Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De. Nekm 500 km volt a bidében, mikor pályán kaptam egy kavicsot, csinált egy felületi lyukat, örültem nagyon. Szarok rá, nem cseréltetem, nem ér annyit a tortúra, feltöltettem műgyantával, alig láccik. Ha jobban szétbaszódik, megcsináltatom, még 3 évig Cascós lesz, belefér.
Semennyire. Fullos verzio. Körbetelefonálta akit csak lehet. De amibe hud van meg vezetéstámogatórendszer nem kockáztatnék. A hud nem biztos hogy ugyanugy fog látszani, a kamerákat szintén megtévesztheti a fénytörés másmilyensége.
De. Csak nem értem az árképzést
Ménem parkszájd 🤷‍♂️😁
Reszelő... tényleg, az jó lesz anyagnak, nem is sokat kell rajta köszörülni. Nekem villanyos Dremmel van, azzal.
kb. 6x5x1,5 mm, porkohászati anyag, a törésből látszik. Inkább valami jobb acélból köszörülök egy újat...
Simán ! Nem véletlen a nicknevem ! Ekecselek ! 😉
van azért olcsóbban is csak ki tudja mennyire jó bele
Casco nem állja?
én azért megnézném hogy csinálnád meg hibátlanra
nem vagyok nagy szerencsejátékos de egy 5 ezrest rátennék hogy nem sikerül, és csak azért ennyit mert csóró vagyok
Szerintem is. Van valami spéci celulózos felrakó pálcám amivel a földgépek kanál élét szokták javítani. Na az rohadt kemény és szívós anyag. Tuti jobb lenne vele mint a kínai acéllal.
Bár én inkább vettem normális szerszámot.
Simán megoldható ! Hegesztés után újra metszeném !
abból port kell csinálni
az elv megvan de még nincs kivitelezve 😂
Össze lehetne olvasztani a wolfram izzószálaidat egy tömbbé és abból kireszelni az egészet. Kicsit melós de az bírná szerintem 😁
kb mintha egy m6 csavaron akarnád a menetet hegesztéssel visszaállítani
Látni kéne a darabot , simán megekecselném ! 🙃
Meg ugyse sikerül és csak önszopatás
Havernak a ioniq 5 szélvédője bereccsent....1.100.000 az ablak előlre....momdjuk amugyse akar utángyártottat de nincs is. Hogy mi a faszé ilyen drága, csak azért mert villanyos kocsi.
lézeres hegesztő esetleg ki tudja pótolni, de annak meg olyan óradíja van hogy nincs értelme az egésznek
kell benni másikat
vagy
bérelni 😂
Vagy reszelő helyet ilyennel szoktam !
Pöttyincs rá elektródával, utána reszeld ki alakra ! 😉
elszakadt a drótkötél az emelöben
vagyis kibújt a végén a hurok
2nap kórház lett a vége
és nem szerettem kicsit se
azóra jézus szindrómám van 😄
mintha egy szög volna a tenyeremben amikor markolok
szerencsére a mutató ujjam tudom mozgatni rendesen a pecabotot meg tudom fogni
Mindjart jon ini hogy berelni olcsobb. 😆
Most, mikor jáccottam ezzel a nyomaték próbálgatással, feltűnt, néha "ugrik" a racsni. No szétszedtem, két kilincs van benne (oda meg vissza ugye) és a ráfelé beakadónak le van törve egy 1 mm-es pöcke, amin forog... hogy rohadna meg, alig volt használva, erőltetve meg soha... persze oldás irányra jó (ami sose kell), de a két retesz nem felcserélhető. Fel van adva, hogy barkácsoljam meg 😡
Te miért csinálsz ilyeneket? Szereted, ha fáj?