Igazad van abban, amit írsz.
Viszont ezt a fillérbaszós dolgot nagyon benézted. Ha párhuzamot vonnánk, meglepődnél,hogy a villanyautósok túlnyomó többsége nem a bébifókák és a globális felmelegedés miatt veszi az elektromos autót, hanem.azért mert......
Az a baj, hogy hallottad ezt a hülyeséget a Smoke&Charm topikban, aztán láttál egy zöld rendszámot a külső sávban és elkönyvelted hogy az összes villanyautó csak ott poroszkál mert spórolni kell vele. Az meg már nem ütötte meg az ingerküszöböd, mert az nem támasztja alá a prekoncepciódat, hogy minden egyes régi városi kis hatótávú poroszkáló villanyautóra (vagy kamion mögött telefonáló Teslára) jut 100 darab fillérbaszós 1000km-es dízel, aki saját bevallása szerint mindig 180-al megy és így fogyaszt 4litert a kocsija (és csak előzés közben lassítanak vissza 110-re), mert a Passát meg a BMW, Merci Audi már csak ilyen, különösen ha már a 6. tulajnál van kétszer visszatekerve. Persze lehúzott ablakkal, mert jó a klíma de fel kéne tölteni, és pont nem ért rá a haver....20éve.
A valóság meg az, hogy nem azért poroszkál mert villany vagy a dízel csak erre alkalmas, hanem mert simán nem akar gyorsan menni, mert akkor szlalomozni kell a reflektoros ámokfutó paraszt céges Skodások (az új BMW) és a 90-el menő kamionok között, és nem görcsöl rá.
És ha már autós sztereotípiák, szerintem ez sokkal igazabb, én mint BMW-t soha nem használó nyilván sokkal jobban tudom milyenek 😆
Ok,bar nem ismerem oket.
Par felujitos ceget kerdeztem,osszerakjak e,az arakon kicsit elgondolkodtam hogy nem e jobb lenne sajat kezzel ugy parasztbol osszerakni.Mert ha mindent jol csinalok az massziv GTK.
Ezen a kotlan elkoszont az olajpumpa,es ment vele a fotengely meg a csapagyak.
Fotengely kerult egy,nem rossz aron,csak passzitani kene hozza a csapagyakat,amihez meg nem ertek. 😆
hát beszélhetünk arról is, hogy a főtengő bal oldalán az újság valami vallásos evangélikus lelkész a jobb oldalán meg egy egészségügyi lap meg gyógyszertárak(kezeit széttáró)
Szerintem pont fordítva kellene hisz balról jobbra haladunk mindig(kezeit széttáró)
először betegnek kell lenni majd csak utána imádkozni(kezeit széttáró)
hát pont a muslincai hídnál szoktam bevárni a többit. Amíg megérkeznek a gyerekkel meg urbexeljeük a híd fölött található romos szállodát. csak most a strandpapucs helyett idén bakancsot meg kesztyűt viszünk mert múltkor a romos folyosón az orrunk előtt zúgott el egy kígyó akár vipera is lehetett(kezeit széttáró) Ha nem nagy bandával megyünk 6 és fél óra az út ami kerek 700 km. Tavaly 4 csapattal mentünk így lassabb volt, mert kétszer is meg kellett állni(kezeit széttáró) ha egyedül mennék akkor 6 óra lenne mert én nem nagyon állok meg mivel nem nagyon szeretek vezetni én inkább letudom egyben(kezeit széttáró) Hajnal kettőkor szoktunk indulni fél nyolckor már nyeljük a csapolt sört a tavernába amíg a szállást át tudjuk venni(kezeit széttáró) Sosem volt még kieső napunk egy 6+ órás út miatt csak azért mert hajnalban indultunk itthonról(kezeit széttáró)
Viszont szopatnak az alkatreszesek,nyugvo csapagyak,A,B,C ezekbol lehet valogatni csapagyat,de bardinal szinkodok vannak,Red,blue,yellow.
Fotengely van,BBBCB-R-AABA
a regi kuka meg
BABAB-R-AAAA
Bardinal csak red szettet lattam,ez van arban fasza,van darabonkent mahle vagy mi a rosseb,de az meg mm-ben van megadva.
Eleg katyvasz.Vegyek ket szettet,red,blue es plastigauge-el valogassam ossze?
Es meg a hajtokar illesztese nincs is benne.
De legalabb nem agyzsibbaszto villanyszereles.
Probaltam,reggel 4 indulas,10 kor motor lepakol,ruhaba atoltoz,mire a maslenyica hidhoz ertem olyan koma voltam hogy majd megdolottem.
Szoval nulladik nap egy jo tipp.
Viszont ezt a fillérbaszós dolgot nagyon benézted. Ha párhuzamot vonnánk, meglepődnél,hogy a villanyautósok túlnyomó többsége nem a bébifókák és a globális felmelegedés miatt veszi az elektromos autót, hanem.azért mert......