Fa kidolt magatol,kemenyt a teton allva ledugtuk azt a porszivocsovet ami kellett a kondenzacios kazannak,napelemet a napelemes ceg intezte,klima meg nincs. 😂
Úgy, hogy átköltözött a pasijához az ő házába pedig a haverja, ingyen adta oda neki legfeljebb majd én kérek rezsit, de ebben sem vagyok biztos, elvileg 1-2 hónap oszt talál bp-n albit, de ezt valahogy nehezen hiszem, lesz ebből hosszabb idő is.
Ott csak annyi látok, a vakondruhás egy koszos olajos kannával bóklászik a raktár és autó között, de hogy mit tesznek a szutykos műakannába azt nem látni és beleborítja a motortérbe. Ezt én is néztem meg azt is mikor a pollenszűrőt kivette, kiporolta és vosszatette ugyanúgy ahogy a légszűrőt a számlán pedig megláttam a tételeket rákérdeztem, hogy a porolás annyi mint az új ára? Kicsit vitatkozott és odahívta a szerelőt, hogy elmondja, hogy kicserélte mire az ablakhoz léptünk és megmutattam hova bújt porolni.......kb 2 méterre az ablak elé egy szekrény mögött viszont az ablaknak háttal tisztán látszott.......a munkafelvevő sűrűn hülyézve kicseréltette vele valóban a cuccokat, akkor épp lebukott, de hányszor sikerül?
Én mindig megvárom, és a fordnál is meg a mazdánál is üvegablakon lehet nézni.
Én szoktam is mert türelmetlen vagyok😅
Aki.meg otthagyja legyen az ő baja
Ott nincs, a védákat lekorlátozták 20t-ra azalatt nincs bünti, ütközben ellenőr ugyan összenézheti az adatokat, de ez ritka ráadásul a futókereskedők szerint ha nincs összsúlyra rakva a futó akkor csak annyi súlyt vesznek figyelembe amennyit valóban nyom. Én mondjuk ezt nem hittem el így inkább visszaminősíttettem az új futót annyira amennyit hivatalosan húzhat a kocsi, de ettől még erősen bizonygatták az igazukat.
Jobban fogja az tudni tiois alapján. Pláne hogy egy elmelőgép sincs 1 tonna közelében. Inkább kettőhöz közelit vagy több. Épp ezért tuti rá fog keresni.
Én szoktam is mert türelmetlen vagyok😅
Aki.meg otthagyja legyen az ő baja
De az utba rakott mérlegek ezzel a sullyal sose foglalkoznak.