Van padja is?...mert ha nincs akkor csak ugyanazt csinálja mint bárki más....az Ago ha jól tudom nem írja a gyári ecu-t így marad a esztergom....vagy az általános sifnituning legfeljebb tiszta műhelyben...
ha érdekel Gödöllőn van egy szerelő srác, aki injektortérképet meg tudja csinálni úgy, hogy az optimálisan működjön (gyári elektronika átírása, nem sufnituning, komoly műszerekkel) Szólj, ha érdekel Én addig utánakérdezek, hogy mennyiért csinálná.
hatvanas... de van benne szűkítő. sportlégszűrő nincs.
kicsit én is aggódok, h túl nagy, de abban bízok, Ágo nem ad olyat, ami nem jó.
mondjuk ha azt vesszük, h az ezerhatos ladámon volt hatvanas rendszer, és az leforogta a nyolc-kilencet... ez meg csak 650 ugye...
na mindegy, majd kiderül.
- apa ez mi?
- kipufogó a motoromra.
- új?
- igen.
- a régi az elromlott? ---- (jogos kérdés)
- nem, csak nagyon hangos, és megbüntet érte a rendőr bácsi.
- akkor ez nagyon halk, ugye? ----- (jogos kérdés #2)
Még énis...............festésen kéne túllenni mert nuku műanyagok,és gumival sem állok túl jól szokás szerint.
Az a corsa nem akar elkopni erlöl hátul meg a BT016 elég megdöbbentően fogy kockásra.
Az igaz...ha bled felé vesszük az irányt akkor ugye a szokott 69-en jövünk haza.....amúgy tök jó és gyors autópálya van bledig, pénteken úgy megyünk, hogy hamar kint legyünk.....,de még minden képlékeny...
kicsit én is aggódok, h túl nagy, de abban bízok, Ágo nem ad olyat, ami nem jó.
mondjuk ha azt vesszük, h az ezerhatos ladámon volt hatvanas rendszer, és az leforogta a nyolc-kilencet... ez meg csak 650 ugye...
na mindegy, majd kiderül.
volt itt egy kis párbeszéd a kisfiammal (3 éves)
- apa ez mi?
- kipufogó a motoromra.
- új?
- igen.
- a régi az elromlott? ---- (jogos kérdés)
- nem, csak nagyon hangos, és megbüntet érte a rendőr bácsi.
- akkor ez nagyon halk, ugye? ----- (jogos kérdés #2)
Az a corsa nem akar elkopni erlöl hátul meg a BT016 elég megdöbbentően fogy kockásra.