Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csoportos színházlátogatáshoz frakkra adják? 🤔
végülis a bútorboltban sokkal jobban lehet tudni, mint annak aki ott dolgozik nem túl messze tőle
akkor nem szóltam semmit, minden fasza, hiszen repülőstartban vagyink vagy mi a picsában, nem a pannon puma az a lényeg
Nem védőruhapénzről van szó. De neked ezt hiába is mondom, felesleges 😂
Hát igazából nem kéne ruhapenz se,az tuzoltoruhanak nem árt a tűz se,szóval egyet kapsz és annyi. 🤣
Meg ha nincs tűz........ 🤣
Jahogy pletyka,mer hírekben a resfal betonozását csináljak februárban.
Nemrég ért oda a zonaolvadekcsapda.
Hadhazy-t találtam aki aszongya egy orosz cég rúg ki alkalmazottakat.
Ez 480 ember,bár ettől még megy a munka.Szerintem.
Meg hát hadhazy.......na.
Nyerjen bizony! Most vettünk repülőrajtot, jövőre már mi is kapunk béremelést, szép kártya emelést, emelik a kilométereként járó 18 ft-ot 30-ra, a 15 éve nem emelt ruhapénzt.... 🤥 Ne hogy most váltsák már le!!!!
dolgozik ott távoli rokon aztán az mondta
nem jön a pénz, sok a tartozás aztán munka leállt
egyesek éveket emlegetnek mire bármi is folytatódna
ha nem a vityusz nyer akkor meg úgy is vége a projektnek
?
Jol meno az nem,de szarul,na az mindenki. 🤣
Az a pár 100 milliárd, ami eddig belement, az megy a vakok javára
ja a villany
tudtátok hogy a paks2 projekt megállt?
de úgy hogy idén tuti nem fog haladni de utána is kétséges
a ruszkik haza is cuccoltak
választás után tuti hogy drágább lesz a villany én ezt már most érzem
nem bíztak a kék szigetelőszalagban ezért kapott egy réteg feketét is
de a víz csak kitalált 😆
Igazából drágám mint a dízel 😁
Mert a munkám része, nem lehet mindenki jól menő bútorboltos 🤷‍♂️😁
Minek mesz te debrecenbe?
evvel az a gond hogy a célhelyen a töltés drága és lassú
olyan árak vannak a töltőkön hogy nem éri meg ott tölteni mert alig olcsóbb mint a dízel
Nem hallottam semmit semmilyen topicban, már csak ide irogatok de már lassan ide se. Ez mind saját tapasztalat mint köcsög céges skodás aki megy évente 60ekm-t. Leírtam hogy biztos hogy jó az elektromos, biztos nekem is lesz ha egyszer végre olyan munkahelyem ledz, hogy be kell járnom 10-20km-re és otthon tudom tölteni mert meg felfér 15kw napelem. De így, hogy Debrecen 700km oda-vissza és még a benzinesbe van hogy 2x kell tankolnom 1 nap így biztos hogy nem jó. Peace 🤷‍♂️
Az is igaz. 😂
Azt hittem spórolni szeretnének. De akkor ez csak folyosói pletyka. 😂
Igazából a szakállmetalhoz elvittuk a csetreszt darabokban meg egy bontott jó főtengelyt (onnan tudom hogy jó,meg meg akarták venni) hogy akkor illesszenek ra csapágyakat nyugvo/hajtokar,de két hajtókar is elköszönt,egy volt puszban a kupacban egyet vadásztak volna rá,namost illesztéssel,fúrással,dugattyúkkal adtak egy 480e-res ajánlatot.Ebben nem volt hengerfej,tömítéssel,meg se olajpumpa,szóval elköszöntünk.
Ha nem tudom 3-bol összegányolni akkor visszapasszolom a csetreszt a gazdájának.
Valószínű ez lesz,csak kell még a másik hónom alá a blokktömb.
Ha nem vergődök zöldágra a méretek tengerében záros határidőre.
A blokkon a nyugvók külsejét nem kéne mérni? Köszörülni meg nem érdemes mert nem lesz hozzá csapágy hanem csak válogatnak valamit hozzá, nekem még mindig van otthon kettétört főtengely ami a köszörülés után 6000km-el tört el és ahogy utána érdeklődtem szinte mindenhol azt mondták, hogy jó ha annyit kibír.
Nekem nem baj, ha tucat kinézetű. A feltűnő autókat hamarabb kiszúrják a zsernyákok 😄
...kurvajó.
Hónodalá kapod a tengelyt aztán mondod nekik ,hogy erre a méretre keresel csapágyat.
Én vettem volna BMWt vagy porschet, de egyik se állt meg 14ből 🤣