Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fa kidolt magatol,kemenyt a teton allva ledugtuk azt a porszivocsovet ami kellett a kondenzacios kazannak,napelemet a napelemes ceg intezte,klima meg nincs. 😂
Ja, egy ilyen mindig jó ha van otthon... 🤣
Ha jól fizet mát indulok is :)
Nálam fát vágtak róla, meg a kéménybe beraktam egy huzatszabályozót, napelemhez, klímához stb.
Milyen melohoz kell pokkembert jatszani?Az MRI-khez szokott jarni lift meg lepcsohaz.?
Nálunk azonnal lenne fizető meló, tető javítás Dóriéknál, ha megvetted már jöhetsz is. 😁
Az rajtam van illetve Jason mert attól jobban tart. 😁
Márciusban indul a tanfolyam úgyhogy lehet. De csomó más munkához kellhet, nekem eddig 4x is jó lett volna, ebből 1x jött is jó pénzért.
Legalább a szopóálarot ráadod legalább hetente? 😁
Persze ha beindul az üzlet kell egy erősebb autó, de az még odébb van.
Úgy, hogy átköltözött a pasijához az ő házába pedig a haverja, ingyen adta oda neki legfeljebb majd én kérek rezsit, de ebben sem vagyok biztos, elvileg 1-2 hónap oszt talál bp-n albit, de ezt valahogy nehezen hiszem, lesz ebből hosszabb idő is.
Befogadott,azt hogy? Úgy néz ki amúgy sikerül házon belül ismerősnek kiadni, az anyjáék ott laknak hárommal feljebb.
Belőlem sajnos hiányzik a bizalom, van rá okom ezer ennek ellenére simán átvernek, de elmondhatom, hogy na ugye, hogy megmondtam előre! 😆
Hát nem tom....én azért bizok ezekbe ahová járok. Nem gondolnám, hogy általánosan igy van. Szűröket az biztos, hogy cserélik.
Szerintem az két vezérműtengelyes, Vectrában az volt
Klimaxol és a hőhullámok ellen a magaslati szélre vágyik.
Ott csak annyi látok, a vakondruhás egy koszos olajos kannával bóklászik a raktár és autó között, de hogy mit tesznek a szutykos műakannába azt nem látni és beleborítja a motortérbe. Ezt én is néztem meg azt is mikor a pollenszűrőt kivette, kiporolta és vosszatette ugyanúgy ahogy a légszűrőt a számlán pedig megláttam a tételeket rákérdeztem, hogy a porolás annyi mint az új ára? Kicsit vitatkozott és odahívta a szerelőt, hogy elmondja, hogy kicserélte mire az ablakhoz léptünk és megmutattam hova bújt porolni.......kb 2 méterre az ablak elé egy szekrény mögött viszont az ablaknak háttal tisztán látszott.......a munkafelvevő sűrűn hülyézve kicseréltette vele valóban a cuccokat, akkor épp lebukott, de hányszor sikerül?
Ha a plazmavagora aszongyak minek,akkor az emelokosaras futora?Klimazol?
Mondjuk abban benne, de váletlenül otthon marad és ha nincs kedve utánanézni akkor jó esetben elhiszi az adattáblát.
Éééés az adattáblán az van ami rákerül, onnantól már végképp nem b@szogatják. 😁
Én mindig megvárom, és a fordnál is meg a mazdánál is üvegablakon lehet nézni.
Én szoktam is mert türelmetlen vagyok😅
Aki.meg otthagyja legyen az ő baja
Ott nincs, a védákat lekorlátozták 20t-ra azalatt nincs bünti, ütközben ellenőr ugyan összenézheti az adatokat, de ez ritka ráadásul a futókereskedők szerint ha nincs összsúlyra rakva a futó akkor csak annyi súlyt vesznek figyelembe amennyit valóban nyom. Én mondjuk ezt nem hittem el így inkább visszaminősíttettem az új futót annyira amennyit hivatalosan húzhat a kocsi, de ettől még erősen bizonygatták az igazukat.
Benne. Fura lenne ha nem.
Jobban fogja az tudni tiois alapján. Pláne hogy egy elmelőgép sincs 1 tonna közelében. Inkább kettőhöz közelit vagy több. Épp ezért tuti rá fog keresni.
Semennyi. Ha a rendőr megálliz amkor igen.
De az utba rakott mérlegek ezzel a sullyal sose foglalkoznak.