végülis a bútorboltban sokkal jobban lehet tudni, mint annak aki ott dolgozik nem túl messze tőle
akkor nem szóltam semmit, minden fasza, hiszen repülőstartban vagyink vagy mi a picsában, nem a pannon puma az a lényeg
Jahogy pletyka,mer hírekben a resfal betonozását csináljak februárban.
Nemrég ért oda a zonaolvadekcsapda.
Hadhazy-t találtam aki aszongya egy orosz cég rúg ki alkalmazottakat.
Ez 480 ember,bár ettől még megy a munka.Szerintem.
Meg hát hadhazy.......na.
Nyerjen bizony! Most vettünk repülőrajtot, jövőre már mi is kapunk béremelést, szép kártya emelést, emelik a kilométereként járó 18 ft-ot 30-ra, a 15 éve nem emelt ruhapénzt.... 🤥 Ne hogy most váltsák már le!!!!
dolgozik ott távoli rokon aztán az mondta
nem jön a pénz, sok a tartozás aztán munka leállt
egyesek éveket emlegetnek mire bármi is folytatódna
ha nem a vityusz nyer akkor meg úgy is vége a projektnek
ja a villany
tudtátok hogy a paks2 projekt megállt?
de úgy hogy idén tuti nem fog haladni de utána is kétséges
a ruszkik haza is cuccoltak
választás után tuti hogy drágább lesz a villany én ezt már most érzem
Nem hallottam semmit semmilyen topicban, már csak ide irogatok de már lassan ide se. Ez mind saját tapasztalat mint köcsög céges skodás aki megy évente 60ekm-t. Leírtam hogy biztos hogy jó az elektromos, biztos nekem is lesz ha egyszer végre olyan munkahelyem ledz, hogy be kell járnom 10-20km-re és otthon tudom tölteni mert meg felfér 15kw napelem. De így, hogy Debrecen 700km oda-vissza és még a benzinesbe van hogy 2x kell tankolnom 1 nap így biztos hogy nem jó. Peace 🤷♂️
Igazából a szakállmetalhoz elvittuk a csetreszt darabokban meg egy bontott jó főtengelyt (onnan tudom hogy jó,meg meg akarták venni) hogy akkor illesszenek ra csapágyakat nyugvo/hajtokar,de két hajtókar is elköszönt,egy volt puszban a kupacban egyet vadásztak volna rá,namost illesztéssel,fúrással,dugattyúkkal adtak egy 480e-res ajánlatot.Ebben nem volt hengerfej,tömítéssel,meg se olajpumpa,szóval elköszöntünk.
Ha nem tudom 3-bol összegányolni akkor visszapasszolom a csetreszt a gazdájának.
A blokkon a nyugvók külsejét nem kéne mérni? Köszörülni meg nem érdemes mert nem lesz hozzá csapágy hanem csak válogatnak valamit hozzá, nekem még mindig van otthon kettétört főtengely ami a köszörülés után 6000km-el tört el és ahogy utána érdeklődtem szinte mindenhol azt mondták, hogy jó ha annyit kibír.
akkor nem szóltam semmit, minden fasza, hiszen repülőstartban vagyink vagy mi a picsában, nem a pannon puma az a lényeg
Meg ha nincs tűz........ 🤣
Nemrég ért oda a zonaolvadekcsapda.
Hadhazy-t találtam aki aszongya egy orosz cég rúg ki alkalmazottakat.
Ez 480 ember,bár ettől még megy a munka.Szerintem.
Meg hát hadhazy.......na.
nem jön a pénz, sok a tartozás aztán munka leállt
egyesek éveket emlegetnek mire bármi is folytatódna
ha nem a vityusz nyer akkor meg úgy is vége a projektnek
tudtátok hogy a paks2 projekt megállt?
de úgy hogy idén tuti nem fog haladni de utána is kétséges
a ruszkik haza is cuccoltak
választás után tuti hogy drágább lesz a villany én ezt már most érzem
de a víz csak kitalált 😆
olyan árak vannak a töltőkön hogy nem éri meg ott tölteni mert alig olcsóbb mint a dízel
Azt hittem spórolni szeretnének. De akkor ez csak folyosói pletyka. 😂
Ha nem tudom 3-bol összegányolni akkor visszapasszolom a csetreszt a gazdájának.
Ha nem vergődök zöldágra a méretek tengerében záros határidőre.