Miközbe frilac orális örömeiről (a közigazgatásban végzett ügyintézéseiről) megy a téma, a világban történ más említésre méltó is.
Kína az MI terén is durván berúgta az ajtót.. kiadtak egy új modellt, ami a ChatGPT teljesítményét felülmúlja 10ed akkora hardveren, és ez még csak az első kísérlet... nagy a pánik, az NVidia részvényei 600 milliárd dodoót estek pár nap alatt, a többi is hasonlóan járt.
A kínai app az Apple store-ban 2 hét alatt a legtöbbet letöltött app lett.
Ugye, te sem tudsz értően olvasni.
Az ügyfélkapu használata során valami hiba történt, de még csak nem is írtam, hogy nem én rontottam el valamit, de utólag kideríthetetlen, utána a két kezitcsókolom segítségével helyreállt minden. Vertem volna össze a két, mit sem sejtő nőt, mert elbaszták rám a munkaidejüket?
Te is olyan vagy, mint kawa70, annyira erőlködsz néha hogy hibát találja bennem, hogy nem is olvasol rendesen.
És amúgy sorban állsz ügyintézésre meg sorszámhúzásra?
De már beszéltünk hasonlóról, nem tudom ki volt, a Közlekedésfelügyelethez is így lehet műszaki vizsgára a motorhoz.
Minden kibaszott kurva hivatalos ügyhöz LEHET szerintem időpontot foglalni. Posta csekk feladáshoz lehet hogy nem, de azt meg lehet utalni, és mindig, mindent az otthon melegéből. ha nem megy valakinek a modernség és régi marad, az legyen már az ő baja.
Egyúttal ajánlok egy olvasmányt, hogy az egyiknek milyen a szabadsága a másikéhoz:
Szerencsére amikor asszonyállat még a teológiát hallgatta, minden ilyen izét, okosságot elolvastam, annak idején nem hittem, hogy a benne foglaltakat lehet a mai kor feltételrendszerében alkalmazni, de most látom, hogy mégis.
nem tudom benzines autóm nem volt. egyébként ha egy cégbe be van véve egy benzines személyautó ami után egyébként is fizetik a horror autó adót akkor a benzin áfáját miért nem lehetne elszámolni???
nem kerül semmi költséggént leírásra semmilyen cégnél, honnan veszel ekkora marhaságot? milyen 40%? mi köze ennek a készpénz levételnek? Látom régen vállalkoztál(kezeit széttáró) Megveszi a napelemeket áfásan az áfát a vállalkozó kifizeti a megvásárlás pillanatában. Ez megjelenik a mérleg egyik oldalán. Aztán a hónap végén a cég által eladott termékek után kifizetendő áfa összegéből lejön az az összeg ilyenkor kerül át a mérleg másik oldalába. Inkább neki még szar is lesz ha ez hosszútávú mert tulajdonképen növeli a forgalmát ami mindig költségekkel jár(kezeit széttáró)
Maradjunk, hogy nem tudsz, nem pedig nem akarsz.
Nem érted meg, pontosabban nem érdekel az, hogy ha van hiba a rendszerben, vagy olyannal találkoznak, ami ritka és valamiért problémás, az NEM annak az ügykezelőnek a hibája, akihez a sor(s)számhúzásnál kerülsz. Comprende?
A bolti vásárló nem idegesít, kivéve az az egy, aki tűzriadó során a sor közepén hagyta a kosarát, hátha valamelyik másik hülye futás közben átesik rajta.
A szabálykövetést leszarod, az rendben, más is írta már, csak amikor a szabály felülkerekedik, akkor meg megy a rinyálás, ez a baj.
Csakhogy ha menetlevél jöteles akkor igen csúnya számolások kellenek fillérre/km, üres/rakott km, város, kisváros, külterület, földút más más szorzóval bár ezt már rég nem vállalja egy könyvelő sem max. az üres/rakott kiszámolását, de akkor is.
Nem keresett? Úgy kb 40%-ot mégis mert kltsg-ként leírásra kerül így annyi adó/járulék megmarad nem beszélve, hogy így magyarázkodás nélkül tud kivenni kp-t a cégből ami manapság már kockázatos.
minden számlát elfogadnak ami céges autó. Van egy navos tabella amin az összes létező jármű amit eddig a világba gyártottak rajta van.
Mind1iknek van egy meghatározott üzemanyag normája. Egyébként nem számolnak alá.
pedig benzines számlát is elfogadtak, réges-régen nem adtak üzemanyagra pénzt aztán a rendezvény szervező nevére kellett venni a benzint ki volt számolva hogy adott kilométer 8l fogyasztással és mindig annyi benzinről kellett számla, örökké kannába is tankoltunk mert nem fért a kocsiba annyi benzin
mondjuk ez ilyen 10 éves történet lehet azóta máskép számolnak
hát nem tudom.(kezeit széttáró) Nekem a céges autóra cégnek vásárolt üzemanyag áfája elszámolható. Ha te nem így csinálod és elfüstölsz havi 5 ezer kilométernyi gázolajat áfásan az már a te bajod 😅 Bár gondolataim szerint a 4 motor mellé már úgy is felesleges lenne egy 5-ik akkor már jobb helyen van az államnál a pénzed(meghajlós) évi 4800 liter gázolaj áfája náluk marad ugyan is. Mondjuk nem mindenki ilyen gavallér mint te 😅
Kína az MI terén is durván berúgta az ajtót.. kiadtak egy új modellt, ami a ChatGPT teljesítményét felülmúlja 10ed akkora hardveren, és ez még csak az első kísérlet... nagy a pánik, az NVidia részvényei 600 milliárd dodoót estek pár nap alatt, a többi is hasonlóan járt.
A kínai app az Apple store-ban 2 hét alatt a legtöbbet letöltött app lett.
https://adovilag.hu/2024/06/25...
Az ügyfélkapu használata során valami hiba történt, de még csak nem is írtam, hogy nem én rontottam el valamit, de utólag kideríthetetlen, utána a két kezitcsókolom segítségével helyreállt minden. Vertem volna össze a két, mit sem sejtő nőt, mert elbaszták rám a munkaidejüket?
Te is olyan vagy, mint kawa70, annyira erőlködsz néha hogy hibát találja bennem, hogy nem is olvasol rendesen.
És amúgy sorban állsz ügyintézésre meg sorszámhúzásra?
Van egy rosssz hírem, te még mindig az őskorban élsz:
https://idopontfoglalo.kh.gov....
De már beszéltünk hasonlóról, nem tudom ki volt, a Közlekedésfelügyelethez is így lehet műszaki vizsgára a motorhoz.
Minden kibaszott kurva hivatalos ügyhöz LEHET szerintem időpontot foglalni. Posta csekk feladáshoz lehet hogy nem, de azt meg lehet utalni, és mindig, mindent az otthon melegéből. ha nem megy valakinek a modernség és régi marad, az legyen már az ő baja.
Egyúttal ajánlok egy olvasmányt, hogy az egyiknek milyen a szabadsága a másikéhoz:
https://www.holmi.org/1991/02/...
Szerencsére amikor asszonyállat még a teológiát hallgatta, minden ilyen izét, okosságot elolvastam, annak idején nem hittem, hogy a benne foglaltakat lehet a mai kor feltételrendszerében alkalmazni, de most látom, hogy mégis.
De mennem kell(meghajlós)
Nem érted meg, pontosabban nem érdekel az, hogy ha van hiba a rendszerben, vagy olyannal találkoznak, ami ritka és valamiért problémás, az NEM annak az ügykezelőnek a hibája, akihez a sor(s)számhúzásnál kerülsz. Comprende?
A bolti vásárló nem idegesít, kivéve az az egy, aki tűzriadó során a sor közepén hagyta a kosarát, hátha valamelyik másik hülye futás közben átesik rajta.
A szabálykövetést leszarod, az rendben, más is írta már, csak amikor a szabály felülkerekedik, akkor meg megy a rinyálás, ez a baj.
Mind1iknek van egy meghatározott üzemanyag normája. Egyébként nem számolnak alá.
mondjuk ez ilyen 10 éves történet lehet azóta máskép számolnak