Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre, végre, végre (meghajlós)
Beléptél a férfiak táborába 😅
állítólag a fekete az izmosabb
erős gép csak túl nyers és hirtelen
Pipax azt mondta a zöld a jó, ki vagyok én hogy jobban tudjam..egy szakadt munkanélküli 🤣
Pont ilye volt az első parksideom, csak azért vettem meg, mert 10 alatt adták akkumulátorral együtt
Megmértem 😁
A 10-12-vel még túl is lőtted, a képen lévő mérő eszközzel jól bele kellett kapaszkodni, hogy az 5 lekattanjon. A 10 a felső határ volt, annyit gyakorlatban már sose húzok így, ahhoz már előveszek egy nyelest.
nekem feketében van ilyesmi fúró
a falat is evvel fúrom 😂
8000-et megért, hogy ne legyek buzi 😁
én amióta szétbasztam a tenyerem azóta tizedekben mérem a newtonmétert
azóta senki se eszik se befőttet se lekvárt a családban 😂
jó hát nem mindenki popej 😅
ezt mivel méred házilag?
szerintem a kék-fehér szebb de hát ízlések és pofonok 😅
baszki te ezt olyan fanatikus szemmel nyomon követed, hogy a jutubon lévő"szakértők" fasorba sincsenek hozzád képest 😅
Nógrádit se dobálgatja már be nekem az algoritmus. Lehet megunta már, hogy mondott valamit és pont az ellenkezője tőrtént és éveken keresztül 😅 Szerintem már nem mer jósolgatni, mert az időjósokhoz képest is erős mínuszba van pedig azok is elég nagy szórásban tévednek 😅
köszi értem(meghajlós) Szóval ekecs 3,5 nm behajtója nem, hogy fúrni nem tud azzal az ormótlan tokmánnyal, hanem egy izmosabb facsavar is feladat neki egy bútorlapba 😅
Természetes, csak azért saccoltam ide ennyit, hogy fel tudja mérni ésszel a 3,5 Nm-t úgy körülbelülre.
Ezt el is tudom adni ennyiért mert egyedi rendszámom van(kezeit széttáró)
oké oké akksis kézibehajtótól indultunk 😅
Azért ez erősen marokfüggő, én már jó ha 8-at tudnék míg haverom ugyannak a csavarhúzónak eltekerné a nyelét, szárát vagy bármit. 😁
Inkább ráteszek egy hajtókart 😁
Csavarhúzón kicsi az erőkar. Pont ezért nem is jó összehasonlításra egy olyan eszköznél amin van rendes fogás.
Ha nekifekszel vagy vaskos, gumis markolatú csavarhúzóval csinálod, lehet több jön ki.
Itthon nem , de sokkal nagyobbal kevergetem , nem csak vakoló anyagot ! 😉
Csak? Többet gondoltam, ezt meg is mérem holnap... illetve ma, mert már ma van 😃
Nekem is, csak a nagy tesója, kicsit hosszabb, mert van benne egy két sebességes váltó, meg az elején van ütvefúró... én zsákos betont kevertem vele 😁
De csak a műveltebbje, aki tud németül 😁