Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legtöbb szerelő , elhajt mint a magzatvizet , csináltasd azzal , ahol az alkatrészt adták ! A legnagyobb hasznuk az alkatrész kedvezményen van a szerelőknek ! 🤔
amúgy ez a legjobb ha viszed az alkatrészt a szerelőnek, akkor nem kell garanciát vállalnia a munkájáért
persze tiltakoznak ellene mert nincs annyi haszon, de végülis ők is jól járnak mert szarnak bele mindenbe
Miért nem mondtad azt, hogy a fáradt olajat elviszed ne törődjenek a megsemmisítéssel.(kezeit széttáró) Én is csörtéztem már ezekkel a márkaszervizesekkel de egyébként ugyan az lett az eredmény. (kezeit széttáró) Persze rájöttem ha nem ilyen extrprofit áron dolgoznának és nem 2-3 szoros áron árulnák az alkatrészt akkor nem tudnák fenntartani az üvegpalotát azzal a csinos köszöngetős hölggyel aki csak azért ül a bejárattal szemben ha belépsz köszönjön 😅 Szerencsére semmit nem vagyok kénytelen megcsináltatni náluk csak a garanciához tartozó folyadékcseréket(kezeit széttáró) Persze 50 ezer ft helyett 150 et fizetek egy ilyen akcióért(fejét fogó)
a gondolom a 20 ezerért fogóval visszanyomta a fékmunkahengereket leszarta hoyg nehezen jár meg ráhúzta géppel a harangot és kurvára nem érdekelte mennyi kosz van alatta
és egyik elsumákolt feladat se fog előjönni jó esetben évekig sem...
na ezek helyett jobban jár az ember ha otthon csinálja, ha nehezen megy a munkahenger akkor kell neki egy 5 ezer forintos felújítószett és ismét elmegy 15 évet, vagy a féltengelynek 2 liter benzin elmosni ami ismét nem egy veszett költség
ha nem tudja megoldani ne vezessen baszki 😂
aki nem tud már megoldani ilyen apróságokat mint pl kerékcsapágy csere vagy motortartóbak csere ne is vezessen
amúgymeg ásson egy szerelőaknát és onnan csinálja 😆
79 éves édesanyámat nehez gurítom be az aláfekvőn az altó-ja alá mit tanácsolsz neki akkor, hogy szerelje otthon az autóját? 😅
én viszem az alkatrészt a szerelőhöz így nincs vita mit rak be(kezeit széttáró)
2 fékbetétet egy féltengely gumiharangot 100 Ezer forintért cseréltek volna márkaszervízben ráadásul kb. kétszeres anyagdíjjal számolva, mint amennyiért én megvettem. Garázs szervíz ezt a munkát 20 ezer forintért vállalta ugyan abban a munkaminőségben(kezeit széttáró)
Lehet itt ajnározni a márkaszervizeket, de véleményem szerint bár most egyszerűsítek és nem ilyen fekete vagy fehér de a tehetségtelen szerelők gyűjtőhelye. Mert ha lenne tehetség a magáét csinálná a saját hasznára nem egy más által tulajdonolt céget gazdagítania. Persze saját műhely megvalósítására nincs mindenkinek meg a kezdő tőkéje de saját ismerősi körömből tudok néhány emberkét aki maszekba vonult át márkaszervízből amit lényegében ugródeszkának használt. Sok rossz tapasztalat kering márkaszervizes szerelésekről na ott a kb. a nemtörődömtől a beleszaromig dolgozgatnak. Aztán vagy kicserélik amit ráírnak a papírra vagy nem az biztos, hogy qrvadrága. ha abból indulok ki, hogy maszek sem csinálja jobban vagy rosszabbul akkor legalább töredék pénzért dolgozik hanyagul nem vagyonokért(kezeit széttáró)
Putzmeister P9G iONTRON e-mixer SANY 408P - a becsületes neve ! 🤔
Pedig ütősebb kép lehetne belole mi t a szarós. 🤣
igazán gáláns vagy és csábító is az ajánlat de én nem élnék most ezzel a lehetőséggel(kezeit széttáró) 😅
Mondjuk veszélye van az biztos, nekem az első 2 élményem hasonló volt a villannyal, de ma már normálisabb sofőrökkel üzemeltetik mint akik fullra merítették őket. 😁
Ezen is minden elektromos , a levegőt is elektromosan termeli , a dobot is elektromosan forgatja stb. Csak remélni tudom , hogy nem tele betonnal fog lemerülni , megállni ! Akkor a szerelőknek nylon szatyorba kell a villanyt hordani , a beton miatt qrva gyorsan ! 🤔
Az biztos, hogy a legszebb. 😁
Nálunk már kiépítették a fene tudja mekkora gyorstöltőket a flottának amivel ahogy egy kolléga mondta a volvot 2 óra alatt 80%-ra tudják tölteni ami a fuvarjukra elég, amúgy még a mostaniak is 250-300km-t tudnak menni.
Ez most jo vagy nem?🤔

https://www.facebook.com/share/r/18Yftmii26/
Ok, de összesen mennyit mentél és mennyinek a lehetősége maradt?
Egyenlőre még a töltése is nehézkes , pedig van eszterga , köszörűgép a műhelybe , de ezek nélkül is mindent lebaszott a Sanyi ! A villanyszerelők nagy örömére ! 🤫
Mínusz 5 fokban jöttem haza éjszaka, és ott nagyon drasztikusan lecsökken a hatótáv... ősszel erről az útról 150 maradék kilométerrel értem haza, most meg 40-nel, pedig nem is toltam ki a szemét
Beleraktál 2 raklap tetőcserepet és leült? 🤔 Csak kellett volna az a vonóhorog. 😁
Kínai, igen. Konkrétan Mao szülőföldjéről. :)
Kínai így lespórolták a végéről még a kis i-t is, de attól még. 😁 Amúgy tényleg kínai? Ettől még nyilván jó bár azt az idő mutatja meg, ha majd 10-15 évesen is megy és csak annyit kell rá költeni mint a többire akkor jó.
Mint a sved rohadt hal dobozban.
Na az jó, szaporodjanak csak ezek az autók, aztán a c-sek átállnak némi továbbképzés után a katalizátorról az akkumlátorra, lesz rogyásig olcsó akksi a napelemhez 🤣