Drágának drága, de azért ezek nem is az alja. Igazából az átlag fizuhoz képest annyi most egy Tesla mint 20 éve a Corolla volt.
Emlékszem hogy az volt az álmom, de az akkori átlagos keresetemmel kezdőként, építkezés előtt, inkább egy 10 éves F Astrát vettem. A Corolla elérhetetlennek tűnt.
Most azért egy átlag keresettel már össze lehet kaparni egy Corolla árát, és nem is rossz autó.
Meg abban igaza van a faszinak, hogy csak olyan áron szabad autót venni, amit ha rögtön összecsuksz, akkor sem jutsz csődbe.
zsalukőből ki nem tud kerítést csinálni??
ha bizonytalan az ember vesz egy zacskó szintező éket aztán hibátlan lesz a kerítés, de ha nem, a vakolat úgy is takar
Az jo lesz.....engem is érdekel. Már nem birom annyira a strapát, kiadom az ilyet. A haver lányának méterét 30 ezerért csinálják a keritésnek. És ez csak munkadij. Van vagy 25 m. Na jó nem két nap, de sztem 5 be beleférhet. Ha géppel ássák a helyét. Meg azt nem tudom hohy a betételemek felrakása is benne van e, de sztem nincs. Csak a beton.
segéd..... közepesen alkesz aki megcsinál mindent de ahhoz fegyelmezetlen hogy egyedül dolgozzon
380ért én is megcsinálnám azt a kerítést, még úgy is hogy az egyik kezem a seggembe dugom 😂
ezek hülyék
kb 20 milla volt pár éve egy seat alhambra, aztán nagyjából annyi a nagy tesla is
egy lófasz opel astra is majd egy tizes, talán a daciának van pár játékautója 10 alatt
egy mérsékelten alkesz kőműves segéd megkeres 4 kilót havonta ennek tükrében nem hinném hogy egy 20 millás kocsi drága lenne
amúgy még mindig csak 1+1 tesla szerviz van magyarországon?
épp ezen agyaltunk hogy ha veszünk egy villanyos kacatot ki a fene fogja szervizelni? mert ha hónapokat kell várni egy szervizre az nem olyan fasza, füstös kocsival ez csak pár hét
Emlékszem hogy az volt az álmom, de az akkori átlagos keresetemmel kezdőként, építkezés előtt, inkább egy 10 éves F Astrát vettem. A Corolla elérhetetlennek tűnt.
Most azért egy átlag keresettel már össze lehet kaparni egy Corolla árát, és nem is rossz autó.
Meg abban igaza van a faszinak, hogy csak olyan áron szabad autót venni, amit ha rögtön összecsuksz, akkor sem jutsz csődbe.