Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nincs külön hatómű meg motorolaj.Csak motorolaj ami motorkerékpár olajnak kéne lennie.
Kamazé nem jó.
1. a fék az nem olaj................csak hasonló (de az meg lábatlan ló mint tudjuk).
2. ja bal oldal nagy tekerős csavar műanyagból az ablaktól srégen felfelé.El se lehet téveszteni mert nincs a közelben olaj betuszkolására szolgáló nyílás.
Na ez most láma kérdés lesz, de hova kell olajat tenni a motorba? Úgy értem, motorolajat. Ami a henger kenését végzi. Vagy a hajtóműből szippantja? Kicsit belekavarodtam, de ezt tudom eddig:
1. fékolaj: értelemszerűen (dot4 es olaj)
2. hajtómű: blokkba kell önteni, a bal oldalon, van is ott szintellenőrző ablak. ide kell a Motul 5100? de az motorolaj nem?
légyszi tegyetek rendet a fejemben :)
Szerintem meg jobb egy naked neki.
Könnyebb irányítani.
Murván meg bárki pofáraeshet.
2x is 3 év alatt.
Ha annyi baja van amennyit felsoroltál szerintem max 2 kilóból rendbe rakható. Gondold át azt a cserét, én azt mondom bárkivel előfordulhat...
600-750? Vazz, keményen beüthetted a fejedet! Viccet félretéve jobbulást kívánok!
Felvetted?
de szar volt atelni :D megint....amugy nekem darabosabb volt, a hatso fekes -behalt- kiserletem miatt es mert az ut egy resze tapadt...de nem elegge...

lehet, ha mindkettovel rarantok azon a feluleten amin volt tapadas (athaladtam felette) lehet kisebbet esem...
ja, lemaradt. Olyan 3:40-től "érdekes"
A "profiknak" cb 500-on is sikerül ugyan ez a mutatvány

http://youtu.be/aj38flNarz0
a bor otthon maradt, mert amikor kihoztam aprilis vegen, akkor meg kutya hideg volt erre...

ha figyelek a parkolora, ami mellett tobben kiteptek mar a szalagkorlatot (kurva makos helyen estem el, amugy) akkor lassitok annyira, h ne legyen para azon a 200m-s szakaszon...

belatom, h azert a fokozatossag elve sem hulyeseg.Ha egy cb500on ulok, nem vandalkodok a szerpentinen, meg az abs sem utolso dolog

filozom, h nem lesz megcsinalva, hanem roncskent elpasszolom otthon valamennyiert, vagy bonto...

z750-cbf600 abs korul gondolkodom perpill...
Hát igazából az úgy vót hogy fater kicsit meghajtotta (150-el)
És sugában tolta ki a vizet.
Cseréltem volna a tömítést de már leszedéskor beletört a tőcsavar a hengerbe mert megnyúlt.3x jöttünk haza váltókarral az utas kezében.
Majd került bele egy ingyen motor egytorkos NDK karbival amin kopott pillangószelep tengely miatt nem volt alapjárata.
Majd kilukadt úszóval és felcsapódó motorháztetővel krózoltam.
Evett 50.en 10 litert és fehér füstöt tolt magából.De ment mint a meszes.
Az tette be az ajtót hogy egy telitank után szétszállt a féltengelye.
Na azt elaladtam asszem 20 rugóért valami cigónak.
Hejj de imádtam henkölni -5 fokban.
Egyora alatt megvolt a motor ki-be.
ez nem is 353, hanem 1.3 :-)

Téged nem látlak a képen, biztos a balELSŐ hajtott (wtf) kereket próbálod gyalogsági ásóval kiszabadítani :-)
feri34,

diagnosztika van hozz, fékpad van a meghajtásához, stb...
párszor megfogadtam h ittasan nem fórumozok erre tessék

sorry

jóéjt
olyan nem volt, hogy a bükkben Lillafüredtől felfelében külső íven körbeautóznak kilinccsel előre, hogy a szembejövő hókotrót kicentizve éppen áttegyék a következő ívre a másikoldali kilinccsel előre? Ja nem, w353 oda nem megy fel télen :)
Én magam léptem el vagy 20 mellett.
Gyilkos a Ganz emelkedő.
epedás ülés nálam is volt, az egész autónak csak az utastere maradt gyári... mégis, ha megállít a yard, nem kell a cső-szék-öv kombó, az MNASz-gépkönyv meg nekem azért sok volt.
mindenki ezt mondja, csak éppen ez egy urban legend :)
mondjuk nekem sperdifim volt és tisztességes téligumim (145-ös).
nyáron a 195-ös yokohamákat is elforgatta, akár a forró aszfalton is...
akkoriban versenypályának és driftpályának néztem a közutat.
családi dízelbömössel ez már másképp van, motorral meg megintcsak a család miatt vigyázok.
ezért is van, h a fokozatkijelzőm még 1-est mutat, mikor csukom a negyediket LOL
nem semmi, sajnálom!

"nem tanultam meg motorozni" - haggyámá, mit lehet azon védeni, h rossz útminőség kerül alád? Azon kívül persze, hogy az egész szerpentinen 40-nel mennél végig...

"kordurát soha többé" - azt hittem, full bőr starship-trooper fehér egyberészesben tolod... mi volt most?

ááá de rossz ilyeneket olvasni tényleg sajnálom!
Azémábocs de télen a nyári barummal mint a szél mentem a téligumis riszáló,cementesszsákoktól lógó seggű zsigák mellett úgy hogy terpeszkedtem a kényelmes epedás ülésben.
hát azért már bocs :) hajtás elöl? nemár... legutóbb a háromkerekű bicajom hajtása volt elöl elég is volt.
Simán védhető lett volna.A többiek mind elmentek.
Nem kellett volna a nyomból kimennem a másikba át.
Színtiszta amatőr vezetői hiba volt.