TL-eknek semmi baja!
Viccet félretéve,kb 80% részemről,ha nem tudok elszabadulni melóból,akkor csak szombaton tudok csatlakozni hozzátok!Addig még úgyis sok víz lefolyik a Dunán,remélem megérem a talit!Sziasztok
Mostmár szinte minden a biróságon múlik.
Ha hamar lezárják az ügyet akkor talán már március végére ráülhetek vmire, ha nem ...... abba belegondolni is rossz.
Berikz-nek:-Nem elkeseredni,nem betolyni...lesz ami lesz ha mást nem viszünk a hátunkon!
Bagyipetya:-felírtalak ...a 3 nap az 2 éjszaka le tudsz jönni DU-tán is nem vagy este mert lesz ám éjszakai tivornya szalonna sütögetés meg korsósörök stb...szerintem jönni fogsz te mihamarabb!
Mindenkinek aki lemaradt: Bükkre megyünk!
panzió,2 ágyas szobák ,4000Ft/szoba,este szalonnasütés meg sörözgetés igény szerint +rengeteg csapatás!
asszonyt is elhozhatod,ha van állandó...de csapatásra nem visszük,maximum fürdeni...de inkább hagyd otthon és találj ki neki némi házimunkát...csak vicceltem!
BerikZ-nek egy fogas kérdés,más is mondhat véleményt ha van:-Ugyanebben a felállásban,ha ilyen macerásan menne a biztosításod,de csak annyira törted volna a vasat össze mint én,megcsináltatnátok Önerőből? Kérdezd már meg Jóatyád?Csak kiváncsiságból!
Pfvari-nak:-Nem semmi ennyi S-modell!?
A 690-es képek között van egy zsákbamacska ,na TL-fanok ki találja meg elöször?!
Az első helyes válasz jutalma egy TL-talis matrica első példánya!
Sok sikert!
Szasztok:Tasi