Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sznobok autója lett
Mi van a Teslával ? 🤔
https://ipon.hu/magazin/cikk/t...
😇
Ha itt lenne a kezembe , már holnap felheggeszteném , és alakra köszörülném neked , egyszóval : megekecselném ! 😉
? 🤔
Bakker álmomba se gondoltam hogy ezt külön kapni lehet pont ilyen mint a képen amit betettél az egyik fülecske sarkán az a kilógó rész tört le
? 🤔
A két kis rete fülecske , ami a forgatáskor reteszel ? 🤔
Nyerjel.
Nekem is van egy kavics nyom. Mielőtt lemondom a cascót én is kicseréltetem 🤣
Gagyi öntvény az inkább. Porkohászati cuccal nem lenne bajod.
Én lehet nem szopnék a legyártással sem ennyi pénzért.
https://lincos.hu/hu/category/...
Na mámeg van nyereményjáték.....
Nekem 300 az utángyártott, 400 a gyári szélvédő, és állja a kaszkó
Fogd meg a söröm.
5 ezerért már érdemes 😁
👍️ennyi.
Felhegesztem, vissza esztergálom, újra metszem. Más kérdés hogy semmi értelme ennyit melózni egy 20 forintos csavarral 🤣
Gondolom az a mazda kevesebb darabra terveznek.Van egy 12 eves alkatreszellatasi torveny,legyartanak x cuccot,az meg valami raktarban pihen 12 evet,az is koltseg.
ha 20 ezer lenne szerinted el tudnának adni 10x annyit?
annak kell örülni hogy van, pl 307 pözsóhoz nincs pótféklámpa, és nem is lesz........
...egyébként 300 rugó az éves Casco, biztos örülne a biztosító egy 1 millás mínusznak 🤣 már csak ezért is ki fogom csréltetni, nehogy a végén pluszba legyenek 🤣
Lehet.......de azért tömegesebb gyártású autóknál is rácsodálkozok a műanyag árakra. Pl a mazdára egy gyári tükörboritás 200 körüli....pedig egy tenyérnyi festett műanyag.
a sok extra kacat miatt a beszerelés se 15 ezer mint az astrán, aztán a 15ből 3 a visszapillantó ragasztó 4 meg a szélvédőragasztó
Hát ha már a flexem nem Flex, legalább a dremelem legyen Dremel 😂
Ja, beszeréssel annyi......ugyhogy az utolsó ár valós lehet
A parasztnak van penze vilanyautora,lesz szelvedore is,amugy csak szolok a meretgazdalkodas az alapja,egy tucsonbol el tudnak nyomni 3-4 milliot egy evben,ionic 5 bol fo ha felmilliot legyartanak,az elobbi egy faceliftel megel 6-8 evet,a villany kb ugy avul mint a szsmitogepek,3 evesen mar az utodjan kell dolgozni.