Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebay tele komplett inyektorral.
30 rugó körül.De max 40e,ennyit megér.Simán otthon bele lehet rakni.
Nem szép

Volt a gatyában protektor?
Uhhhh.
Törés?

Amúgy cordura...........ezért nem használom.
nem virággyűjtés közben sikerült...
Egy túrárra nem merek vele el indulni félek ,hogy be döglik.
Nem.
De bontóban nem adnak külön csak komplett injektort és az is lutri mert mi van ha az sem jó
Volt cserélve?
Nem túl nagy.
Husvéti horvátia után apróság.....................elsőnek két készlet fékkarmantyú majd komplett teló olajozás.Szimering nem..........az maradt.
Meg a kajlaság a telóban.
Én is erre gondolok de jó lenne ha ezt valami műszerrel ki lehetne mérni mert már sokba került.
Nem várt kiadás...
No és?
Kezdi elfosni magát az egyik telószimmering.
TPS szenzor?
Még távolról sem.
Fura dolgokat csinál a motorom, ha jobban mag hajtom (120-130) igazábol ez nem is hajtás neki szerintem és meg állok, az alapjárat össze vissza ingadozik 1000-1500 -áz között és ha el akarok indulni olyan mintha le akarna fulladni. Hátha valami műszeresdiagnosztikával ki lehetne már deríteni,hogy mi si a baja kicsit idegesít
feri34,

mire gondolsz ez alatt...
szezon vége...
Hali
Motordiagnosztikát is csináltok?
hzolee,

A fokozatkijelző a ECU diagnosztikai csatlakozójából kapja az infó. Amikor küldi az adatot, akkor tudja kirakni.
Ha a nagyot vetted volna, akkor az azonnal irná...
a fokozatkijelzőben picit csalódtam, hogy késéssel reagál... de amire vettem (fantom 7-es váltása), arra szuper.

a Bódist meg majd viszem megmutatni, mert a váltókarra való pici zoknikából azt hiszem veszek egyet :-) az nagyon tetszik.
Értem...
tsanyi,

Van mindegyik "irónk". A yoshi is, a bike-tek is, ecu hekkelő is... Ebből az ecu hekkelő az türhető...
hzolee,

KIRÁLY!
Én is ma szereltem be az elsőt ..:) Mondjuk nálam meg az volt a gond, hogy a gyárti csatlakozóban a kébeleket a szigetelőszalag tartotta a helyén csak. Szóval elöbb rakhattam rendbe a gyári csatlakozót és utána tudtam elkezdeni beszerelni... De hát ilyen ez a popszakma...

Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert tegnap este elkezdtem berakni a kocsim pótféklámpájára is... mondjuk 1.5 órát szereltem le a csomagtartó belső kárpitozásától a faxom tudja miylen elektronikákat (csomagtartó behuzó, tetőnyító, végálláskapcsolók, stb...), majd nem ott akartam elvégni a vezetéket, de aztán rámsötétedett, szóval gyorsan összeraktam és majd valamikor elkezdem újra..:)))
A nudista vigyáz a Ládára
Kösz szépen, megleltem, valahonnan rendelek is egy rotort. Úgy néz ki most K4 utánit tettek bele, amiben 2 érintkezője van a jeladónak vagy a rotornak és így duplán számolja.
Szóval van eladó jeladóm K5östől újabbra :D