Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van abban, amit írsz.
Viszont ezt a fillérbaszós dolgot nagyon benézted. Ha párhuzamot vonnánk, meglepődnél,hogy a villanyautósok túlnyomó többsége nem a bébifókák és a globális felmelegedés miatt veszi az elektromos autót, hanem.azért mert......
Ja, meg még ez is ide tartozik 😅
http://youtu.be/cOOcvgNWz5w
Mondjuk aki ki akar tűnni, az ne kínai autót vegyen. Nem néznek ki rosszul, de mindig olyan érzésem van hogy ezt már láttam valahol 😆
Tieden is van sávtartó. Mondjuk erre is jó a kamion mögött poroszkálni. Bekapcsolod aztán alhatsz is vezetés közben 😆
Így van. "nyílván mindenki máshogy vezet"

Az a baj, hogy hallottad ezt a hülyeséget a Smoke&Charm topikban, aztán láttál egy zöld rendszámot a külső sávban és elkönyvelted hogy az összes villanyautó csak ott poroszkál mert spórolni kell vele. Az meg már nem ütötte meg az ingerküszöböd, mert az nem támasztja alá a prekoncepciódat, hogy minden egyes régi városi kis hatótávú poroszkáló villanyautóra (vagy kamion mögött telefonáló Teslára) jut 100 darab fillérbaszós 1000km-es dízel, aki saját bevallása szerint mindig 180-al megy és így fogyaszt 4litert a kocsija (és csak előzés közben lassítanak vissza 110-re), mert a Passát meg a BMW, Merci Audi már csak ilyen, különösen ha már a 6. tulajnál van kétszer visszatekerve. Persze lehúzott ablakkal, mert jó a klíma de fel kéne tölteni, és pont nem ért rá a haver....20éve.

A valóság meg az, hogy nem azért poroszkál mert villany vagy a dízel csak erre alkalmas, hanem mert simán nem akar gyorsan menni, mert akkor szlalomozni kell a reflektoros ámokfutó paraszt céges Skodások (az új BMW) és a 90-el menő kamionok között, és nem görcsöl rá.

És ha már autós sztereotípiák, szerintem ez sokkal igazabb, én mint BMW-t soha nem használó nyilván sokkal jobban tudom milyenek 😆

http://youtu.be/Yv4ta4uyF8I
Ezenkivul meg 4 evet allt szetdobalva.
Az 1-es hajtokarnal,de a tobbi is kapott.
Lehetne koszorultetni.
Viszont frutti arban vettem egy masikat.
főtengely hogy sérült meg?
99%-ban csak a csapágy kenődik fel rá
Ok,bar nem ismerem oket.
Par felujitos ceget kerdeztem,osszerakjak e,az arakon kicsit elgondolkodtam hogy nem e jobb lenne sajat kezzel ugy parasztbol osszerakni.Mert ha mindent jol csinalok az massziv GTK.
Ezen a kotlan elkoszont az olajpumpa,es ment vele a fotengely meg a csapagyak.
Fotengely kerult egy,nem rossz aron,csak passzitani kene hozza a csapagyakat,amihez meg nem ertek. 😆
Gödöllőn van a FORMEX ,próbáld meg náluk. Hátha
hát beszélhetünk arról is, hogy a főtengő bal oldalán az újság valami vallásos evangélikus lelkész a jobb oldalán meg egy egészségügyi lap meg gyógyszertárak(kezeit széttáró)
Szerintem pont fordítva kellene hisz balról jobbra haladunk mindig(kezeit széttáró)
először betegnek kell lenni majd csak utána imádkozni(kezeit széttáró)
Bardinal sehogy nem gyün össze.
Viszont a fotengelyen mast mertunk,lehet szarul,de kell keket keresni cegnel,mer nem talaltam.
Nyet.Kéne.
De ott van a papíron, nem?
BBBCB. Kék, kék, kék, sárga, kék. Mm-ben 1.844, 1.844, 1.844, 1.849, 1.844.
Szerintem add oda a vasas cigánynak úgy ahogy van, mindenki boldogabb lesz 🤣
hát pont a muslincai hídnál szoktam bevárni a többit. Amíg megérkeznek a gyerekkel meg urbexeljeük a híd fölött található romos szállodát. csak most a strandpapucs helyett idén bakancsot meg kesztyűt viszünk mert múltkor a romos folyosón az orrunk előtt zúgott el egy kígyó akár vipera is lehetett(kezeit széttáró) Ha nem nagy bandával megyünk 6 és fél óra az út ami kerek 700 km. Tavaly 4 csapattal mentünk így lassabb volt, mert kétszer is meg kellett állni(kezeit széttáró) ha egyedül mennék akkor 6 óra lenne mert én nem nagyon állok meg mivel nem nagyon szeretek vezetni én inkább letudom egyben(kezeit széttáró) Hajnal kettőkor szoktunk indulni fél nyolckor már nyeljük a csapolt sört a tavernába amíg a szállást át tudjuk venni(kezeit széttáró) Sosem volt még kieső napunk egy 6+ órás út miatt csak azért mert hajnalban indultunk itthonról(kezeit széttáró)
Viszont szopatnak az alkatreszesek,nyugvo csapagyak,A,B,C ezekbol lehet valogatni csapagyat,de bardinal szinkodok vannak,Red,blue,yellow.

Fotengely van,BBBCB-R-AABA
a regi kuka meg
BABAB-R-AAAA

Bardinal csak red szettet lattam,ez van arban fasza,van darabonkent mahle vagy mi a rosseb,de az meg mm-ben van megadva.
Eleg katyvasz.Vegyek ket szettet,red,blue es plastigauge-el valogassam ossze?
Es meg a hajtokar illesztese nincs is benne.
De legalabb nem agyzsibbaszto villanyszereles.
Probaltam,reggel 4 indulas,10 kor motor lepakol,ruhaba atoltoz,mire a maslenyica hidhoz ertem olyan koma voltam hogy majd megdolottem.
Szoval nulladik nap egy jo tipp.
kezdjek zöldre festeni? 😅
😅
van amikor 3 napos meló az ilyen mire rájön az ember, hogy a házilag belebarkácsolt rádió szívja az akksit 😅
Régen volt 6 (6000 forgalmi, 6000 a törzskönyv), most 12 ezer.
csinálj egyet hozzá legalább lopásgátlóként is funkcionál 😅
valamit félreolvastam az előbb? toyotára mintha éves 30 ezres futást írtál volna(gondolkodós)