, majd kiderül.
Mondjuk ez nem kipufogó hanem egy cső ráhúzva egy szines másik cső.
Ekkora nyitásnál nem kellene utána menni a befecskendezéssel? Mármint injektortérképpel?
szerda délelőtt pattintják fel Janó-ék. Beállítok egy visszaszámlálót :-)
"nem adom"
én először elmentem egy tetszőlegesen kiválasztott samsonite női táskáért (sajnos motorral "kellett" mennem), majd ezután kaptam én a kipufogót :-)
Ismerős beszélgetések! Nekem is hasonló magyarázatokat kell adnom a 4 éves fiamnak (utána meg az anyjának)
á nem, ez legális! :-)

volt itt egy kis párbeszéd a kisfiammal (3 éves)

- apa ez mi?
- kipufogó a motoromra.
- új?
- igen.
- a régi az elromlott? ---- (jogos kérdés)
- nem, csak nagyon hangos, és megbüntet érte a rendőr bácsi.
- akkor ez nagyon halk, ugye? ----- (jogos kérdés #2)
Na ez fog muzsikálni rendesen!
hopszi! ajándék magamnak :-)
Ápropó egy szar videó a szállástól a főútig.

Még énis...............festésen kéne túllenni mert nuku műanyagok,és gumival sem állok túl jól szokás szerint.
Az a corsa nem akar elkopni erlöl hátul meg a BT016 elég megdöbbentően fogy kockásra.
Az igaz...ha bled felé vesszük az irányt akkor ugye a szokott 69-en jövünk haza.....amúgy tök jó és gyors autópálya van bledig, pénteken úgy megyünk, hogy hamar kint legyünk.....,de még minden képlékeny...
Max szombati utánatok iramodással.Estére lenn is lennék bárhol egyedül.
21-23.-án megyünk páran valahová. anyagiaktól függően Bled vagy szlovákia-lengyelel túra lesz, de a pénteki indulás meló után történne....
A full racsing egyáltalán nem jobb, pont ahogy írtad, az utcán nem lesz jó na meg az már tényleg eszi a tárcsát....