Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na
megtaláltam a nyomaték kulcsonm halálát az asszony telefonján
bebaszott az mtz blokk
csak a zsír miatt a nyomatékra lehúzást el kell felejteni mert csalni fog
de a féktartálynál ez nem zavaró
Kevés grafitos zsír sokat segít, hogy legközelebb is szét tudd szedni.
Nemenvoltam,vigyazok. 🤐
Szétszedtem így láttam, hohy abkefe kopott tövig, de pár műanyag tört míg szétjött így nem is próbálkoztam vele.
A csavar csak akkor törik el, ha túlerőltetik... a többi mindig csak magyarázat 😂
annó a régi malacorrú paszátomon kellett hengerfejtömítést cserélni. Már akkor megmondták, hogy a 10 hengerfej csavart ki kell cserélni újra mert nem biztos, hogy bírni fogja az újbóli nyomatékra húzást mivel ezek szándékosan vannak így tervezve(kezeit széttáró)
Mondom azt ám a lófaszt 1500 volt darabja és ez nem tegnap volt(dollárjeles) Az 5 vagy 6-ik csavar lehúzása után természetesen leszakadt a csavar feje(fejét fogó) Valami isteni szerencsére ki bírtuk piszkálni. Szóval még is csak lett új hengerfej csavar szett 15 ezerért(szemeit körbeforgató)
Nekem az SV-ben a vezérmű-tengely csavarjait kellett cserélni mindet, mert nem lehetett lehúzni az előírt 10Nm-rel, nyúltak a régi csavarok. Szerencsére a kivétellel nem volt gond 🙂
Ja, és ezt a legerősebb csavarra irtam, de az imbusz asszem 10,9-es. De ha csak 6,8as a csavar akkor a négyes rögtön 2 Nm az ötös meg 4-4,5 Nm
gondolom alumínium és horganyzott vas csavar
ezek nagyon tudják szeretni egymást, mint akár fékfolyadék tartálynál
cseréld ki savállóra ha találsz, de még akkor is meg tud szorulni, mert az alu oxid nagyobb térfogat mint az alu(ami oxidálódott) és befeszülhet
Biztos jobb erőbe voltál:)
megy az könnyen. 4es csavar max 4,5Nm. 5ös elmegy 10-ig, de ha már előtte meg lett erőltetve és csavarodott is egy lehelletnyit az már kevesebbet bir.
15 éve is ilyen {szabadonbelyettesítendőjelző} voltál, csak fiatalabb 15 évvel 🤣
mi a franc ez a csibés betmenes kép? Melyik csibe vagy, nem látom a hízottat 😆
Befele is kifele is? 😅
Mondom,15 eve.
Nem szoktam sirni,csak ha csipos a kaja.😆
Most minősítsünk vagy mit szeretnél? Lehet sírás lesz a vége 🙈😁
Hogy a fenebe tudtam beletorni a szivotorkokat az inyektorba rögzítő M5 csavarokat vagy 3at anno?
4 és inbusz,és ilyen nagyon hülye speci alakú volt,hogy csak márkakereskedés én 15 éve is 1600 volt darabja?
A kefe nélküli amúgy olyan, mint amikor 20 éve házas az ember? 🤣 Mert akkor az nem jó 🙈
Nekem a B÷D fűrész vacakol, nem indul el, kocogtatni kell stb. tuti annak is ez a baja, pedig sokat nem is vágtam vele.
ha nagyon rávinné az embert a lélek gondolom lehetne benne kefét cserélni a villany csónak motoromba is cseréltem fillérekért. De ezzel ennyi pénzért nem éri meg baszkódni. Ha a rengeteg használattól elkopik a kefe be kell próbálkozni a lidülbe lehet ingyen kicserélik, ha mégse akkor is 10 alatt van egy géped ami 5-10 évig jó lehet használat függvényében 😅 Ilyenből nem szabad mást venni!!! 😅
ha lusta vagyok a keverőt összerakni rakok ebbe egy keverőszárat lazán keverem a 15 literes diszpit gond nélkül 😅 Még csempergaszatót is kevertem vele mikor úgy hozta a szükség mert nem volt kéznél az anyagkeverő ami szintén parkszájdos és akkumlátoros 😂
Nekem volt. Én nem éreztem azt, hogy izmosabb lenne bár ettől függetlenül lehetett erősebb.(kezeit széttáró) Nekem ebből a fekete nem jött be. A zöldre 45 nm írtak a feketére 60 nm Állandóan sípolt letiltott ha nem volt kedvélre való az erő(kezeit széttáró) Túl volt már szabályozva ehhez képest egy héten belül kinyírtam 😅 Már csak a ledvilágítás funkció működött rajta. 😆 Visszavittem, visszafizették a húszast azt a polcról leemeltem inkább egy zöldet az otthoni másik mellé azt akkor adták 7-ért dobozban 😅 Tavasszal lesz egy éve. (óranézegetős) Feketéből az a kisebb hengerakksis csavarbehajtóm van az jó(meghajlós) Meg van egy rakat fekete parkszájdos cuccom azok is jók(meghajlós) De fúró-csavarozóból csak a zöld az igazi(kezeit széttáró)
Nekem elkopott a kefe, de hosszú évek alatt sok használattól így újra zöld lett. 😁
Ez a jó nekem higgyé(meghajlós) 8 ezer. Leesik a létráról azt szétcsattan nem fog könnybe lábadni a szemed, 100+ ezres sárga,kék piros -tól sírva fakadnál. És nem tud ez annyival kevesebbet, robusztus, örök darab(meghajlós)
A zöld kefés a fekete kefe nélküli motorral van, nyilván korszerűbb meg erősebb. nekem van egy nagy parkis haverom, annak az összes zöld gépe mind kefe hibával szart be... a szar műanyag kefehíd megolvadt, elégett. Amúgy mechanikailag bírták, ő dolgozik velük