Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémben 800 V-os az akku. Azt már nagyon tisztelni kell 😀
Agyon, sőt. A váltófeszültség könnyebben megy át a bőrön (a test "kapacitása" miatt kondenzátorként viselkedik), de az egyen csinál nagyobb bajt. A régi, még általam tanult szabvány szerint egyenfeszültségnél 120V, váltakozó feszültségnél 48V az a határ, ami felett csücskös a sztori. 550V-ot már nem kéne puszta kézzel fogdosni.
Az egyenáram is agyonvág? A villamosoknak a sín és felsővezeték között van a két pólus bár ritkán fogjuk meg egyszerre a kettőt, de azért mégis elég szabadon van. 🤔
Villanyautóban 550V-os egyenáram van kisujjni vastagságú dróton... az nem megráz, hanem az agyonbasz azonnal 😁
Van akire ráférne😀
Az áram nem játék,megrazo elmeny is lehet.
Én már alig várom hogy valamelyik villanycsoda bekrepáljon és jól megszakértsük itt a fórumon, hogy elindulhasson a karrierem 🤣
Lofaszt.
Na majd jon lászló es elmondja hogy mar nem a v4 a jövő hanem a villanymotor. 😂
Villanyautó jó irányzat, annak most lett jövöje. De hogy hol képeznek embert, azt nem tom. Egyszer fél füllel halottam valamit róla, de akkor pont nem érdekelt
Nem is tudom mivel kellene akkor foglalkozni, lehet villanyautó szereléssel, csak nem tudom azt hol kellene elkezdeni 🤷‍♂️😁 Amúgy amikor én kerestem emelőt a favágashoz rohadt nehezen találtam, Fehérvárról azert drágán jöttek volna.
Régi szép idők, mikor megvettem a barkács áruházban a klímát, mindent adtak vele, otthon felszereltem egy délután... annyira nem baxhattam el, mert ez 20 éve volt, és még mindig műxik, igaz, nem sokat megy.
Szóval én se tudom, mit oktatnak ezen 4 hónapig 😅 3 villáskulcs kellett, meg egy ütvefúró 🤣
Szombat éjjel jöttem végig az M5-ön, 3 román horrorkaravánt is láttam...platós kisteheren valami kisautó, mögé meg 2tengelyesen két nagy sedan 🤣 húzott 120-al a külsőben...
Mindenki mindenhez jobban ert.......IS.
Majd megtudod
Ne is mondd, márciusban indul a tanfolyam, 4 hónap, nem tudom mi tarthat ennyi ideig 🤣
Olyan már nincs a mai vikágban. Amikor én vettem alig volt, most minden második vállakozásnak. Amig ezt az okj s agymenést ki nem takálták, alig volt konkurencia. Most tiszát lehet rekeszteni klimásokkal. Az más kérdés hogy hogy dolgoznak, de az olcsósággal munkát visznek el, aztán meg ha valami akadály merül fel a telefont se veszik fel.
Na tessék, itt is van konkurencia, pedig azt hittem feltaláltam a spanyol viaszt 🤣
Az fasza kis gép. Cseräbe nem olcsó. Arra tényleg kell meló hogy kitermelje az árát
Van neki jelenleg is , ami nagyon fasza, kis önjáró gumihevederes Teupen Leo 18, elmegy szivesen vele a közelben. EOn-nál regisztrált villanyszerelő és és szakképzett favágó 🤠
Kéne. Én eddig nem vettem.
Mondjuk ezért sem akartam kisbuszt, mert D2 kategória ott meg a futóra ia kell matrica 🙈
Nem semmi, gratulálok hozzá! Majd én hívom Fehérvárról 😁
No,akko keress egy merga ML-t,oszt majd te se indexelsz.😁
Nincs ilyen. Én amikor vettem nem vettem rá matricát, meg már azóta is huztam autópályán matrica nélkül. Legutóbb nyáron háromszor is. Soha semmi nem jött. Nem hohy mekkora a tőmege.......