Október óta ill. 6000 km alatt 4x töltöttem eddig "kúton" a többi otthon, szóval kevesebb időt áldoztam tankolásra, mint egy dízeles. Lassan élhető lesz ez a "buziság" 😁
Elég régi az akksi nem tudom hány éves de ha lekötöm indul hónap után is. Nem holnap után! 😁 Na majd kimérem a rádiót szerintem az lesz legfeljebb bekötöm csak gyujtásra így is úgy is állitgatni kell...
Igen ez így van, csak általában még az a 10 perc sem fér bele amíg megállok tankolni, mert igaz hogy hónapokig ül a kedves ügyfél 1 árajánlaton, de ha elfogadta akkor tegnapra legyen kész, meg reggel 8-ra mire beszambázik 2km-röl te legyél ott az ország másik végéböl. Ja és a benzinkúton az előtted sorban alló 10 perc mire kitalálja hogy milyen szendvicskét meg kávécskát akar. Na ezekért utálok benzinkútra is járni. 🙈🙂
nekem kb 350 a hatótáv gázon
220 ezer km alatt 1x volt olyan hogy már majdnem át kellett benzinre kapcsolni, de végülis megtaláltuk a gázkutat székesfehérváron
székesfehérváron régen valamiért 5 esetből 4x eltévedtünk visszaúton, vége felé már bekapcsoltuk a gps hogy mutassa az utat
Ne má, benzinkutat nem kell keresni, minden városban van 4-5... Én mindig akkor tankoltam, mikor 100 km körül volt vissza, és épp elmentem egy kút mellett
Biztos jó, előbb utóbb biztos lesz nekem is, főleg ha otthon tudom tölteni és csak ingázni kell. Jelenleg még a benzinestől is hülyér kapok hogy csak 600km a hatótáv és nem 1000 mint a kormosnál, mindig a legrosszabbkor kell benzinkutat keresni 🤷♂️🙂
Majd megnézem. Csak a rádió lehet más nincs benne ami állandóra lenne kötve de az meg Panasonic elvileg nem szar az előlapját lepattintom mindig de így is ...
nekem már 3 éves az akku amúgy se acélos, nem merítette le nullára, de alig tekerte az önindítót
ha leveszem a sarut és visszateszem ez is szikrázik egy kicsit meg zúg valami ami utána elhallgat
mérni sosem mértem mennyit vesz fel
azt kellene csinálnod ráteszel egy amper mérőt és elkezded kivenni a biztosítékokat, előbb-utóbb meglesz hol eszi az áramot
nekem persze hogy jobb lenne, de csak ha helyben van, elsétál az ember elhozza
ha buszozni kell érte akkor már kurvára mindegy hogy a kocsiért buszozok 2x30km távot vagy a célhelyre
kurva kevés kocsi használat van
az opellal elhoztuk a karácsonyfát azóta 1x volt indítva, ma akartam arrébb állni vele de nem indult be a dög mert leseggelt az akku
a terepjáró lassan 3 hónapja pihen, még legalább egy hónapig nem lesz indítva
a toyota mászkál heti 1-2 alkalommal
én nagyon örülnék egy bérlésnek, de a porfészkekben ilyen nincs
Pedig neked kotelezo av berles,mert azt mondtad az jobb.Szoval minden belsoegesut kukazz ki,es marad egy ketmillios hasznal villany,max fizetsz a berbeadonak hogy hozza ki,vagy buszozz erte.
opel lesz kukázva, toyota megmarad tartalék kocsinak
nekem a terepjáró elég mászkálni, majd agyalok hogy tudok a 4 kerékhez beépíteni 4 db lidl fúrógépet hogy villanyos legyen a dög 😂
amúgy ha lenne helyben bérlés nem kellene a toyota se, de nincs ilyen lehetőség
évente pár alkalomra sokkal jobban megérné mint egy kocsit csak azért tartani hogy évente beindítsd 10x
de ez a jövő még, előtte ki kell próbálni pár villanyost melyik a kényelmes, lehet egy rakat fosok
és bevezetni a villanyt a másik portára
amúgy ma számolgattnk a gyerekkel
az első 10 ezren lehet spórolni minimum 450 ezret(20kwh/100km számoltunk)
a második 10 ezer már a drágább árammal megy többségében kb 250 ezer spórolás
utána már csak 220 körüli összegek
külön mérőhelyről
ehhez még hozzájön a mi 1000kwh nem elfogaszott áramunk, meg némi napfény(egész héten ráér töltögetni) emiatt a második 10 ezer is minimum lesz 450 ezer
30 ezer felett mászkál a toyota évente szóval lazán megvan az egy milla spórolás a benzinhez képest
műlt évben 4 alakalommal volt olyan útja ahol 250km felett volt a cél szóval 4 alkalommal kellett volna útközben rátolni egy kicsit hogy ne 20% alatt érjen célba egy 300km hatótávú kocsi, és 4 alkalommal kellett volna drága pénzért teli tankolni az akkut(amire a célnál lenne 7-9 óra idő) a vissza útra
de erre a 4 útra ott a toyota.......
szóval évi 1 milla spórolás, ha rászán az ember 6-7 milla között egy 4-5 éves kocsira aminek az akku 95% körüli és csak 5-6 évig használja mert utána az akku már nem 300km bír csak 250 akkor még mindig el lehet adni 3 milla felett, szóval kurvára megéri a villany verda
amúgy a legtöbb célpont 130km alatt van, ide még a 250km hatótáv is elég max rányom az ember 2x 20 percet amikor eszik egy mol kutas hotdogot ami az esetek 99% a toyotával is megtörténik
Én láttam párat az M7-en, mondjuk nehéz volt leolvasni a márkajelzést ahogy elsuhantam mellettük 130-al. Éppen stratégiai töltöttséget gyűjtöttek egy kamion szélárnyékában, bár minden EV ezt csinálja a pályán 😁
piros/sárga vezetéket cserélni kell
220 ezer km alatt 1x volt olyan hogy már majdnem át kellett benzinre kapcsolni, de végülis megtaláltuk a gázkutat székesfehérváron
székesfehérváron régen valamiért 5 esetből 4x eltévedtünk visszaúton, vége felé már bekapcsoltuk a gps hogy mutassa az utat
ha leveszem a sarut és visszateszem ez is szikrázik egy kicsit meg zúg valami ami utána elhallgat
mérni sosem mértem mennyit vesz fel
azt kellene csinálnod ráteszel egy amper mérőt és elkezded kivenni a biztosítékokat, előbb-utóbb meglesz hol eszi az áramot
Mindig nézem hogy de fura ez a Tesla...aztán közelebbről látom hogy BYD. 😆
ha buszozni kell érte akkor már kurvára mindegy hogy a kocsiért buszozok 2x30km távot vagy a célhelyre
kurva kevés kocsi használat van
az opellal elhoztuk a karácsonyfát azóta 1x volt indítva, ma akartam arrébb állni vele de nem indult be a dög mert leseggelt az akku
a terepjáró lassan 3 hónapja pihen, még legalább egy hónapig nem lesz indítva
a toyota mászkál heti 1-2 alkalommal
én nagyon örülnék egy bérlésnek, de a porfészkekben ilyen nincs
nekem a terepjáró elég mászkálni, majd agyalok hogy tudok a 4 kerékhez beépíteni 4 db lidl fúrógépet hogy villanyos legyen a dög 😂
amúgy ha lenne helyben bérlés nem kellene a toyota se, de nincs ilyen lehetőség
évente pár alkalomra sokkal jobban megérné mint egy kocsit csak azért tartani hogy évente beindítsd 10x
de ez a jövő még, előtte ki kell próbálni pár villanyost melyik a kényelmes, lehet egy rakat fosok
és bevezetni a villanyt a másik portára
az első 10 ezren lehet spórolni minimum 450 ezret(20kwh/100km számoltunk)
a második 10 ezer már a drágább árammal megy többségében kb 250 ezer spórolás
utána már csak 220 körüli összegek
külön mérőhelyről
ehhez még hozzájön a mi 1000kwh nem elfogaszott áramunk, meg némi napfény(egész héten ráér töltögetni) emiatt a második 10 ezer is minimum lesz 450 ezer
30 ezer felett mászkál a toyota évente szóval lazán megvan az egy milla spórolás a benzinhez képest
műlt évben 4 alakalommal volt olyan útja ahol 250km felett volt a cél szóval 4 alkalommal kellett volna útközben rátolni egy kicsit hogy ne 20% alatt érjen célba egy 300km hatótávú kocsi, és 4 alkalommal kellett volna drága pénzért teli tankolni az akkut(amire a célnál lenne 7-9 óra idő) a vissza útra
de erre a 4 útra ott a toyota.......
szóval évi 1 milla spórolás, ha rászán az ember 6-7 milla között egy 4-5 éves kocsira aminek az akku 95% körüli és csak 5-6 évig használja mert utána az akku már nem 300km bír csak 250 akkor még mindig el lehet adni 3 milla felett, szóval kurvára megéri a villany verda
amúgy a legtöbb célpont 130km alatt van, ide még a 250km hatótáv is elég max rányom az ember 2x 20 percet amikor eszik egy mol kutas hotdogot ami az esetek 99% a toyotával is megtörténik