ehh. (gondolkodós) jó neked az alkalmazotti lét(meghajlós) nyílván hülye voltál vállalkozni a legalapvetőbb dolgokat sem értetted sem akkor sem most(kezeit széttáró) neked nem érdemes én meg már nem akarok mert nincs szükségem rá(kezeit széttáró) előstermelgetek tizede adminisztrációval jóval kedvezőbb feltételek mellett mint egy kft.(kezeit széttáró) De ha már ehhez sem lesz kedvem ezt sem csinálom(kezeit széttáró) Kb. fél év a nyugdíjig(órát nézegető)
szerintem neked nincs sok fogalmad ezekről(kezeit széttáró)
a számlagyárosok pont a 27 % áfára apellálnak de a végén mindig megbuknak 😅
ott nincs fizikai teljesítés(kezeit széttáró)
Viszont róluk szoktam a rádióba hallani 😆
nem tudom a benzinnel mi van mert a 2t wartburg turszom volt benzines 92 óta az volt az első-utolsó 😅
Logikailag a benzin áfáját is vissza lehet igényelni ha egy vállalkozásban benzines autó dolgozik pl. pizzafutár(kezeit széttáró)
kb. 630-os dízelolaj ár 27 % al kerül kevesebbe mint a jóska pistának aki magánszemély .(kezeit széttáró) Egy vállalkozásba vagy leköltségeled az üzemanyagot vagy áfásan elszámolod. Ha leköltségeled az csak költség csökkentő ha elszámolod az már áfa csökkentő(kezeit széttáró) Minden egyszerre nem megy(kezeit széttáró)
nem éri meg(kezeit széttáró) egy vállalkozó akkor tud valakinek áfa nélkül valamit odaadni, ha maga is áfa nélkül vette meg (kezeit széttáró)
nem olyan bonyolúlt ám az áfatörvény. áfásan veszed áfaásan adod végül úgy is a fogyasztó fizeti meg az áfát. a 27 % általános forgalmi adó az állambácsi zsebébe fog landolni(kezeit széttáró) A legnagyobb bisznyic 😅 A semmiért kaszálnak minden eladás után szűk 30%-ot.(kezeit széttáró) Én ezt vállalnám fele pénzért is 😂
én nem voltam de édesanyám áradozott milyen rend és tisztaság van kint.(kezeit széttáró)
Mindenki mosolyog és boldog és segítenek ha valaki bajba jut. A másik öreglány akivel volt elvágódott egy mozgólépcsőn(kezeit széttáró)
ott még a mozgólépcső is olyan volt, hogy kisímúlt alattuk és megállt mert érzékelte, hogy valami gond van 😅 kb. 4 ugrottak azonnal oda segíteni. (kezeit széttáró) itthon csak átlépnénk az öreglányt oszt mennénk tovább a dolgunkra(fetrengős)
A kltsg-et nem? Biztos, hogy menetlevelet vezetsz és nem útnyilvántartást? Csak mert a menetlevél csakúgy mint a nyugta vagy szmlatömb szigorú számadású nyomtatvány amit már a boltban a vásárláskor ugyanúgy sorszámozva lehet bejegyzett cégnévre/ev-re megvenni és nyilvántartani, ez mondjuk még nem akkora dolog, de a menetlevélnek (jövő héten megszámolom mikor kitöltök egyet ami naponta 4-8db attól függően hány kocsit kell mozgatnom) hány rubrikája van amit kötelező pontosan kitölteni mert már 10 éve is kitöltetlen rubrikánként/10000ft volt a bünti és így jött össze ha valaki egyáltalán nem írt akkor 250000 volt és írom ezt úgy mint akit maszekként az utolsó 10 évemben hetente legalább 1, de inkább 2x ellenőrzött közúton/telephelyen vagy berendelve valamelyik hatóság. Ha tényleg menetlevelet vezetsz és azt csak amolyan nagyjából akkor eddig szerencséd volt vagy jó kapcsolataid.
szerintem ezt túlliheged (kezeit széttáró) Én minden hónapban leadom a könyvelésen a menetlevelet ami azért naggyás 😅
Vannak mellé a tankolási számlák és csökkenti az áfabefizetést(kezeit széttáró)
ilyen formából van vagy 5 féle típus minimális kis dizájn eltérésekkel
ennyi féle nem lehet mind kínai
😂 😂 😂
bár leginkább az asszony használná 😆
a számlagyárosok pont a 27 % áfára apellálnak de a végén mindig megbuknak 😅
ott nincs fizikai teljesítés(kezeit széttáró)
Viszont róluk szoktam a rádióba hallani 😆
Logikailag a benzin áfáját is vissza lehet igényelni ha egy vállalkozásban benzines autó dolgozik pl. pizzafutár(kezeit széttáró)
nem olyan bonyolúlt ám az áfatörvény. áfásan veszed áfaásan adod végül úgy is a fogyasztó fizeti meg az áfát. a 27 % általános forgalmi adó az állambácsi zsebébe fog landolni(kezeit széttáró) A legnagyobb bisznyic 😅 A semmiért kaszálnak minden eladás után szűk 30%-ot.(kezeit széttáró) Én ezt vállalnám fele pénzért is 😂
Mindenki mosolyog és boldog és segítenek ha valaki bajba jut. A másik öreglány akivel volt elvágódott egy mozgólépcsőn(kezeit széttáró)
ott még a mozgólépcső is olyan volt, hogy kisímúlt alattuk és megállt mert érzékelte, hogy valami gond van 😅 kb. 4 ugrottak azonnal oda segíteni. (kezeit széttáró) itthon csak átlépnénk az öreglányt oszt mennénk tovább a dolgunkra(fetrengős)
Vannak mellé a tankolási számlák és csökkenti az áfabefizetést(kezeit széttáró)