Mindegyiknél, a főnök nem tud róla ez a szerelők és munkafelvevők üzlete. Saját tapasztalat is van abból, hogy 2 autómat betettem egy nagykerbe ahol márkaszervizekbe is szállítottak hordós olajakat, pár nap múlva hív az egyik emberem, hogy az első nap megtanították neki, hogy mókolja meg a hordók plombáját és milyen olcsó olajra cserélje kina tartalmát és persze rögtön lett vevő is rá, de ő ezt nem akarja, elmentem vele 2-3 kanyarra és tényleg erre kényszerítette a többi fuvarozó mire én kivettem onnan az autókat, a másik sofőr ottmaradt egy másik fuvarozónál. És vajon milyen szalonok voltak a túrában? Nyugat magyaroszági merci, bömös, audi, skoda és minden más, ott az átvevők nem is tudták, hogy a luxi olajak helyett finom tecsósokat kaptak és töltötték a prémium autókba, de a legszebb amikor abból is loptak és kicserélték másik tecsósra és büszkén árulták a luxinak hitt tecsós olajukat. 😅
Egy ilyenre pályázok, az önsúlya konstans 1430kg a gyártó szerint. Nem lenne rossz a pickup sem, de csak ezért nem cserélnék autót legalábbis egyelőre 🤷♂️
Ha figyeled az olajszintet akkor azért elég jól látszik mikor fárad el az olaj.
Priusnál ez 15ezer volt. Pedig az szívó motor, meg szívótorok befecskendezős, meg nagyon jó olaj volt bele.
Nem fogom benyelni, hogy turbós trágyáknak meg elég 30ezrenként olajat cserélni.
De ha a megérzésemnek nem hiszel, egy sima dielektrikum méréssel mérhető az olaj állapota. Némelyik BMW-ben is olyan volt.
szerintem nincs. A védák egy része alatt van mérleg. De nem utánfutós buzival foglalkoznak,hanem komoly teherautókkal ugyan is tengelyt is mér 😆 Ha rendőr megállít annak azt mondasz amit akarsz nem fogja tudni megsaccolni mennyi súlyt viszel csak azt tudja kiolvasni a forgalmiból mennyit vihetnél(kezeit széttáró) az egyetlen esély a lebukásra a kpm papucs. Ha ott kiszednek megmérnek ott nem tudsz mellé beszélni. De ennek elég kicsi az esélye a tsanyi féléket szeretik megmérni a kamionnal, billenccsel. Az utánfutós az nem nagyon hergeli őket 😅
Na álljunk meg egy kicsit ezzel a garancia lófaszsággal(szemeit körbeforgató) A szerelő milyen alapon vállal felelősséget az általa beépített alkatrészre? Ő gyártotta??? Nem a szerelőnek a megfelelő beépítésért kell felelni. Semmi köze ahhoz, hogy egy alkatrész jó vagy esetleg gyári hibás, tehát jogilag nem is tud érte garanciát vállalni. Ha kiderül, hogy szar az alkatrész ő is csak annál tud reklamálni ahonnan megvette nyílván szó nélkül küldik is helyette a másikat azt kis szerencsével az előző szar alkatrész nem okozott másban problémát(kezeit széttáró) Nekem volt már alkatrészproblémám. Mondjuk sokra nem mentem vele, mert leszakadt peremnél az olajszűrőm az olajcsere után azt elfojt 5-6 liter olajam ami 2 órát sem volt az autóban. Az akkor 1000 ft-os szűrőt pikk-pakk kicserélték a 6 liter olajamért elnézést sem kértek. Ha nem veszem észre azonnal a kijelzőn, hogy baj van akkor valószínűleg a motorgenerál sem foglalkoztatta volna őket, pedig ez a szar alkatrészük következménye lett volna(kezeit széttáró) nyílván per lett volna belőle teljesen kilátástalan végeredménnyel(szemeit körbeforgató) Szóval maradjunk az A verziónál(meghajlós) a szerelő csak azért szeret saját maga által ugyanonnan és ugyanolyan minőségben beszerzett alkatrészből dolgozni, mert neki a rendszeres alkatrész vásárlásra van egy nagy kedvezménye és a bolti ár és a kedvezményes ár közötti különbséget szereti zsebrevágni és jó nem szólni róla(kezeit széttáró) Mert egyébként pont leszarja kinek mit épít be(kezeit széttáró) Nos ilyen kedvezményem nekem is van mint cég annak ellenére, hogy nekem lófasz várárlásom van. De egyszer belekerültem a rendszerbe és azóta én már így vagyok elkönyvelve mint aki kedvezményt kap és ezek szerint ahonnan én vásárolok nincs éves statisztikai kimutatás, hogy jogosan jár e ez még vagy sem én meg nem forszírozom. Szóval ha kell alkatrész akkor céges számlára kedvezményre megveszem. Olyat veszek egyébként amit előtte a szerelővel megbeszéltünk hisz a hibát is ő deríti fel. (meghajlós) Bár most ugye a márkaszervíz derítette fel a hibát a kötelező szervizen én meg meg se kérdeztem hány rezsióra lenne a csere, mert eszem ágába sem volt velük csináltatnom. Bár nagyon jajongtak, hogy annak a tárcsának max 1000 km és vége 😅Én meg nagyon meglepődtem ezen egy 100 ezres szervíznél. Nos elmentem az autószerelő ismerőshöz, hogy kukkantson rá elmondtam, hogy mit mondtak a szervízben ő meg elmosolyodott(kezeit széttáró) Azt mondta mielőtt viszem a kötelezőre 20 ezer kilométer múlva vigyem el hozzá vegyek két hátsó féktárcsát és hozzá egy pár betétet. Megbeszéltük milyet már rég meg is vettem a polcon várja azt a 14 ezer km-ert amit még el fog futni az autó a régivel amíg vinnem kell a kötelező szervízre. Nos a márkaszervizekről szerintem ennyit. Meg gondolom láttatok ép elég rejtett kamerás felvételt,hogy dolgoznak ezeken a helyeken. A fékkör légtelenítesekor a légtelenítőcsavaron rajta hagyott 10-es kulcs esete mindenkinek megvan? 😂
Szerintetek van esély a lebukásra ha 1300kg-t húhatok, de a futó 1480kg? Kameráknál, vagy pályán ahol súlyt mérnek? Nyilván ha a rendőr megállít és átböngészi a forgalmikat akkor nyilván.
Nem koltseghatekony,50x50 es vastagfalu,korbehegesztve,bele van hegeszve merevito sarkok 5mm lemez vagy 30cm atloban.
3 raklap 150 magas emeletek 220x120 as,3 alatamasztas,Csak amit ki akarok jelenleg szabaditani 5,5 meteres szalak 3 vizszintes,4 fuggoleges,meg keresztben is van.
Nem keves vagas 125 os flexnek,es nem is fernek oda rendesen.Kene egy 50 es korong csomag.
Mert ha Bárdinál veszel, akkor meg nem olcsóbb.
Priusnál ez 15ezer volt. Pedig az szívó motor, meg szívótorok befecskendezős, meg nagyon jó olaj volt bele.
Nem fogom benyelni, hogy turbós trágyáknak meg elég 30ezrenként olajat cserélni.
De ha a megérzésemnek nem hiszel, egy sima dielektrikum méréssel mérhető az olaj állapota. Némelyik BMW-ben is olyan volt.
3 raklap 150 magas emeletek 220x120 as,3 alatamasztas,Csak amit ki akarok jelenleg szabaditani 5,5 meteres szalak 3 vizszintes,4 fuggoleges,meg keresztben is van.
Nem keves vagas 125 os flexnek,es nem is fernek oda rendesen.Kene egy 50 es korong csomag.