pont ezek a régebbi tojoták amik nem nagy költséggel fenntarthatóak és üzemeltethetőek szerintem. Éves biztosítás, súlyadó évenkénti olajcsere, 10 évente gumicsere azt ha csak pár alkalomra van használva évente nagyon szerivzelni se kell(gondolkodós) persze éves szinten 4-5 alkalmi használatnál még akkor is sokkal jobban megéri bérelni valamit(kezeit széttáró)
ezek bujtatott dolgok(kezeit széttáró) Van aki a külsőségek miatt vásárol autót, mert ki akar tünni a tömegből és van olyan mint ini vagy én aki csak vegyülni akar a nagy többséggel az nem vesz hivalkodó autót(meghajlós)
bármilyen autót átlehet festeni(kezeit széttáró) Csak a forgalmiba is be kell vezetni ahhoz meg igényelni kell egy újat(kezeit széttáró)
Mennyi most egy új forgalmi?k régen mintha 12 ezer lett volna(gondolkodós)
nem új ez(legyintős) Csak én már azért nem tudom megvalósítani mert ha maradnak ezek a nyarak kiszárad minden(kezeit széttáró)
Így marad a hagyományos napelem(kezeit széttáró)
nekem az ingerküszöb a 3 óra
ha ettől többet kellene utazni akkor kihagyom
de már a 2 órásokat is szelektálom erősen
emiatt ami 100km messzebb van oda ritkán megyek 😁
Én jönni szoktam éjjel, 18:00 körül indulunk haza, az ucsó napot is kihasználjuk. Akkor már a forgalom is gyérebb, bár bevallom, az egész napi strandolás után fél éccakát atvezetni, az már fárasztó ☹️
Ne vedd a szívedre ennyire, nyílván mindenki máshogy vezet. Menj idén többször a Balatonhoz és látni fogod őket. A kamion mögött 4 lehúzott ablakkal, könnyü megismerni 🤣 Csak tudnám ennek mi értelme, miert nem megy akkor már vonattal a parasztja. Az is árammal
megy, kb. 80-al és lehúzott ablakokkal 😁
Óránként nem, de 2 óránként én megállok. Faszom se szenvedjen. Ügyfél bekaphatja, tud várni. Ha meg nyaralok akkor pláne nem akarok indulni az acélsegg versenyen.
Enyém 230-nál. Értelme nem sok, de azért fasz hosszabbításra nagyon jó 🤣
Egyszer használtam nagyobb tempóval, amikor Debrecenbe jártam le melózni napi szintem.
Füzesabony után elég gyér volt a forgalom reggelente, akkor meg lehetett küldeni neki.
Így pont le is merült mire odaértem, de elég sok időt nyertem vele ahhoz, hogy meg tudjak reggelizni, közben feltöltsön a kocsi a visszaútra, és még így is előbb értem oda mint a kollégák.
Ha versenyezni akarsz akkor biztosan. De annyival nem mint sokan pánikolnak ezen.
Én amikor mentem akkor az volt. hogy ugyan azokat a kocsikat kerülgettem úgy is hogy közben kiálltam tölteni. Gyanítom benzinessel is kiálltak valahol, pedig hát azzal nem kéne 😁
Ugyan akkor sokkal pihentetőbb a villannyal a kisebb zaj miatt az egész út. Nekem nem hiányzik a berregés 820km-en keresztül.
Eddig csak egy autó áltaa sarat. Egy Porsche Panamera 230-al, de az is fosott a rendőröktől aztán inkább visszalassított.
Skoda RS-ek 160nál szoktak lemaradni. A BMW-k 180-nál. Nem bírják ezek a lomha benzinesek túl sokáig 😆
🤣
Fogd meg a söröm, és nevezd meg a segédeidet, mert ez vért kíván.
De komolyan. Elfelejthetnétek ezt a hülye legendát. 140-el megyek mindenhova autpályán. És Mlas kocsija sem rosszabb ilyen téren mint a Tesla.
Ha a közelben laksz összefuthatunk, megmutatom, aztán nem beszélsz ennyi hülyeséget 😆
Volt egy Audi buzi haver. 200LE-verte a nyálát. Aztán vittem egy kört, azt mondta soha többet nem szidja a Teslát, és nem áll le versenyezni velük. 😅
Mennyi most egy új forgalmi?k régen mintha 12 ezer lett volna(gondolkodós)
Így marad a hagyományos napelem(kezeit széttáró)
ha ettől többet kellene utazni akkor kihagyom
de már a 2 órásokat is szelektálom erősen
emiatt ami 100km messzebb van oda ritkán megyek 😁
bár ők ilyen lakokócsi fanatikusak voltak sokáig aztán lassabban haladtak
esetleg ha nagyon lassan halad a kocsi
megy, kb. 80-al és lehúzott ablakokkal 😁
Egyszer használtam nagyobb tempóval, amikor Debrecenbe jártam le melózni napi szintem.
Füzesabony után elég gyér volt a forgalom reggelente, akkor meg lehetett küldeni neki.
Így pont le is merült mire odaértem, de elég sok időt nyertem vele ahhoz, hogy meg tudjak reggelizni, közben feltöltsön a kocsi a visszaútra, és még így is előbb értem oda mint a kollégák.
Én amikor mentem akkor az volt. hogy ugyan azokat a kocsikat kerülgettem úgy is hogy közben kiálltam tölteni. Gyanítom benzinessel is kiálltak valahol, pedig hát azzal nem kéne 😁
Ugyan akkor sokkal pihentetőbb a villannyal a kisebb zaj miatt az egész út. Nekem nem hiányzik a berregés 820km-en keresztül.
Skoda RS-ek 160nál szoktak lemaradni. A BMW-k 180-nál. Nem bírják ezek a lomha benzinesek túl sokáig 😆
Fogd meg a söröm, és nevezd meg a segédeidet, mert ez vért kíván.
De komolyan. Elfelejthetnétek ezt a hülye legendát. 140-el megyek mindenhova autpályán. És Mlas kocsija sem rosszabb ilyen téren mint a Tesla.
Ha a közelben laksz összefuthatunk, megmutatom, aztán nem beszélsz ennyi hülyeséget 😆
Volt egy Audi buzi haver. 200LE-verte a nyálát. Aztán vittem egy kört, azt mondta soha többet nem szidja a Teslát, és nem áll le versenyezni velük. 😅