Azt hittem nem csináljátok....bocs.. ..a yoshi féle íróeszköz nem nagyon vált be amennyire tudom, de a másik az igen....persze nem veszi fel a versenyt pc-vel....
bent van a féklámpavillogtató. ---- csak szólok, h forrasztás előtt nem 2x, hanem legalább 4x kell ellenőrizni mindent :-))))) azt szívtam meg, h nem raktam a kis kockát rögtön a végleges helyére, gondoltam majd ha minden kábelezés hőzsugorcsövezve és textilszalagozva van, beillesztem. működést 5x ellenőriztem a véglegesítés előtt... csak a dizájnt nem... olyan helyet találtam neki, ahová szűk helyen kellett volna átdugni és nem fért át... lebontottam a fél farokidomot, mire át tudtam erőltetni :-).
Gyári ECU-t nem lehet eléggé részeltesen beállítani adott fordulatokon. Mondjuk a lépték pár 1000rpm. Ha úgy gondolod, hogy egy motor 2000 fordulaton keresztül egyformán működik, akkor belehet(ne).
Mondjuk az fura, hogy akkor 2000 fordulaton keresztül egyformán működik jól vagy rosszul, viszont a következő 2000 fordulaton (következő inteervallum) meg már másként működik egyformán.
Amúgy kétféle képpen lehet állítani:
1. vagy fordulatszám tartományban, amit 3 (!) részre lehet osztani
2. vagy gázállásonként, ha jól emlékszem 5 osztásban
Mi nem azért nem állítjuk, mert nem tudjuk, hanem mérések alapján nincs sok értelme....
tudjuk irni a gyári ECU-t, csak ami lehetőség van az állításra, az eléggé minimális és nem igazán szeretnénk úgy csinálni valamit, hogy esetleg nem jó az eredmény vagy nem lesz elégedett az ügyfél.
valaki tudja hogy kell megnézni pontosan milyen km óra jeladó kell a 650K4-hez? nekem a dupláját méri, de a szerelő mentegetőzik, hogy a bontós jó alkatrészt nem cserél vissza.. meg hogy az óra sv1000é, de azt írták az nem is a tengelyről mér .. érdekes a régi jól mért, és azt mondja a régi házában az új belseje is duplát mutat.. van ilyen?
idén-re kell még egy olajcsere ha lehet kölcséghatékonyan oldanám meg inkább visszafogom a lovakat is. kb megyek még idén 3000km-t aztán télen meg úgyis csere mindenből.
Sziasztok. Úgy néz ki eladóvá válik szeretett ezredes motorom. Kép adatlapomon.2005-ös a gép én hibájáról nem tudok nevetséges kilométerrel. ( idén majdnem 1500 ment bele). Elől fordított gsx-r 1000 villa még előttem volt cserélve. Hirdetve még nincs , esetleg fekete vázas fekete " N " ezredere cserélnék egyeztetéssel.
szűrőt én soha. :-) mosni, olajozni, tudod mikor...
ismerem magam, és ugyanazért nem kell nekem, amiért másoknak sem ajánlom... az első tisztítási periódust még betartjuk, mert még "új a cucc", utána meg hajlamosak vagyunk megfeledkezni...
Én nem az FI-Tunert ajánlom! az 72e körül van Ago-nál. Nekem az van benne. Az ismerősön a gyári ECU-t állítja be adott fordulaton megfelelő levegő üa. keverék. Az hogy a nyitott dob nem változtat csak, ha szűrőt is cserélsz az meg szerintem nem annyira valós, hiszen jelen esetben az egyik végét nyitod a rendszernek így az öblítés nagyobb lesz, viszont levegőt meg nem kap annyit mint kellene. Ez az Én véleményem.
Na, maga lecseréltem az első fékeket is. Arra számítottam, mint a hátsóknál, hogy nem fog fogni de aztán a második fékezésre már jó is volt. A hátsó valami platinum cucc, az elsők meg szinteresek, lehet ez az oka. Hátravan még egy motorolaj csere aztán kész is a gép :)
más
ma voltam vezetni végre (nincs még jogsim A kategóriára :( ) kata er-5 tel mentem, hát elképesztően jól kezelhető kis gép! Mintha Simsonnal mentem volna :)
Mondjuk a pályára azzal mentem tök jól néztem ki full protektoros bőrben a kis S51 -en :D. Gondolom azért néztek annyira az emberek mert vagány voltam!
Üdv! Elérkeztem az első olajcseréhez, mióta nálam a svas 650 03'. Jelenleg Castrol Power1 10 w 50 van benne ? Jó lesz bele ugyan ez ? Vagy esetleg mást javasoltok ?
Gyári ECU-t nem lehet eléggé részeltesen beállítani adott fordulatokon. Mondjuk a lépték pár 1000rpm. Ha úgy gondolod, hogy egy motor 2000 fordulaton keresztül egyformán működik, akkor belehet(ne).
Mondjuk az fura, hogy akkor 2000 fordulaton keresztül egyformán működik jól vagy rosszul, viszont a következő 2000 fordulaton (következő inteervallum) meg már másként működik egyformán.
Amúgy kétféle képpen lehet állítani:
1. vagy fordulatszám tartományban, amit 3 (!) részre lehet osztani
2. vagy gázállásonként, ha jól emlékszem 5 osztásban
Mi nem azért nem állítjuk, mert nem tudjuk, hanem mérések alapján nincs sok értelme....
tudjuk irni a gyári ECU-t, csak ami lehetőség van az állításra, az eléggé minimális és nem igazán szeretnénk úgy csinálni valamit, hogy esetleg nem jó az eredmény vagy nem lesz elégedett az ügyfél.
Nem nagyon láttalak itt
A rotor megy tönkre.
Ennek cikkszáma: 34983-21E00 MAGNET
A komplett jeladó: 34990-17G20 SENSOR,SPEED
Az ezresre való az mese habbal.Nem a keréknél mér ergo tökmás a jeladó.
Csodálkoznék hogy bemegy a kerék mellé.
De ha sok a zseton nyomassad a szintet.
-Motorcycle Oil 4T
-Durablend 4T
-SynPower 4T
A Km számot is elfelejti csak a teljes megtett ami bennemarad.
Érdekes
ismerem magam, és ugyanazért nem kell nekem, amiért másoknak sem ajánlom... az első tisztítási periódust még betartjuk, mert még "új a cucc", utána meg hajlamosak vagyunk megfeledkezni...
a sima "írás" viszont aksi lehjúzásnál visszaáll alapra, igaz? múltkor ez a téma 'vótmá'.
más
ma voltam vezetni végre (nincs még jogsim A kategóriára :( ) kata er-5 tel mentem, hát elképesztően jól kezelhető kis gép! Mintha Simsonnal mentem volna :)
Mondjuk a pályára azzal mentem tök jól néztem ki full protektoros bőrben a kis S51 -en :D. Gondolom azért néztek annyira az emberek mert vagány voltam!