Nem túl nagy.
Husvéti horvátia után apróság.....................elsőnek két készlet fékkarmantyú majd komplett teló olajozás.Szimering nem..........az maradt.
Meg a kajlaság a telóban.
Fura dolgokat csinál a motorom, ha jobban mag hajtom (120-130) igazábol ez nem is hajtás neki szerintem és meg állok, az alapjárat össze vissza ingadozik 1000-1500 -áz között és ha el akarok indulni olyan mintha le akarna fulladni. Hátha valami műszeresdiagnosztikával ki lehetne már deríteni,hogy mi si a baja kicsit idegesít
A fokozatkijelző a ECU diagnosztikai csatlakozójából kapja az infó. Amikor küldi az adatot, akkor tudja kirakni.
Ha a nagyot vetted volna, akkor az azonnal irná...
KIRÁLY!
Én is ma szereltem be az elsőt ..:) Mondjuk nálam meg az volt a gond, hogy a gyárti csatlakozóban a kébeleket a szigetelőszalag tartotta a helyén csak. Szóval elöbb rakhattam rendbe a gyári csatlakozót és utána tudtam elkezdeni beszerelni... De hát ilyen ez a popszakma...
Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert tegnap este elkezdtem berakni a kocsim pótféklámpájára is... mondjuk 1.5 órát szereltem le a csomagtartó belső kárpitozásától a faxom tudja miylen elektronikákat (csomagtartó behuzó, tetőnyító, végálláskapcsolók, stb...), majd nem ott akartam elvégni a vezetéket, de aztán rámsötétedett, szóval gyorsan összeraktam és majd valamikor elkezdem újra..:)))
Kösz szépen, megleltem, valahonnan rendelek is egy rotort. Úgy néz ki most K4 utánit tettek bele, amiben 2 érintkezője van a jeladónak vagy a rotornak és így duplán számolja.
Szóval van eladó jeladóm K5östől újabbra :D
30 rugó körül.De max 40e,ennyit megér.Simán otthon bele lehet rakni.