pecázni jó lenne, kurva jól néz ki, le tudnám kardozni a segítségével az összes pecás kishölgyet 😂
a mostanival is elmentem múlt évben fél tank gázolajat, idén tuti fogok menni vele legalább egy tankot
Hö, keressük az MI-vel a lottószámokat, ma már egy csomó idő ráment a robot rávezetésére.
:-D
Sajnos nincs elég tudásom a "véletlen" számok előfordulásán alapuló összefüggések vizsgálatára. De próbálkozom.
Miafasznak?
Te se mesz ilyen helyen.
En meg foleg.
Kicsi,olcso 4 szemelynek kenyelmes,kozepes csomagtarto 300km hatotav,nem kell onvezetes meg 50 kamera.
Kínának nem kell semmit ipari kémkedni meg ellopni az összes multi cég oda vitte és viszi a gyártást egyenesen kérik öket, hogy csinálják. Pár dolgot én is kitaláltam elkezdtem utána nézni hogy lehetne levédetni hát sehogy. Országon belül még müködik de világszinten nincs semmi találmány védelem mindenki azt gyárt amit akar.
Azt sajnos még egyik hivatal sem fogadja el legfeljebb ha valamelyik könyvelő veszi a fáradtságot (egyet sem tudok), hogy digitalizálja az elszámolása könnyítésére, de ez akkor munka, hogy sehol nem csinálják. Persze a menetlevél nem keverendő az útnyilvántartással ami a szgk-khoz és furgonokhoz elfogadott mert azt már nem kell papíralapon, de a tgk menetlevelet igen aminek 25 rubrikája van és minden mozgást helyről helyre (utcanév pontossággal) percre, km-re vezetni kell a fuvar minden jellemzőjével együtt.
Mert csak, így találták ki az áfa bevezetésekor mert akkor még kevés diesel jármű volt a nagyobb tgk-kon kívül sőt a maszekok még sok benzines zilt is használtak így ezt találták ki, hogy legyen áfa bevétel mivel a kutakon kiadott számlát bárki nevére írták így ha a benzin is visszaigényelhető lett volna akkor nem lett volna áfa bevétel, ma már más a helyzet mivel a népeknél is sok diesel van így ma már mindegy lenne főleg mert a cégeknél még mindig ritka a benzines, amúgy ezt sokszor támadták már különböző szervezetek, de minden kormány kitartott mellette.
a lopás addig nem lopás amíg nincs levédve
szóval ha én feltalálok bármit és levédetem és más gyárt olyat akkor lopás
kína kicsit más, egyrészt szarnak a jogvédett dolgokra, másrészt meg sokszor olyan szerződés van hogy szabadon másolhatják és terjeszthetik kínában a másolt dolgot más néven
na és innen indult a forradalom, a fejlett nyugat ingyen ellátta őket minden tudással és eszközzel őket hogy tudjanak fejlődni
mindezt egy kis plusz haszonért, most meg kezd összedőlni a "nyugati" termelés és élet
kicsit még örülnék is hogy megszopatták magukat, de tudom hogy ezt mi is megszívjuk, és keményen....
szóval a nagy bob ide is be fog nézni 😆
Ez a lopás mantra már kicsit elcsépelt... amióta a világ van, mindenki lop mindenkitől, visszamehetünk a majákig is akár... vagy ismertebb téma, az atomot meg az űrtechnikát az usákok lopták a németektl, az oroszok utána tőlük, a japcsik lopták az autógyártást az usákoktól, de kínából is loptak anno, puskaport, kultúrát, vallást.
Nem az a kérdés, ki mit lopott, hanem az, hogy mit kezd vele. A kínaiak sokkal komolyabb ütemben fejlesztenek mindent, mint a babérján elülő Ejrópa, vagy a magától eltelt usa. Most jön a fekete leves ideje.
Ha az usákok figyelnek meg, az mennyivel is jobb?
... bár azok már így is ellenőrzésük alatt tartják a világot, a facebook meg a google is őket szolgálja. Ha ez még hozzáadjuk musk alacsonyan keringő pár ezer műholdját, akkor rájövünk, hogy a kínaiaknak már nem sok megfigyelni valójuk marad 🤣
elaludt a világ
az a nagy helyzet hogy az összes robbanás szerűen beindult tech cég élén anno tizen-huszonévesek voltak és mertek kockáztatni újítani teljesen mást csinálni
pl ezért bírta beszopatni a kicsike microsoft is a kurva nagy ibm-et
de
mostanra ezek az újítók mind vén faszok lettek korlátolt gondolkodással és nagyon pénzéhes hozzáállással a dolgokhoz
szóval a szilícium völgynek vége van, mert a fiatalok el vannak nyomva így túl sok újításra nem számíthatunk
kína meg mára a (lopott) ötletek tárháza lett, lehet miből meríteni, újítani ha ezer ötletből egy lesz jó máris kurva jól állnak.....
pl tiktok wechat stb
a mostanival is elmentem múlt évben fél tank gázolajat, idén tuti fogok menni vele legalább egy tankot