nem.(gondolkodós) Azt elszámolom és leírom az áfából(kezeit széttáró) Amit áfára veszek és mindent úgy veszek, a gyengébbek tehát a te kedvedért úgy írom az kivónódik a havi áfa befizetésből.
de akkor leírom érthetően. szóval veszek egy furgont a vállalkozásnak 15 milla +áfáért én cégként azt egybe kifizetem stimnt?(kezeit széttáró) Forgalmazok havi 10 millát 6 milla áfás kiadással a különbség 4 milla után van 21,26 áfa eddig oké? De megvettem a bádogdobozt 15 milla+ áfáért addig amíg vissza nem rendeződik az eredmény nem fizetek áfát mert a vásárlás és eladás tekintetében a cég mínuszban van(kezeit széttáró) Az adóhivatal ezen nem fog fölyhözni hiszen amikor a bádogért kifizette a cégem a 15 milla utáni áfát az már is a zsebében van(kezeit széttáró) szóval az állam soha nem bukik(kezeit széttáró) Pont ezért gondolkoztam már egy olyan adó hivatal megnyitásán ami maszek és én csinálom(kezeit széttáró) én mindenkitől csak fele pénzt kérnék és cserébe pont úgyanúgy nem adnék semmit mint az állam 😅 Szóval itt a 3 szereplőből legalább kettő tuti jól járna 😅
Annyi metro mint moszkvaban szerintem europaban sincs.🤣
Ezek bele vannak buzulva a metrokba.
Mondjuk kell is mer ha gyün az atom hol jatszodna a metro jatek?
a szíjgyártó petikének milyen találmány van amire mindig hivatkozik, hogy ő attól gazdag?
Mert a petya valami feltaláló féle lett erről tud valaki valami bővebbet? 😅
azért Kínában még 40 évvel ezelőtt 6 szem rizsen ment a harc ki eheti a családból 😅
Az, hogy mára hova jutottak mind a nyugatról beáramló gyártásnak köszönhetik. (kezeit széttáró)
én ehhez nem értek. De édesanyám valami faszom nyekergős orosz világsztár koncertre kiment egy hétre 2018-ba moszkvába. Meg is nézetem a kb. 10000 fényképet amit készítettek meg videókat . Áradozott arról, hogy milyen a hely. élén állt minden rend és tisztaság az utcákon az emberek kedvesek, mosolygósak és segítőkészek. Mivel a régi rendszerben szocializálódott elgagyogott oroszul azonnal és feltételek nélkül mindig segítséget kapott. Volt üllőhely a metrón, mert felállt a fiatal, vad idegen emberek segítették vinni a bőrőndjét ha rossz metróra szált volt hogy visszakísérték és ráültették a jó metróra elsegítettek egy akkor 70+ os öregasszonyt egy 10+ milliós városba.
Pesten ilyen nem történne lehet róluk példát venni(kezeit széttáró) Ők a vad komcsik, a leigázók. Pedig az ő kultúrájuk fény évekkel előrébb jár a nyugat európaiéktól.(kezeit széttáró) Ezek az információk biztos forrásból édesanyám saját megtapasztalásából vannak nálam ezzel persze lehet vitatkozni de amit nekem édesanyám elmond azt elhiszem(meghajlós) nincs kosz az utcákon nincs dülöngélő részeg, nem kell félteni az életed este fény van és csillogás. (kezeit széttáró)
ez nem indokolja egy felsőpolcos drága termék kínában gyártását
hiszen minél nehezebben megszerezhető annál "menőbb"
anno napokig álltak a boltok előtt a csíra kockák hogy az első napokban megkapják a nagyon várt almás vackukat
Azt az usa megszállást azért ne várd annyira, mert attól te még nem lennél amerikai 😂 ez a kínaiak által szervezett woke meg migráns buzulás nekem elég alusipkásnak tűnik 😁
Mindenesetre az usák barátaid most ezzel az ukrán háborúval elég rendesen szopatják európát, ja igen, az olajvezetéket is putyin robbantotta fel 😂
Azt ugye tudod hogy putyin tuti,de kina is elegge tavolodik a komcsiktol.
A putyin inkabb a cari tekintelyelvu vezetest kombinalja az oligarhikus kapitalista vonallal,a kinaiak meg most tartanak a nagyon vad kapitalizmusnal,allami felugyelettel.
Mindketten tanultak a szovjetok balfaszkodasabol,es egy fontos dolgra kurvara ugyelnek,a nepet a lehetosegek kozt jol tartjak.
Nem kifejezetten a szemelyes gazdagságra fokuszalnak.
Inkabb egy folytonos letbiztonsag,kombinalva az allami gondoskodassal.
Ez foleg a putyin fele orosz hetkoznapok bemutatasanal latszik.Olyanok mint pl minden jatszoterenen,nagyobb rendezvenyen,tenylegesen all mento orvossal,a ruszki vonat tobb eezer km-en egy percet nem kesik,a nyilvanos budik tisztak mert van ember ra es meg van fizetve erte,kotelezo a vatosban x emberre a boltok,iskolak,rendelok epitese,amiket ha el van hatarozva pikpakk felepitik,tenyleg van az utcan rendor valos hataskorrel,es minden dugig kamerazva.
Erdemes ranezni a NYUZ videokra.
Nomeg ha nekiall valaki emberekre lovoldozni az azon kivul hogy lelovik mint egy kutyat,ha elve kerul a biztonsagiak kezere meg katatonra verik,levagjak a fulit es a szajabacis tomik.Majd videon bemutatjak,hogy a kovetkezo egysejtu talan belegondoljon hogy nem egy jo dolog az ilyen csunya tett.😀
Nyugaton meg sorra vannak keses hibbantak,autos gazolasok,a svedeknel 25 ben mar 30 feletti robbantasos bandaleszamolas volt.
De mindennaposak a fegyveres osszecsapasok.
a 96-ban vásárolt hifim még nekem se volt kínai
most már nem nagyon találni olyat ami nem ott készül
a 2004-ben vásárolt makita szettem is kínai volt már.....
amúgy azt se értem hogy mondjuk a kurva magasan pozícionált almás telefont, aminél az élőmunka viszonylag kevés miért kellett kivinni kínába a gyárást
meg a többi olyan dolgot ahol az anyagár jóval több mint a munka költség
Én meg azt gondolom, ha nincs igény, akkor öngyilkos küldetésre nem lehet küldeni az embert.
Habár... nézve az alkeszokat, bagósokat, drogosokat és a zsírdisznókat, egynémely esetben mégis. Vagy az esetükben is az igény játszik?
Nem. Hogy dolgozzon a kis kínai csukott szemmel, hogy ne lássa technológiát amit oda vitt neki a multi cég, hogy így gyártsa le a terméket mert így lesz jó?
Nem kell az összeset. Elég pár beépített ember aki a megfelelő irányba terelgeti a birkákat, akik teljesen őszintén fognak már bégetni hogy az a demokárácia ha nincs szólásszabadság, és az a béke ha háborúzunk, meg a migránsok mind agysebészek.
Autóm, motorom, hifim, TV-m, semmilyen szerszámom sose nem volt kínai, egyedül talán csak a ruhám 😁 Ma már kicsit más a helyzet, nem csak a szemét jön onnan, hanem a tradicionális európai márkák termékei is 😁
Engem inkább az USA szálljon meg mint a kommunisták újra.
Elég csak megnézni a kelet és nyugat németország között milyen különbség lett. Szóval én nem örülök ha kína nem csak bóvlit gyárt meg olcsó hamisítványt.
Szerintem amúgy ezt a woke, meg migráncs buzulást is ők csinálták titkosszolgálatilag, hogy tönkretegyék a nyugatot. Sok idióta meg tapsikkol nekik. Persze Putyin is csinálhatta volna az esze megvan, de a ruszkik túl erőtlenek ehhez.
Nálam jobban a kínai bóvlit nem utálta senki, de mostanában változik a világ - elég csak európát 10 évre visszamenőleg megnézni... igazából az usákokat utáltam mindig, és most kicsit kárörömmel nézem, hogy faszvégre veszik őket 😁
de akkor leírom érthetően. szóval veszek egy furgont a vállalkozásnak 15 milla +áfáért én cégként azt egybe kifizetem stimnt?(kezeit széttáró) Forgalmazok havi 10 millát 6 milla áfás kiadással a különbség 4 milla után van 21,26 áfa eddig oké? De megvettem a bádogdobozt 15 milla+ áfáért addig amíg vissza nem rendeződik az eredmény nem fizetek áfát mert a vásárlás és eladás tekintetében a cég mínuszban van(kezeit széttáró) Az adóhivatal ezen nem fog fölyhözni hiszen amikor a bádogért kifizette a cégem a 15 milla utáni áfát az már is a zsebében van(kezeit széttáró) szóval az állam soha nem bukik(kezeit széttáró) Pont ezért gondolkoztam már egy olyan adó hivatal megnyitásán ami maszek és én csinálom(kezeit széttáró) én mindenkitől csak fele pénzt kérnék és cserébe pont úgyanúgy nem adnék semmit mint az állam 😅 Szóval itt a 3 szereplőből legalább kettő tuti jól járna 😅